OqPoWah.com

Kako napisati mnenje o zgodbi? Zelo enostavno!

Kako napisati mnenje o zgodbi? Najpogosteje to vprašanje postavljajo ljudje, prisiljeni na pisanje pregleda nekaterih literarno delo. Pri pisanju pregleda se upošteva več meril. Prvič, če je ta pregled o zgodbi, potem ne sme biti daljši od zgodbe same. Ne napišite knjige svojih mnenj o tem, kar berejo, tudi če vam je všeč. Celoten problem je, da ga nihče ne bo prebral. Ljudje bodo lažje prebrali zgodbo in pripravili svoje zaključke, namesto da bi prebrali občudovalne vzklike o njem. Konec koncev, kaj je pregled?

kako napisati kritiko o zgodbiPovratna informacija je bralecovo osebno mnenje o tem, kar je bilo prebrano, opisano v kratki obliki. Tukaj, morda, in celo dekodiranje. Povratne informacije - to ni esej o prosti temi, saj se zdi na prvi pogled. To je samo vaše osebno mnenje o gradivu, ki ste ga preučevali. Povratne informacije so lahko pozitivne ali negativne. Kar se tiče ravnodušnega odnosa do tega, kar napišete, je prisotna le za tiste ljudi, ki ne pišejo po svoji volji, ampak preprosto z opravljanjem naloge, ki jo določi učitelj.

pregled o zgodbi o mamiNa primer, kako napisati napis o zgodbi "Mumu" Turgenev? Malo šolarjev tega dela ni prebralo. Nekaterim se je morda zdelo kruto, druga pa, nasprotno, pravilno navedena kot resnično dejstvo, na katero je treba obravnavati z resnostjo. Kakorkoli, po branju te zgodbe bi morali imeti nekaj mnenja o zgodovini. Morda vam ni všeč ploskev, ampak pripravite obrazec ali obratno - v kompleksni obliki predstavitve boste videli neverjetno zgodbo o prijateljstvu. Ali pa ne boste videli ničesar. Vse je odvisno od vaše vizije, o tem, kako pogledate zgodovino.
Če želite natančno razumeti, kako napisati zgodbo o zgodbi, morate vzeti svinčnik in začeti pisati svoje mnenje o vsakem kratkem literarnem delu, ki ga berete. Zgodba ni roman. Vsebuje le nekaj dogodkov in majhno količino refleksije. Roman je bolj poglobljena in zapletena oblika. Toda o njem v drugem članku. Vrnimo se k zgodbi in poskusimo videti, kako se je rodil.

brezplačni esejTorej ste pravkar končali z branjem zgodbe, ki vas zanima. Po branju imate mnenje o njem. Nekaj ​​v njem si zasvojen, nekaj ne. Vaše mnenje o materialu počasi artikulirate, pri čemer tehtate vse prednosti in slabosti. Kot rezultat, dosežete trenutek, ko morate dati osebni rezultat zgodbe. Potem bo to popoln pregled, vaše osebne povratne informacije.

Zato, preden se vprašate, kako napisati kritiko o zgodbi, morate zapustiti vse, kar je sekundarno in s pomočjo vašega znanja svoje besedišče povedati, kaj ste se počutili pri branju predlagane zgodbe. In če to storite, čestitam - napisali ste svoj prvi pregled. Konec koncev je konica osebno, ne podobno mnenje o materialu, ki ste ga prebrali. In, da napišete desno, lepo in močno konico, potrebujete le vaše mnenje in sposobnost, da jo prinesete bralcu.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný