OqPoWah.com

Kako pripraviti klovn: več različnih načinov

Ali morate biti sposobni pripeljati klovna?

Zakaj potrebujem sliko s klovnom?

kako pripraviti klovnOriginalne smešne smešne aplikacije na ozadju v otroški sobi. Od nasmejanih klovnovskih obrazov se razpoloženje vzpenja sama po sebi! Na tkanine - zavese ali posteljna pregrinjala na posteljah in zofe lahko izdelate tudi aplikacijo. Za izpolnitev te zamisli mora iglica znati pripraviti klovna! In včasih so karnevali ... No, kdo ni srečen s to zabavno priložnostjo, da se obleče v modni obleki in se norčuje? Samo tisti, ki nima te čelade. Toda s svojo roko lahko naredite obleko, na primer spremenite v klovn, postavite smešni nos iz laka (ali risba maske na kartonu)! In ni težko šivati ​​velikih hlače iz večbarvnih obližev ali starih barvnih babicinih oblačil!

Kako prikazati obraz veselega klovna?

Seveda, risanje zahteva ne samo spretnost. Prav tako je potrebno imeti karton, papir, svinčnik, barvo in čopič. Da bi se seznanili s postopkom, kako v fazah narisati klovn, bo pomožni razred prikazan v priloženi sliki.kako pripraviti klovn v etapah

Ko slikaš sliko, dobiš kul obraz, nekaj takega:kako pripraviti klovn

Kako kopirati klovn iz tiskane izdaje?
Ampak, če ne potrebujete le obraz klovna, ampak, na primer, sliko, na kateri je prikazan ta smešni gej človek? Potem obstajajo še drugi načini, ki nakazujejo, kako pripraviti klovna tistim, ki povsem črpajo nekaj in ne vedo, kako. Samo za to bo pripravljavec potreboval pripravljeno risbo. Če je sliko mogoče najti v tiskani obliki, jo je mogoče enostavno kopirati skozi označeno steklo in nato poslikati. Kopirni stroj lahko tudi uporabite tako, da ga vstavite med sliko in prazno ploščo z barvno stranjo v prihodnjo sliko. Za izsleditev konture slike sledi akutna lesena palica, na primer s kulinaričnimi nabodalnimi pletilkami ali iglo za pletenje, da ne bi pokvarili stvari.

Kako lahko kopiram sliko iz interneta brez tiskalnika?

Ampak, če je slika s klovnom, ki jo želimo kopirati, našla na internetu, in za tiskanje ni tiskalnika - kako naj bo potem? Obstaja še en način, ki govori o tem, kako pripraviti klovna, ki se imenuje "celični".

kopiranjeSliko morate kopirati z miško in nadaljevati delo v izdajatelju. Naslednja faza bo slika, ki opisuje - z uporabo vzporednih in navpičnih ravnih črt na enaki razdalji drug od drugega. Prav tako bi morali razširiti svoj list s kvadrati. Poleg tega, če naredite večje kvadratke, se bo slika povečala in če bo manjša - se bo zmanjšala. Če povlečete črte iz prvotne ilustracije na vsak ustrezen kvadrat, lahko dobite povsem novo kopijo. Enako velja za slike, prikazane na papirju, če jih želite povečati ali zmanjšati. Po izvedbi slike je treba pomožne črte izbrisati z brisalcem.

Kako samostojno predstaviti klovna v polni rasti?

Vendar lahko risbo od začetka do konca sami končate. O tem, kako pripraviti klovn, je opisan v tem odstavku. V ta namen so pomožni geometrijske oblike: krog - bodoča glava - in romb - prtljažnik klovna. Romb je razdeljen po vrstici črtice - srajca je ločena od hlačk. Dno rombov - hlačke - je razdeljeno navpično na polovico. To bodo hlače. Od dna so veliki ovalni čevlji pritrjeni na platišče. Ročke so oblikovane s strani štirih strani, dlani so kroglice pritrjene na njihove konce. Klovnov obraz se nariše z zgoraj opisanim glavnim razredom za risanje maske. Pred publiko se je pojavil lok na vratu, veliki gumbi - veseli cirkuski umetnik! Ostanek je samo barva.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný