OqPoWah.com

Zakaj sanjajo nekdanja dekleta? Ugotovili bomo!

V svetu sanj se pogosto dogajajo stvari, ki se v resnici niso zgodile. Ti dogodki vključujejo govorjenje in pogovor z ljudmi, ki so izginili iz vaše življenjske poti, še posebej stare ljubitelje ali prijatelje. Govorimo o tem, o čem sanja nekdanja deklica. To ponavadi velja za mlade z subtilno duhovno organizacijo, saj je pogosto po takih vizijah prva reakcija poskus, da se vzpostavi povezava s prejšnjim predmetom vzdihovanja. In to pogosto vodi do nič dobrega.

zakaj je nekdanja punca sanjalaČe se racionalno strinja, potem je edina stvar, s katero sanja nekdanja punca, nedavnim utripanim spominom. Ali pa ne morete »pustiti« to osebo iz svojega življenja in se podzavestno pogovarjati z njim, oceniti dogodke po načelu »kaj bi rekla temu« in se stalno primerjala s staro ljubeznijo novih znancev. Pogosto niso v njihovo korist. Zato, če bivša punca pogosto sanje, to je priložnost, da razmislite o svojem življenju: verjetno morate ponovno razmisliti o svojem odnosu do preteklega romana in ustaviti idealiziranje objekta vzdihovanja. Ta učinek v psihologiji se imenuje "neprilagojen Gestalt" in pusti vtis na celotno prihodnje človeško življenje.

zakaj nekdanja punca sanjaVendar pa poleg racionalne percepcije sanj zelo pogosto pravilne odgovore na nastajajoče vizije dajejo sanjske knjige. Te deponije ljudske modrosti lahko včasih zagotavljajo radikalno nasprotne razlage istim dogodkom, vendar zelo pogosto dajejo nepomembno nasvet, kako ravnati s to osebo ali ukrepom, ki ga vidimo v nočni molki. Izvedemo, kaj sanjajo nekdanja dekleta v smislu mističnega poznavanja knjig sanj.
Glede tega vprašanja obstaja popolna soglasje med psihologijo in mistikom: sanje o starih ljubimcih simbolizirajo vašo nepripravljenost, da pozabite na ta razmerja. Toda v takšnih vizijah obstajajo nekatere odtenki. Na primer, če nekdanja ljubezen sanja z novim gospodom, bi to lahko pomenilo, da vas bo trenutna deklica kmalu postavila pred izbiro načina, kako razviti svojo trenutno romanco. Toda, če je sanje s sodelovanjem preteklega hobija prijetno in veselo, ste že pretekle odnose že razlagali kot prenovljeno stopnjo življenja.

nekdanja deklica sanja pogostoZakaj nekdanja deklica sanja o knjigi sanja o Freudu? Če ima vizija spolni stik z njo ali vsaj poljubom, to pomeni, da v svojem osebnem življenju pride do sprememb in novo znanje o življenju postane ženska, ki jo poznamo že dolgo časa. Druga razlaga takšnih sanj: v njegovem osebnem življenju se lahko pojavijo težave, katerih korenine so v preteklosti.

Zakaj je nekdanja punca sanjala po Hassejevi sanjski knjigi - to je skoraj vedno opomnik ničesar iz preteklosti. Lahko je nekaj neprijetnega, če ste se prisegli ali ste se samo pogovarjali s prvim, in morda samo nepričakovanim srečanjem z nekom, ki ste ga že dolgo niste videli, če ste zamenjali poljubke. Na splošno, karkoli lahko rečete, takšne sanje opozarjajo, da preteklost vpliva na vašo prihodnost in ali je dobro ali slabo odvisno od vas in malo o tem, kaj si sanjal.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný