OqPoWah.com

Kastratovo olje za obrvi, uporaba v kozmetologiji ...

Naš obraz zahteva skrben odnos in pozornost. Za oskrbo kože obraza se trenutno uporablja olje iz navadnega ricinusovega olja, zlasti iz ricinusovega olja za obrvi.

Ni vsaka deklica ponosna na njene debele trepalnice in lepe, celo obrvi. Včasih se zgodi, da obrvi in ​​trepalnice sploh ne rastejo, so redke in padejo ven. Kemična sestava sodobne maskare pomaga pri odstranjevanju trepalnic. Od redne uporabe kozmetike, trepalnic in obrvi oslabi. Castor Oil za obrvi in ​​trepalnice pomaga zagotoviti, da vaše obrvi in ​​trepalnic spet postanejo debele in puhasto.

Castorovo olje, ki ga lahko kupite v kateri koli lekarni, sploh ni drago in veliko bolj uporabno in naravno kot dražje izdelke s kemično sestavo, ki jo proizvajajo kozmetična podjetja. Boste cenili ricinusovo olje, katere koristi bodo opazne pri nekaj aplikacijah.

Rasterno olje dobimo s pritiskom semen ricinusovega olja. Prednosti tega obrata so znane že več tisoč let. Ta grmiček raste v Afriki in Egiptu. Uporaba ricinusovega olja je preprosto neprecenljiva za lepoto in izraznost vaših oči. Castor olje za obrvi in ​​trepalnic jih naredi puhasto in lepo.

Torej, se naučimo pravilno uporabljati ricinusovo olje na obrvi in ​​trepalnicama.
Olje lahko uporabite iz steklenice, v kateri se prodaja v lekarni, nekaj kapljic na prste in jih razdelite po liniji rasti trepalnic in obrvi. Krtačo lahko uporabite iz starega posušenega maskara, potem ko ga pere v topli vodi z milom. Včasih v trgovinah, ki prodajajo kozmetiko, ricinusovo olje prodamo v posebnem paketu, je že na voljo posebna krtača za udobno uporabo.

Pred spanjem je treba uporabiti ricinusovo olje za obrvi in ​​trepalnice. Pred uporabo olja morate temeljito izperite ličila. Ko jo uporabite, naredite to zelo previdno, da ne pride v oči. Vzemite olje na obrvi in ​​trepalnicah le 15 minut, nato ga morate sprati z vato z vročo vodo. Po 2-3 tednih boste opazili prvi rezultat. Vaše obrvi in ​​trepalnice bodo postale opazno debelejše in bolj izrazite.

Če obrvi in ​​trepalnice že padajo, morate narediti posebno stiskanje ricinusovega olja. Za to ogrejte 2-3 kapljice ricinusovega olja na parni kopeli, nato vzemite dva bombažna tampona ali kroglico in jih potlačite v maslo. Obrnite nekaj minut na obrvi, nato pa preprosto obrišite odvečno olje s čisto krpo, vode ni treba spirati. Enako storite pri trepalnicah. Po tem postopku vam ni treba več pranja več ur.

Če to stisnete redno 3-4 krat na teden, potem trepalnice in obrvi ne spadajo ven. Lahko tudi obnovite obliko obrvi, če ste zmotno odstranili več dlačic kot je potrebno. Ko ste naredili sami obloge iz ricinusov, je priporočljivo masirati obrvi in ​​trepalnice z lahkimi gibi. Takšna masaža bo pripomogla k hitrejši obnovi dlačic. Vendar pa ne morete trditi, da bodo vaše obrvi in ​​trepalnice zelo debele, če so po naravi tanke in šibke, vendar še vedno izboljšujejo razmere v zvezi s tem, lahko ricinusovo olje vedno.

Drug način za uporabo ricinusovega olja je, da jih uporabite za konice vaših trepalnic. Potem bodo temnejši, debelejši, videz pa bo bolj izrazit in privlačen. Ricinovo olje se takoj absorbira v cionalne dlake in iz mastnega sijaja ne bo sledi.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný