OqPoWah.com

Kako preživeti Valentinovo?

Najbolj večina romantičnih počitnic v letu spada sredi februarja. Milijoni ljubiteljev po celem svetu čaka nestrpnost. In najbolj nujno vprašanje je, kako preživeti Valentinovo. V tem članku boste našli koristne nasvete in priporočila.

Kje preživeti Valentinovo in v kakšnem okolju želite povedati svojemu bližnjemu o svojih občutkih? Konec koncev, na ta dan vam je dana še ena priložnost, da pokažete globino svojih občutkov. In če to ni prvi praznik ljubiteljev, to ne pomeni, da je vredno slediti kot vsi ostali. Nasprotno, na ta dan je vredno spomniti, kako romantično je bilo razmerje že na samem začetku. Kako preživeti čas skupaj, ljubiteljem ni treba povedati. Vendar vam bomo dali nekaj nasvetov o tem, kako preživeti Valentinovo.

Najprej seveda potrebujemo romantično vzdušje. Če nimate sredstev, da se odpravite v restavracijo, potem je vredno ustvariti takšno vzdušje doma. Okrasite hišo s čarobnimi rdečimi kroglami, dišeče sveče. Miza je okrašena z vrtnicami. Dekleta naj razmišljajo o seksi spodnjem perilu in lepi obleki, ker bi se na ta dan oči morale povezovati le z vami. Za pare z izkušnjami potrebujete intimno vzdušje, številne sveče in vino ali šampanjec.

Najbolj romantičen in najboljši dopust v letu je običajno, da se drug drugega darila. Omeniti velja, da v mnogih državah obstaja tradicija, povezana s predstavitelji za ta dan. Torej, na Japonskem darila dajejo samo ženske in najpogosteje je čokolada, ker je znak, da želi enako sladko darilo nazaj. V Walesu ljubitelji izklesajo simbolične lesene žlice, okrašene s srci in ključi. To simbolizira dejstvo, da so našli način za srce drug drugega. V nekaterih evropskih državah se dajejo samo dragulji, na Danskem pa belih suhih cvetov.

Obstajajo države, v katerih je uradno prepovedano praznovanje Valentinovo. Torej, v Savdski Arabiji, ko je ujel par, ki je še vedno prekršil prepoved, so jim izpostavljene velike denarne kazni. Se strinjam, malo kruto. Ampak nazaj, kako preživeti Valentinovo.
Najbolj izvirna odločitev bo romantično potovanje za dva. Obiščite državo ali kraj, s katerim ste dolgo sanjali. Če živite skupaj, bo ta odločitev prinesla nov odnos do vaše zveze, saj namesto običajne spalnice lahko preživite noč v hotelu.

Če ste kljub temu odločili, da boste dopustovali doma, potem pa poleg zgoraj navedenih atributov romantična večerja boste morali razmisliti po meniju. Morate okrasiti mizo, tako da jo zapomni vaš ljubljeni. Poleg tega pripravite majhno simbolično darilo. In če obstaja možnost, potem čez dan, pošljite drug drugemu Romantična razglednica z malo noto ali dolgim ​​pismom, v katerem bo nekaj, o čemer se boš glasno izgovoriti. Glavna stvar je, da izrazite svoje občutke.

Ni časa za pisanje pisma? Pošljite sms-ku ali pokličite in mi povejte vse, kar vam pomeni ljubljeni. Kaj naj dam Dan ljubiteljev? Sladkarije, ki ste jih pripravili sami. Na primer, pecivo 2 piškotke v obliki srca, na katerem napišite imena z glazuro. Ali pecite lepo torto in pišite na njej izvirno izjavo ljubezni. Poleg tega lahko kupite majico in jo okrasite z različnimi romantičnimi napisi in risbami. Najvarnejše darilo bo družinske hlačke, na kateri napišete najbolj drzne fantazije. Vaš izbran bo zagotovo cenil ta darilo. Ali vam je všeč ustvarjalnost? Napišite poezijo ali poješ pesem za ljubljeno osebo. To je odlična priložnost, da izrazite svoja čustva na izviren način.

Torej, ni važno, kako preživeti Valentinovo. Glavna stvar je imeti romantično vzdušje in veliko, veliko priznanj ljubezni!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný