OqPoWah.com

Podrobnosti o tem, kako pripraviti hrano

Danes vam bomo povedali, kako korak za korakom pripraviti hrano v svinčniku. To vprašanje bomo obravnavali na več primerov. Med njimi bodo tudi sladkarije in bolj kulinarične mojstrovine.

Pečenje

kako pripraviti hranoPrvič, vprašanje, kako pripraviti hrano, poskusite rešiti primer palačinke. Začnimo s postavitvijo prostora. Po tem predstavljamo prvo palačinko. Če želite predstavljati kup, morate prikazati neenakomerne in raztrgane robove. Naslednji korak je risanje palačinke. Za verjetnost predstavljamo zakrivljene robove. Dodajte ploščico, tako da palačinke ne ležijo na praznem mestu. Vrhunec slike bo na vrhu peke dodal sveže jagode. Nato pojdite na študijo tonov. Vsaka palačinka bi morala oddati senco.

Sladice

kako pripraviti hrano v svinčniku korak za korakomZdaj pa poglejmo, kako pripraviti hrano, na primer s sladkarijami. Najprej določimo obliko prihodnjih objektov. V paketu moramo dobiti še eno sladkarije in še eno v odprti obliki. Če želite narisati ovoj, dodajte lok na vsako stran v pravokotnik. Nadalje na embalaži predstavljamo ovinek. Na etiketo dodamo ustrezne napise. Ustvarite sence.

Druge možnosti

kako pripraviti hranoZdaj razmislite, kako pripraviti hrano, z uporabo primera pice. Najprej predstavljamo velik krog, ki bo osnova naše jedi. V notranjosti ustvarimo podobno geometrijsko sliko manjšega premera. Rezultat je lahko podoben cilju. V manjšem krogu prikazujemo različne sestavine posode. Lahko narišete zelenjavo, gobe in paprike. Dodajte tudi oljke, liste bazilike, koščke sira in paradižnika. Na koncu posodo razdelite na trikotne kose. Nadalje gledamo, kako pripraviti hrano, na primer, lubenica. Predstavljamo neenakomeren krog. Vrh z vrhnjo steblo. Nato krog ločimo s tankimi črtami in dobimo meridiane lubenice. Dodamo nekaj neenakih vrstic. Morajo hoditi po meridianih.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný