OqPoWah.com

Zanimiv vodni park v Kalugi

Nekako, je verjel, da je voda zabavni kompleks - je last južni obmorskih mest ali velikih mest, ki se lahko označite območje in denar za izgradnjo te aqua. Toda, v izpodbiti tega mnenja, v majhnem mestu Kaluga je čudovit vodni park za presenečenje imenovano "božično drevo".

Zakaj tako zanimivo ime? Dejstvo je, da je vodni park Kaluga del večjega zabaviščnega kompleksa, ki se imenuje "Yolki". To je restavracija, hotel in vodni park - tri v enem. Za majhno mesto, ki se nahaja daleč od morskih plaž, je tak kompleks zares postal pravi odkup. To je odličen način, da preživite čas z vso družino na dan.

vodni park v kalugiKaj je pri vodnem parku v Kalugi izjemno? Seveda ni tako velik kot v središču aqua velika mesta. Toda seznam zabave je zelo "odrasel". Vodni park v Kaluga je odprt kompleks. Nahaja se neposredno pod odprtim nebom in čaka svoje goste v toplo sezono. Prva stvar, ki ujame oči, ko vstopite v vodni park, je čudovita čistost in ogromen bazen z nebo modro vodo. Njegova velikost je 25x12 metrov. Dva vodni tobogani govornik imenuje "kamikaze" in "osem", v katerem ljubitelji ekstremnih športov in brizganjem našli tisto, kar manjka v vsakdanjem življenju - svoj delež zabave in adrenalina.
Aquapark v kaluga slikahZa najmlajše obiskovalce bo zanimiv tudi vodni park v Kalugi - za njih sta dva otroška bazena in majhen otroški tobogan. In otroci bodo morali nekaj storiti, medtem ko njihovi starši voziti toboganu ali v bazenu - na razpolago čarobno igrišče, sistem Klackati mostu in umetnih slapov. Nobenega dvoma ni, da bodo otroci love it! In, seveda, ne pozabite vzeti fotoaparat in video kamero, da bi fotografije svojih otrok, ljubezniv vodni park v Kaluga - fotografiranje in snemanje v parku so dovoljena in dobrodošli.

Odrasli lahko najdete tudi zabavo za njihovo naklonjenost. Nedaleč od otroškem bazenu je kopel, v kateri se bodo matere in očetje, ki so utrujeni od delovnega tedna, pregreti kosti, se sprostite in veliko napar. Poleg tega, za obiskovalce, ki imajo raje aktivnosti na prostem, vodni park v Kaluga ponuja ločen bazen za vaterpolo. Prav tako nihče od obiskovalcev tega čudovitega institucije ne bodo lačni - na njenem ozemlju stalno odprta poletno ekspresno kavarno, kjer lahko zgrabite ugriz in ugasnete žejo za vsakogar, tako velikega kot majhnega, za stranko v parku.

vodni park v kaluga ceniVljuden osebje, bodo videli, da svoje stvari, zagotavlja napihljive jopiče za tiste, ki niso zelo samozavestni sloni na vodi, in bo preveril vašo varnost in varnost vaših otrok, medtem ko si privoščite počitnice. Torej, če ne veste, kam iti, da se sprostite - se odločite za obisk vodni park v Kaluga. Cene vas bo prijetno presenečenje. Na popoldanskih sej (od 12.00 do 15.00 in od 15.00 do 18.00) in v seji zvečer (18:00-21:00) vozovnice za odrasle je 360 ​​rubljev. Za otroke, ta znaša manj kot dvakrat.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný