OqPoWah.com

Hladne in tople barve pri oblikovanju popolne kompozicije

Trenutno imajo hladne in tople barve pomembno vlogo pri oblikovanju celovite sestave. To delitev je težko razložiti na fizični ravni, ker to narekuje predvsem podzavestna raven. Od otroštva so se vsi navadili na idejo, da so ogenj, sonce, taljivi premog in drugi viri toplote rdeče-rumene barve, voda in nebo pa sta povezana z modro-modro in modro-zeleno gama. To je določeno v podzavesti ljudi, ki narekujejo določeno zaznavanje barve. To razlikovanje se pogosto uporablja za ustvarjanje kozmetičnega učinka.

Toplo barveČe nameravate eksperimentirati z zunanjo podobo, potem morate v vsakem primeru izbrati hladne ali tople barve las. Vendar morate najprej določiti lastno vrsto videza. Zahvaljujoč temu bo mogoče izbrati optimalno senco in se izogniti težavam, povezanim z novo sliko. Vrednotenje poteka v odvisnosti od naravnih meril. Treba je odstopiti od običajnega barvna lestvica, tako da zaradi tega ni nobenih hudih napak. Sprva se domneva, da je topla barva kot nalašč za ljudi, ki imajo rjave, zelene ali lešnike oči. Kar se tiče hladnih odtenkov, niso slabi v kombinaciji s sivimi, modrimi in modre oči.

Topla barva lasNatančneje, če določite vrsto, lahko izberete barvno lestvico. Obstajajo štiri možnosti: pomlad, jesen, poletje in zima. Pomladni tip vključuje dekleta z lahkimi očmi in lasemi, pa tudi z zlatom ali rumena niansa koža. Imajo možnost izbire skoraj vseh toplih barv. Edini pogoj je, da se izognemo svetlo rdeč odtenek, ker se v tem primeru obraz zdi preveč bled. Prav tako ni priporočljivo barvati lase v temno rjavih tonih. Potem bo slika brez slehernega občutka, poleg tega pa bo videz vidno starejša.
Topla barvaPoletni tip predpostavlja prisotnost sivih ali modrih oči pri dekletu, pa tudi hladen senci kože, ki po pilingu postanejo breskev. V tem primeru je priporočljivo, da ne uporabljate toplih barv, saj lahko dodajajo rdečico. Najbolje je izbrati v korist pepelnih odtenkov. Prav tako lahko poskusite ton kostanja.

Rjavi lasmi in brineti, ki pripadajo jesenski vrsti, imajo lahko svetle ali temne oči. Njihova koža ima svetlo in bogato senco, ki omogoča uporabo kostanjevega, črnega in čokoladnega tona. Dodajte elegantno pomoč temno blond ali bakreno rdeče lase. Ti dekleti ne priporočajo, da postanejo blondinka.

Lastniki zimskega tipa nikoli ne smejo barvati las v toplih barvah, saj lahko ton kože porcelana poudari samo svetle hladne odtenke. Barva oči takih deklet se razlikuje v razponu od modre do črne barve. Kompleks je lahko zelo lahka ali temna. Odlično pri ženskah vrsta videza modro-črne lase. Prav tako so zelo primerni za pepelasto barvo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný