OqPoWah.com

Laminiranje obrvi in ​​trepalnic: inovacije v kozmetologiji

Kaj pa, če vas narava ne nagradi z izrazitimi obrvmi in debelimi trepalnicami? Tehnologija laminacije prihaja do reševanja. To je terapevtski postopek, ki bo obrvi in ​​trepalnice eleganten in naraven.

Laminacija trepalnic in obrvi je namenjena predvsem obnovitvi oslabljenih dlačic. Globoka prehrana in vlaženje s keratinom in mineralna olja. Obrvi in ​​trepalnice bodo sijajne in bodo dobili bogato barvo. Dodatna skrb ni potrebna.

laminiranje obrvi pregledi

Tak postopek, kot je laminiranje obrvi, omogoča uporabniku, da ne skrbi za svoje videz, Medtem ko plava v morju, obišče savno in spi, kot ji je všeč. Prav tako lahko zlahka uporablja in izperite kozmetiko. Nič ne bo vplivalo na ustvarjeno obliko. Za tiste, ki imajo poredne, tanke in zlepljene obrvi v različnih smereh, bo ta postopek bolj uporaben kot kdajkoli prej.

Laminiranje obrvi - kaj je to?

Ta tehnologija je postala ena od novosti v lepotni industriji. V več letnih časih moda dosledno vzdržuje temno obrvi s čudovito krivuljo v trendu. To je del obraza, ki lahko popravi konture, izrazi izraz videz in popoln videz celotne slike.

V kozmetičnih salonih tudi barvanje obrvi. Ta postopek je veliko cenejši. Toda poslikane površine so jasno vidne in izgledajo nenaravno.

Ali imate dvom: ali morate laminirati obrvi? Ta metoda predelave in oblikovanja je pregledala le najbolj pozitivna. Torej je vredno poskusiti.

Kako narediti obrvi in ​​trepalnice

  1. Pred postopkom morate pravilno pripraviti. Trepalnice in obrvi se s posebnimi sredstvi očistijo in razmastijo hranila lahko prodre globoko v dlake.
  2. Po koži vek, se sestava uporablja za mehčanje. Izravnava morebitne nepravilnosti in gube.
  3. Ko se obdela koža in dlake, so oblikovane trepalnice in obrvi.
  4. Nato se vsak las loči s posebnim serumom, njegova sestava pa določa položaj. Ko so dlake napolnjene s kolagenom.

Laminacija obrvi

Laminiranje obrvi je veliko lažje kot postopek zdravljenja trepalnic. Ni vam treba skrbeti, da bo sestava prodrla v oči.

Kako dolgo bo učinek trajal?
Laminiranje obrvi lahko traja do 2 meseca. Po tem obdobju se lahko postopek ponovi. Če so trepalnice in obrvi prešibke, se lahko predhodno izvede intenzivno izterjava.

Ali boli?

Laminacija je zelo koristna in zdrava. Z vsako sejo trepalnice in obrvi postanejo debelejši in intenzivniji. Ampak v primeru, da obstaja alergija, morate biti s tem previdni. Rezultate lahko jasno vidimo na fotografiji. Laminacija obrvi pred in po postopku je upodobljena.Laminiranje obrvi pred in po

Kaj ni priporočljivo za laminiranje, to je naknadno gradnja (če gre za vprašanje trepalnic). V procesu so dlake obdelane z različnimi snovmi, kar bo olajšalo hitro odlaganje novonastalih.

Ali je pred križarjenjem na morju mogoče laminirati?

To je celo potrebno. Če je počitek le nekaj tednov, potem si lahko miren za vaš čudovit videz. Poleg tega ima lahko laminacija zaščitni učinek pred vetrom, soncem in morsko vodo.

Koristi laminiranja obrvi in ​​trepalnic

  • Uporabljajo se le naravne sestavine, ki zagotavljajo moč dlačic.
  • Dolgoročen učinek - zdaj ne morete dolgo časa skrbeti za uporabo kozmetike v vaših očeh. Laminiranje obrvi naredi ta del obraza čudovit in čeden.
  • Za trepalnice je tudi spodbuda rasti.

Laminiranje trepalnic in obrvi

Prednosti so takoj očitne. Laminiranje obrvi in ​​trepalnic prinaša samo korist. Vendar pa je treba kot priporočilo omeniti, da po tem postopku 24 ur ne morete zmočiti oči. In potem lahko storite vse: potapljanje, pranje, spanje obraz na blazino. Tudi nadaljnja obdelava obrvi in ​​krem ​​s kremami za nego - to bo prispevalo le k lepoti.

Lahko poskusite voditi postopek doma. Celoten postopek bo trajal 1,5-2 ure, vendar kakšen učinek! Če se vse naredi pravilno, potem ne sme biti neudobnosti.

Ne oklevajte, to bo koristilo vsem ženskim laminacijam obrvi! Povzetek tega ekskluzivnega postopka je dokaz.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný