OqPoWah.com

Kako pripraviti dachshund: korak po korak lekcijo

Da bi risba izgledala kot izvirnik, je zelo pomembno ujeti značilne lastnosti predmeta. Na primer, dachshund je poseben pes. To pasmo odlikuje zelo podolgovato telo z reliefno mišičnostjo, kratkimi debelimi tačkami, dolgim ​​koničastim gobcem in mehkimi dolgimi ušesi. Predstavljate videz tega psa, lahko pojdete na lekcijo, kako pripraviti pristojbino. Korak za korakom, korak za korakom, to je zelo preprosto.

Korak 1: Vodilne oblike

kako pripraviti dachshund

Najprej morate sestaviti dva kroga, ki sta vodilni podatki za izdelavo telesa džesla. Ne poskušajte jih barvati perfektno, samo na dva razdalja med seboj narišite dva kroga - ena večja, druga manjša, kot v zgornjem primeru. Nad velikim krogom pripravite še en krog z manjšim premerom za prihodnjo glavo dachshunda. Drug nasvet mojstra - ne posvečajte veliko svinčnika na začetnih stopnjah. Skica bi morala biti bleda, tako da bi se kasneje z močnimi močnimi udarci lahko izrazila.

2. korak

kako vnaprej pripraviti pristojbino

Zdaj morate narisati navpično črto, tako da si glavo delite na polovico - to je osnova za uho. Nato zožite zoženi lok kot vodnik za piščančji gobec. Nadaljujemo z naslednjim korakom lekcij, kako pripraviti pristojbino.

3. korak: oblikujte sliko

kako pripraviti dachshund v svinčniku

Gladke, rahlo ukrivljene črte povezujejo glavne oblike telesa živali, da oblikujejo podobo dachshunda. Z ravno črto navzgor označite prihodnji rep. Ali se še vedno sprašujete, kako narisati pristojbino? S svinčnikom se pod telo psa privzdigne dve zelo kratki črti kot vodilo za tace.

4. korak: narišite obraz

kako pripraviti dachshund v svinčniku

Na tej stopnji lekcije je, kako narediti pristojbino, malo težje. Vaša naloga je, da je gobec naravni. Najprej morate narisati oko, v obliki je videti kot "manj" znak, obrnjena "ptica", in znotraj morate risati očesno jabolko.

Z uporabo osnove (navpična črta na glavi), podarite uho dlaka, dolgo, ovalno in široko. S kratkimi potezi potegnite gube in gubice na tem delu telesa.

Zdaj, na koncu loka, ki predstavlja gobec, narišite nos. Izgleda kot obrnjen trikotnik z zaobljenimi koti.

Iz nosu na spodnjem delu loka dve vrsti - ena pod drugo - okrasite usta psa. In spodnja vrstica mora biti nekoliko krajša od vrha, kot v primeru.

5. korak vadnice "Kako pripraviti pristojbino"
kako pripraviti dachshund v svinčniku

Na tej stopnji pripravite pse tačke. Značilna značilnost te pasme je kratek in trmast noge. Ogledali jih bomo tako, da uporabimo orientacijske točke na dnu trupa. Ne pozabite, da morajo biti črte neenakomerne in, kot je bilo, stopile, da bi posredovale pravilno obliko sklepov. Vnaprej je potrebno, da končate prste. To bo dalo sliko verodostojnost. Zgornji primer vam pove, kako v tej fazi potegniti pristojbino.

6. korak: risanje telesa

kako pripraviti dachshund v svinčniku

Zakrivljene tokovne črte morajo skicirati telo psa z risanjem širokega, mišičnega prsnega koša in tanjšega trebuha.

7. korak: rep

kako pripraviti dachshund v svinčniku

Zdaj pa pripravi rep. Dvigniti ga je treba navzgor, pri dnu je debelejši in usmerjen proti koncu, rahlo upognjen.

Korak 8. Približevanje cilju!

Le nekaj korakov je ostalo, lekcija "Kako pripraviti pristojbino" pa bo končana.

kako pripraviti dachshund v svinčniku

Na tej stopnji so glavne oblike psa že pripravljene. Zdaj morate mehko radirko nežno odstrani vse pomožne kapi in prepričani roko držati linijo za pretvorbo skico v celotno sliko, ne smemo pozabiti na gube na ramenih in trebuhu. Če ste storili vse pravilno, bo vaša pristojbina enaka kot v zgornjem primeru.

Korak 9, zadnji

kako pripraviti dachshund v svinčniku

S senčenjem, svetlobo in sencami morate "oživiti" našega štirinožnega prijatelja! Zdaj veste, kako pripraviti dachshund v svinčniku.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný