OqPoWah.com

Kako pripraviti Stitch? Crtanec `Lilo in Stitch`

Veliko ljubiteljev animiranih serij se sprašuje, kako pripraviti Stich iz risank z istim imenom. Precej preprosto. Toda, da bi dobili čudovito risbo, bo moral biti proces sam razdeljen na več stopenj, kar je povsem logično. Za izdelavo risbe bo potrebno malo predmetov.

Kdo je Stitch? Opis junaka

Stitch je lik iz animirane risanke "Lilo in Stitch". Lilo je dekle, ki je spoznalo tujega bitja. Sprva je Stich negativen junak. On je agresiven. Njegove akcije prestrašijo svojo krutost in o prebivalcih planeta Zemlja, očitno ni najboljše mnenje.

Vendar njegovo prijateljstvo z dekletom spremeni njegov pogled na svet. On postane prijaznejši, nauči skrbeti za druge, in tudi razume, kakšno sočutje. Kako pripraviti Lilo in Stitch? Če menimo, da je Lilo navadna deklica, čeprav se s svojim videzom lahko pojavijo težave le z risanjem tujca. Vendar pa je z njo preprosto.

Treba je omeniti, da je junak hitreje, zato je njegova drža v številnih risbah agresivna. On napada ali se pripravlja na obrambo. To pojasnjuje, da ni toliko, da bi risal Stitchove risbe iz animirane serije.

kako pripraviti šiv

Prve faze risanje. Kako pripraviti Stitch?

Da bi ustvarili risbo s tem junakom, boste potrebovali:

  • preprost svinčnik;
  • eraser;
  • barvne svinčnike.

Kako pripraviti Stich v etapah? Najbolje je, da začnete z glavo, saj je precej velik lik. Najprej morate imenovati podolgovato ovalno, raztegnjeno vodoravno. To je vodja bitja. Nato so krogi oči potegnjene, skoraj ob straneh ovalne. Omeniti velja, da bi morali rahlo ven na vrhu glave.
Potem lahko nadaljujete do nosu. Tukaj je vse preprosto. Kako pripraviti Stitch, ali bolje, njegov nos? To je samo ovalna! Na njej je treba imenovati nosnice, ki se nahajajo tudi vzdolž roba. Nozdrvi heroja so široke, a celo. Zato je vredno poskrbeti, da jih natisnete zelo natančno.

Nasmeh tujca je širok in zasede celoten spodnji del ovalne, ki prikazuje glavo glave. Kako narediti Stich v svinčniku korak za korakom? Ko je obraz skoraj končan, dorisovyvayut ušesa. In imajo junaka, kot vrči. Zelo zanimiva oblika.

kako pripraviti lilo in šiv

Torso junaka. Zadnja stopnja

Kako pripraviti Stitch, ko je njegov obraz skoraj pripravljen? Ostanek dela za telo. Predstavlja drugo ovalno, vendar je že raztegnjena navpično. Za njega se pridružijo in tace. Zgornji so neenaki. Konča se s tremi debelimi prsti.

Noge junaka so nekoliko podobne stopalam medveda. Nahajajo se na vsaki strani ovalnega prtljažnika. Treba je omeniti, da so prsti junaka široko razširjeni, to je, da so ločeni v straneh. Medtem ko so roke navadno upognjene na komolcih. To je poznan znak za lik.

kako pripraviti šiv po stopnjah

Po risanju osnove bi morali biti pozorni na majhne stvari. Kako pripraviti svinčnik s svinčnikom, da izgleda tako? Ne pozabite na podrobnosti! Zato je vredno dodati ostre zobe, jezik in vrtinec na glavi. Vse to bo ustvarilo podobo cute, čeprav vroče tujce. Nazadnje, izbrisati vse grobe znamke z radirko in barvati junaka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný