OqPoWah.com

Razmislite, kako pripraviti obleko

V tem članku se bomo potapljali v študij in oblikovanje risb obleke. Najprej opredelimo, kako pripraviti obleko.

Risanje silhuete

- Za osnovo vzamemo silhueto ženskega telesa.

- Določili bomo, s čimer bomo uporabili sliko. Če ste izbrali označevalca ali vodne barve - to je čudovito, vendar je treba na podlagi oznak označiti s svinčnikom. To je priročno in nam daje možnost prilagajanja slike v začetni fazi.

- Potem vzemite svinčnik in ga položite na list papirja telesne razsežnosti, označite, kje bodo roke, pas, noge. Potem, pripravi konture številke, ki bodo nato temeljile na končni različici.

- Če ste zadovoljni z rezultatom, lahko izbrišete vse vrstice oznak. Značilno je, da prvič, da narišete desno silhueto, ne pridejo ven, lahko poskusite z oblikami ženskega telesa, njegovimi razmerji, tako da je kasneje lažje narisati obleko.

Kako pripraviti obleko
Izberite barvo in obliko obleke

Na naslednji stopnji, potem ko ste izbrali in risali silhueto, se morate odločiti, kako pripraviti obleko. Za začetek morate izbrati oblačilo, določiti barvo in tkanino. Ker ima vsaka tkanina lastnost drugačnega zasenčenja, potem bo senca na sliki drugačna. Vse to je pomembno za zanesljiv in pravilen prikaz slike. kako pripraviti oblekoPri okrasitvi oblačil se mnogi zanimajo za najnovejše modne trende, pogosto pa so tkanine, ki so se vrnile v modo, in barve, ki se včasih niso uporabljale že desetletja. Na tej stopnji na baskovskem načinu se lahko uporabi v naši risbi. Prav tako lahko narišete dolga obleka, tako imenovana dolžina "maxi". Vrnili so se v modne oblike oblek, ki so bile priljubljene v šestdesetih letih. V sodobnem modnem svetu obstaja tako raznolikost slogov, modelov in nerealnih rešitev, ki jih lahko najbolj izkoristite, če želite postati oblikovalec.

Torej smo izbrali slog in model obleke, Določite tkanino in izberite barvo (če je risba opravljena v barvi). Zdaj vemo, kako pripraviti obleko, in lahko začnete ustvarjalni proces.

Oblikovanje tehnologije slike

Še naprej uporabljamo svinčnik, ki ga imamo, kar je koristno v tej fazi slike. Na obstoječi silhueti ženskega telesa smo postavili konture obleke, izberemo stopnjo zatikanja tkanine, vendar tako, da bo izgledal čim bolj verjeten. Izdelujemo skice gube obleke, in položite list papirja na rahlo senco. oblikovanje oblekPrav tako je treba razmišljati skozi vse majhne podrobnosti, ki bodo v tej sliki, s skicami.

Po izvedbi vseh pripravljalnih potez, lahko naredite sliko. Glede na to, kaj se bo izhod risanje, vzemite svinčnik (marker, krtačo, itd) in izpolnite vsa vezja, upoštevati vse prehode senco in svetlobo, delaš vse korake pridobivanja volumetrične podobo. Pomembna točka - slika mora biti gladka in enakomerna, kot je fotografija. Postopek nadaljujemo in kot rezultat, brez ostrih prehodov, oblikujemo obleko in natančno detajli in dodatki so jasno narisani.

Povejmo. Zdaj vemo, kako pripraviti obleko, ugotoviti, kako so izbrali modele in oblačila oblek, razumeli, kako pravilno prikazati žensko telo in ga predstaviti v pravilno upodobljeni obleki.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný