OqPoWah.com

Interpretacija sanje: bat. Zakaj sanja?

Večina virov se strinja, da je bat zelo neugoden vid. O čem sanja bo pomagal določiti podrobnosti in okoliščine spanja, vendar ni tako veliko dobrih vrednot. Palica sanja o nečem

Angleška sanjska knjiga

Polet bat v sanjah simbolizira sovražnike. Če človek sanja o tem čez dan, potem grožnja ni super. Ko je ponoči videl svoj let - nevarnost je zelo resna. Za ljubitelje je takšno sanje opozorilo o prisotnosti tekmeca, ki s svojimi spletkami ovira srečo na vsaki možni poti.

Ezoterična knjiga sanj. Tolmačenje: kaj sanja o sanjah

Ta sanja govori o čudnih očeh, ki jim ni treba zaupati.

Knjiga romskih sanj

Praviloma je bat, ki lebdi v zraku spati to pravi, da bodo kmalu izginile manjše težave in težave. Če je obesila glavo navzdol, se lahko majhne težave spremenijo v resne težave.

Francoska knjiga sanj

Običajno bat v sanjah je predznak žalosti, trpljenja in žalosti, ki jih povzročajo ljudje, ki niso seznanjeni s spanjem. Svoje sanje začeti s seboj - do uspešnega zakona in čudovitega spremljevalca življenja.Kaj sanjariti s palico?

Sanjski tolmač Grishina: bat. Zakaj sanje?

To sanje prinaša žalost, zla sporočila in vse vrste nesreč. Druga različica njegove interpretacije je udeležba osebe v nočni orgiji. Ko spanje v senci gledal netopirje, ki plujejo, ali menijo, da je vse okoli sebe napolni z njimi, v resnici pa se prebujajo jasnovidnih sposobnosti. Če sledijo sanjam v temi in naletijo na njem, kot sanje, kaže na prisotnost strahu o sedanjosti in prihodnosti, ki preprečuje osebi, da živijo polno življenje. Ko veliko različnih netopirji gleda skozi okno, zbujanje spanje um dotakne prvobitnega kaosa, ali v svojem življenju napadel nekaj tujega, tujec. Spalne živali so simbol moči zla sile in teme. Če plazijo v sanjah nad telesnim telesom, je v resničnem življenju obseden z demoni in se preseli v brezno. To sanje lahko pomeni tudi lasten vampir.

Wandererjev Dreambook: bat. Zakaj sanje?
To sanje ima sama po sebi negativno in je slika zloških sil. V resnici lahko pomenijo težave, razočaranja, žalost, slaba dejanja ali nečloveško smrt.

Sanje Chou-gonga

Ko človek sanja o netopirjih v letu, se bo po njegovih skrivnostnih zadevah uspešno zaključil.

Sanje o Kanaani

Običajno netopirji prinašajo različne težave in napotene alarme.Bat v sanjah

Ameriška knjiga sanj

Praviloma palica v sanjah simbolizira strah sanjarja pred neznano.

Sonnik Miller

Bat v sanjah prinaša strašno usodo za osebo. Čaka na stiske, težave, žalost in žalost. Tudi smrt nekoga, ki jim je blizu, ni izključena. Po sanjah mora sanjalec še posebej paziti na resne poškodbe. Beli netopirji nedvoumno simbolizirajo smrt. Vendar to sanje ni stavek, ampak opozorilo za osebo, tako da je zelo previden, previden in vljuden.

Vzhodna knjiga sanj: bat. Zakaj sanje?

To sanje je neugoden znak. Pijanec se mora pripraviti na različne težave, nesreče in težave, ki mu bodo padle.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný