OqPoWah.com

Piratski kostum je preprost!

Na novoletnih matinejih se dekleta najpogosteje obsojajo kot Snow Maiden, Snowflake ali Zimushki-Winter. V jesenskem baru potekajo kostumi jeseni ali princesa. Odraščajo, dekleta sanjajo na bolj drzne in odkrite obleke za različne praznovanja. V tem članku boste izvedeli, kako narediti eno od takih izraznih in nepozabnih kostumov, ki bodo okrasili karnevalsko zabavo - piratsko nošo.piratska noša

Ne pozabite: za samostojno izdelavo karnevalske nošnje, vključno s kostumom pirat, vam ni treba biti sposoben šivati ​​popolnoma. Glavna stvar je prisotnost domišljije, vse ostalo pa sledi.

Kaj morate narediti svetlo in nepozabno piratsko nošo? Najprej si morate ogledati celotno garderobo: vse zanimive podrobnosti lahko postanejo dodatki, ki bodo med drugim razporedili vašo obleko. Obstaja več osnovnih slik gusarjev, ki jih lahko katera koli deklica naredi z lastnimi rokami. Odvisno od razpoložljivih oblačil boste ustvarili sliko, ki vam je všeč.

karnevalski piratski kostum

Piratski kostum z Vestom

Če imate prevrnjenega telovnika (kot spominu počitka na Črnem morju lansko poletje ali kot dediščina od mornarjev-očeta), je čas, da ga uporabite v ustvarjalne namene! Moral bi biti podolgovat, samo pokrivati ​​boke. Dno je mogoče rezati s škarjami (zobje ali celo trakovi). Na vrhu lahko postavite širok pas ali povijte pas z ozkim kosom tkanine. Če je telovnik široko na sebi, lahko uporabite dva pasova - eno, ki ga postavite pod prsni koš, drugi pa tik pod pasom.
Za ta kostum potrebujemo ozke hlače ali gležnje. Barva je lahko katera koli, temnejša barva pa je boljša: črna, temno siva, vijolična, modra. Na hlačah so lahko vzorci, glavna stvar je, da so združeni s podobo piratov.

Lahko uporabite krilo namesto hlače - obleka postane bolj iskrena in drzna. Obod mora biti bodisi kratka bujna (z več oblogami) bodisi polsunesnat slog. V zadnjem delu je treba izrabiti nekaj: figurativno škarje odrežite dno krila. Na noge postavite visoke čevlje s petami, po možnosti z vezalko. Voila, obleka piratov je pripravljena! Boste preprosto neustavljivi.

piratski kostum za noč čarovnicPiratski kostum z bluzo

V vsaki deklici lahko najdete belo elegantno bluzo, ki jo boste uporabili za to različico. Dodaj v bluzo širok črni pas in veliko okraskov - kroglice, kovinske verige, obeski. Spodaj - črne hlače ali gležnje, možnost lahko služi črna krila. Ne pozabite na visoke čevlje s petami. Dvajset minut - in vaš piratski kostum je ustvarjen.

piratski kostum, podrobnostiPodrobnosti so pomembne!

Brez potrebnih dodatkov karnevalski kostum piratov ne bo popoln. Na glavi mora biti piratski klobuk, bandana ali povoj. Širok pas in visoki škornji na peti so bistveni elementi vaše slike. Zapomni si nakit - pirati jih zelo ljubijo, in bolj, bolje! Lahko se nosi oči na oči, še posebej, če pripravljate piratske noša za noč čarovnic. Torej, naredite svojo podobo bolj zastrašujočim. Ne pozabite na orožje: sablja, dirk, musketon - vse, kar najdete v otroškem svetu, lahko uporabite za vaš kostum.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný