OqPoWah.com

Kako pripraviti sekiro je preprosta stvar

V starodavnih časih se sekiro šteje za bojno orožje. Zdaj se uporablja kot delovno orodje. Čeprav se to orodje, ki se uporablja v vsakdanjem življenju in se zdi univerzalno, obstaja več vrst sekiro. Vsak izgleda drugače in se uporablja za različne namene.

Lahko je: univerzalen, ki ga uporabljajo tesarji - večnamenski - uporablja se kot skupna sekira, piknik in cepilnik za nohte pa je namenjen za cepljenje kurilnega lesa - drvarja - turistično - majhno in lahkotno.

Kako pripraviti sekiro

Vsakdo se lahko nauči, kako narisati sekiro. Vzemimo vsa potrebna orodja za risanje. Najprej morate ugotoviti, kateri deli te ali te vrste sekira sestavljajo. Brez tega bo težko razumeti, kako pripraviti sekiro.

To orodje je sestavljeno iz rezila, čevlja, sekira, pro-odmeva. Rezilo, ograja in proeh so kovinski deli, ročica je leseni del sekira.

Najprej svinčnik je skica prihodnje risbe. Upoštevati je treba parametre te sekiro. Na sliki se ne bi smelo videti, da se del ne ujema z velikostjo pištole.

Skica se začne z risbo rezila in čevlja. Potrebno je pravilno zaobiti dele čevlja. Potem je označen prouh. Pri barvanju z barvami je pomembno izbrati pravo barvo. Sam kovinski del je iz jeklene barve, rezilo je nekoliko lažje, notranjost očesa pa je rahlo temnejša.

kako pripraviti sekiroPri vlečenju ročaja za os je treba pravilno oblikovati konturo. Na ročaju za os je majhno zarezo, da se sekiro udobno drži.

Poleg pravilne barve drevesa za ročico za os je potrebno narediti potrebno teksturo lesa.

Glede na barvno shemo, teksturo, lahko razumete, kako pripraviti sekiro.

Kaša iz sekiro

Zanimivo je naučiti, kako pripraviti kašo iz sekire. V pravljični zgodbi o istem imenu je vojak, ki je varil kašo iz sekire. Zato bo dovolj, da narišemo lonec, iz katerega se bo videl ročaj, in v notranjosti lonca - okusno pšenično žito. To je tudi enostavno storiti. Glavna stvar je izbrati pravo barvo.

kako pripraviti kašo iz sekire

Razumevanje, kako pripraviti sekiro, se lahko naučite, kako pripraviti in druge vrste orodij.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný