OqPoWah.com

Islamska sanjska knjiga: interpretacija sanj po Kur`anu in Sunni

Vsakdo lahko vidi sanje tako ali drugače. Ta skrivnosten in neverjetno privlačen proces, ki očara veliko umov. Ljudje pogosto ugankajo, kaj pomenijo njihove sanje. Kljub dejstvu, da se tehnologija hitro razvija, znanost še vedno ne more jasno odgovoriti na vpliv spanja na človeško življenje. Skrivnost je sam fenomen in načela njenega videza.

Islamska knjiga sanj kot odgovor na številna vprašanja

Sanje fascinantno, prestrašijo, dajejo upanje in vas razjezijo. V njih se lahko uveljavijo vsi najbolj skriti strahovi in ​​želje. Oseba lahko obišče bajke, pije in jede vse in celo govori v neznanem jeziku.

Toda kaj pomenijo različne situacije, slike in slike, ki se pojavljajo med spanjem s stališča islama? Ko vernik bere Kur`an, to pomeni, da mu je Najvišji govoril, vendar lahko s svojimi zvestimi novicami komunicira tudi s sanjami. Muslimani verjamejo, da se sanje lahko šteje za preroško le v zvestih. Prav tako verjamejo, da bodo lahko rešeni na dan sodbe.

Vrste sanj

Islamske knjige sanj o državi v Kur`anu, da so sanje lahko koristna razodetja, s katerimi Vsemogočni daje veselje znanja in pomaga človeku. To je pravična sanje od Allaha.

Različne sanje

Če pa je sanje prazno in nima smisla, ga navdihne hudič in se ne sme obravnavati kot vir pomembnih informacij. Shaytan zmede misli vernikov in jih poskuša odpeljati stran od poti Poslanca in Najvišjega. Samo interpretacije iz Korana in Sunne se lahko štejejo za resnične in si zaslužijo zaupanje. Opis sanj iz teh virov velja za najbolj točne in pravilne.

Razlaga sanj

Obstaja veliko knjig na svetu, ki razkrivajo bistvo spanca in lahko pojasnijo njen pomen za človeka, vendar je zelo malo knjig, ki uporabljajo modrost Alaha in njegovega znanja. Še manj ljudi na svetu je sposobno razlikovati te knjige in izvleči modrost, določeno v stoletjih. Najbolj pravilna interpretacija sanj o islamski knjigi sanj je mogoče storiti le s pomočjo Korana in Sunneha.

Ribe v sanjah

Pogosto se sreča v sanjah, vendar pa vsi ne vedo, kakšne so tanke interpretacije njenega videza. Islamska knjiga sanj o Koranu razloži videz rib v sanjah na različne načine, spodaj pa bodo predstavljene glavne možnosti za interpretacijo:

 1. Če je pred očmi očiščena riba, je pred nami dolga pot. In če oseba sama lovi ribe v sanjah, bo ves njegov denar izgubljen ali pa bo vložil veliko denarja v izgubljeno afero. Če bi med spanjem morali pojesti ocvrte ribe, to pomeni, da se bodo v družini začele nesoglasja in prepiri.
 2. Če je riba sveža ali celo v živo, tako kmalu na poti je srečal mlado devico, in če lahko veliko rib, in število se hitro, potem je to znak, da je oseba, ki ga obdaja veliko žensk, če pa jih ni mogoče najti - to je bogastvo.
 3. Islamska knjiga sanj opredeljuje ribe v sanjah kot priložnost, da oseba želi nemogoče. To je lahko razumljivo, saj je zelo težko ujeti ribe z golimi rokami in se nenehno zdrsne.
 4. Druga možnost nakazuje, da jesti soljene ribe so predniki veselega dogodka, ki se zgodi prav v trenutku, ko oseba spi. Če poboženec preprosto vidi soljene ribe, to pomeni, da ga bodo novice iz sorodnikov razburile.

Kaj sanja sama mačka?

Mačka v sanjah

Prišlo je do seznama interpretacij in brez tako znane živali kot mačke. Če bi se mačka ali mačka izkazala vere v sanjah, bi to lahko pomenilo:

 1. Naslednje leto bo mirno in prineslo veliko veselja.
 2. V drugi različici, islamska sanjska knjiga mačka v sanjah je simbol izdaje ženske. Lahko je kot domača izdaja, nesoglasje in izdaja.
 3. Ena od možnosti pravi, da mačka v sanjah opozarja na prisotnost tatu med sorodniki.
 4. Če mačka v sanjah praska in ugrizi, to pomeni, da oseba zavede prijatelja ali kmalu pride bolezen.

Voda

Vir življenja, brez katerega nihče ne bo preživel več kot tri dni - vse to je voda. Po besedah ​​Sure Jinn, 16,17 pomeni test. Preizkus je lahko sestanek s starim sovražnikom in promocija v postu.

Vrednost vode

V knjigi islamske sanje voda nima ene same razlage, zato, ko jo vidite v sanjah, bi morali biti pripravljeni na razvojne možnosti, opisane spodaj:

 1. Piti vročo ali vrelo vodo - v težave in bolezen. In če je bila voda še vedno slana, bo oseba prehitela revščino.
 2. Če je bila voda rumena, potem je bolezen že na pragu in kmalu bo zajela ortodoksne.
 3. Plavanje čez lužo v čolnu po reki, po Koranu, lahko ljudje enostavno denar, vendar če se ladja potopi, bi morali razmišljati o poneverbe v prihodnosti.
 4. Voda, pretvorjena v kri, v skladu s islamsko sanjsko knjigo, pomeni velike spremembe v življenju, morda celo smrt ljubljenih.
 5. Če ste pili, je bila voda čista in okusna, potem bo kmalu izpolnjeno naslednje sanje. In če se človek opere v takšni vodi, to pomeni, da bo kmalu poiskal pacifikacijo.
 6. Če je bila voda grenka - v neposredni okolici se lahko zgodi smrt in žal bo moral več dni žalovati. Včasih je grenka voda napetek hude bolezni.

Kača

Kača, po Svetem pismu, je bila bitja, ki je prepričala Eve, naj dade Adamu iz drevesa znanja.

Kača v sanjah

Toda tudi v smrtnem življenju je to hladnokrvno precej nevarno in v skladu s islamsko sanjsko knjigo kača v sanjah lahko pomeni naslednje:

 1. Oseba, ki vidi kačo v sanjah, lahko kmalu dobi povišanje ali veliko vsoto denarja.
 2. Če kača ugrizi, to pomeni, da bo izguba in žalost pred nami. Da se to ne zgodi, vam ni treba govoriti o svojih skrivnostnih skrivnosth vsem.
 3. Druga razlaga pravi, da na ta način Vsemogočni ščiti osebo tako, da mu s pomočjo kače prenaša zaščito. Pod okriljem Allaha se ni treba bati za varnost družine.
 4. Ena od možnosti, kaže, da so sanje, v katerih kača prosto lezenjem v hiši - to je priložnost, da se pozorno spremlja goste, saj je lahko eden izmed njih izkazalo, da je izdajalec.

Hiša

Hiša muslimana

Hiša je kraj, kjer je človek dober, še posebej vernik. Ampak glede na islamsko sanjsko knjigo lahko hiša pomeni naslednje:

 1. To je podoba žene, ki ščiti in daje počitek svojemu možu.
 2. Če je v sanjah prišla oseba iz majhne hiše, je zapustil vse težave in če bi bila hiša velika, bo vse postalo večje.
 3. Gradnja hiše v sanjah govori o prihodnjih dobrih dejstvih te osebe in uničenju doma - nepravičnosti.
 4. Če hočeš zapreti vrata v hišo, pomeni, da je oseba v dobrem nadzoru nad samim seboj in se vzdrži grešnih dejanj in misli.
 5. Če se znajdete v neznanem domu, se bo bolezen kmalu umaknila, če obstaja, tudi ta hiša bo simbolizirala posmrtno življenje osebe.
 6. Za prikaz že uničene hiše gre za velike finančne izgube in poslabšanje razmerij.
 7. Če v sanjah hiša ni seznanjena, bo blaginja večja, dokler je velika hiša iz sanj.
 8. Zlata hiša pomeni, da se kmalu pričakujejo velike težave.
 9. Pregled novega doma pomeni, da oseba gradi daljnosežne načrte. Pomeni lahko tudi pomembne spremembe.
 10. Če je bolna oseba in sanja o hiši, ga kmalu pričakuje smrt.
 11. Gradnja hlevov - družina se bo kmalu razširila.

Poroka

Poroka v sanjah

Zelo srečen dogodek za mladoporočence in njihove starše je poroka, odraz tega dogodka pa je bil v sanjski knjigi. Knjiga Islamske sanje opredeljuje poroko na naslednji način:

 1. Ta pridobitev nekaj sredstev za življenje in zmanjšanje tesnobe.
 2. Pridobivanje dobrote na poroki pomeni zgodnjo srečanje s prijatelji ali pridobivanje novih.
 3. Če v sanjah pred očmi vlaka z mladoporočencem, to pomeni, da se kmalu ta oseba sestane z nekom, ki bo postal njegov spremljevalec v življenju.
 4. Biti v mešani množici moških in žensk na poroki - do zapletenih odnosov v življenju.
 5. Če želite videti svojo poroko, da okrepite odnose, in ples na poroki na islamski knjigi sanj pomeni, da morate biti previdni z nasprotnim spolom.
 6. Če oseba ni poročena ali ni poročena, potem bo poroka znak, ki napoveduje hitro zvezo in če že obstaja odnos, bo to dopolnilo družino.
 7. Poroka z možem v sanjah je zgodnja smrt.
 8. Če si želite ogledati nečloveško poroko iz stranske smrti, bo kmalu potekala v družini.
 9. Poroka je predjednik pogreba. Če želite poročiti, je zgodnja smrt.

Ženska

Če je bila ženska vidna v sanjah, potem obstaja več interpretacij tega sanja.

Islamska ženska

Islamska knjiga sanjske knjige določa:

 1. Staranje katere koli ženske v sanjah pomeni pridobivanje koristi in izboljšanje življenjskih pogojev. Morda se preselijo v novo bivališče.
 2. Če je veliko žensk okoli, to kaže na veliko skušnjavo, da bi dobili vse koristi v življenju. In če bodo te ženske prišle k moškemu, bo imel dobro usodo.
 3. V nekaterih primerih ženske obljubljajo življenjske stiske in sojenja.
 4. Tudi ženska v sanjah se razlaga kot videz ljubezenskega razmerja. Druga opredelitev je videz stvari ali osebe, ki jo je treba zaščititi v imenu Najvišje. Ker bodo sodelovali v džihadu, bodo nato odšli na Hajj.
 5. Če ženska stoji s hrbtom, skuša silovito prisiliti, da izvrši zlonamerne namene.
 6. Grda, stara in gnusoba z groznim obrazom je vse vrste nesreč in bolezni, morda smrt ljubljenih. Nasprotno, lepa, častita in dobro urejena ženska - zaradi veselja in blaginje.
 7. Sanjača stara ženska prikazuje, kako je zemeljsko življenje videti kot človeka.
 8. Če ženska sanja o kateri koli drugi deklici, bo v bližnji prihodnosti imela sovražnike.
 9. Po navedbah Sunnah, Islamska knjiga sanje opredeljuje žensko s srdjo kožo v sanjah, kot nosilca veselja in zabave v bližnji prihodnosti.

Nosečnost

V zvezi s tem ima Islamska knjiga sanj več definicij. Nekateri izmed njih so protislovni, vendar imajo racionalno zrno. Islamska knjiga sanj, ki je noseča v sanjah, tako določa:

 1. Če je ženska stara in jo je videla nosečnost, potem mora čakati na bolezen.
 2. Če ženska še ni poročena ali je devica in bo videla njeno nosečnost, bo kmalu postala poročena.
 3. Vsakdo, ki postane priča nosečnosti, bo na koncu pomnožil svoje bogastvo in povečal njihovo bogastvo.
 4. Če mož vidi nosečnico, morate kmalu pričakovati dobre novice.
 5. Če je eden od prijateljev zanosil, bodo kmalu dopolnjeni.
 6. Če hišnega ljubljenčka zanosi, bo kmalu v hiši veliko veselja in miru.
 7. Če hči zanosi, se bo kmalu poročila.
 8. Če se noseča ženska vidi z brado, bo imela sina.
 9. Če bo okoli veliko nosečnic, potem bo družinska dobrina prodrla v hišo.

Otrok v sanjah

Otrok v sanjah

Islamska sanjska knjiga interpretira takšne sanje na naslednji način:

 1. Če moraš poučevati otroka k Koranu in Ayatamu, potem s tem sanjom vam pomaga pomagati, da se znebite smrtnih grehov in se pokesite.
 2. Če se otrok rodi v sanjah, se bo v običajnih življenjskih zapletih povečal.
 3. Če bi imel otroka v rokah, bo kmalu prejel veliko denarja ali premoženja. Včasih to pomeni izpolnjevanje starih načrtov.
 4. Če je otrok bolan, bo kmalu prišlo do težav v življenju.
 5. Otrok je zdrav in smeh - v hišo bo prišla velika veselja.
 6. Če dojenček še vedno neguje, kmalu se bo družina soočala s težavami in skrbmi. Morda se bodo prijatelji izkazali za izdajalce. Če je otrok odrasel, to pomeni, da bo prinesel veselje in srečo.
 7. Otrok, ki igra z mačko, se kmalu pojavijo velike spremembe, v skladu z islamsko sanjsko knjigo. Tolmačenje sanj z otrokom je pogosto težko, saj je težko določiti starost otroka v sanjah. Ampak, če je otrok postal skoraj moški in sanje, bo v aktivnostih kmalu velika sprememba.

Živali in ptice v sanjah

Pes, ki je sanjal o verniku, pomeni sovražnika, ki hrupa le in hoče boleti, ne da bi se premaknili v aktivno dejanje.

Leo pomeni, da se kmalu sestane z zelo verodostojno in verodostojno osebo, ki lahko spremeni življenje. To tudi pomeni, da je oseba pogumna in močna. Druga možnost pomeni, da je oseba miroljubna, vendar je pripravljena na obstoj svoje družine in prijateljev.

živali v sanjah

Sanjanje lisice pomeni, da med prijatelji obstaja luknja oseba, ki nekaj skriva.
Lešnik v sanjah je hitro bogastvo. Prav tako obstaja možnost, da bo kmalu obstajala ženska, s katero bo dolgo razmerje.

Štrajka pomeni, da se bo kmalu veliko ljudi pridružilo dogodku. Če bo štorklja letela, bo kmalu poroka.

Jagnje je poslušen sin. Če je praznik in jedo jagnječje meso, bo vsakdo, ki poje, dobil majhno nagrado.

Koza v sanjah ortodoksnega muslimana pravi, da se sestanek z ozko mislečo osebo, ki vzame dragocen čas, ne daje ničesar v zameno.

Vrana je predjed zgodnje smrti in pokopa. To pomeni tudi, da gre za težko pot do neznanega kraja.

Raka v muslimanskem sanju pomeni hitro polnjenje v hiši, pridobitev močne vere v Allaha. Toda tudi to pomeni, da lahko oseba pride v težke življenjske razmere. In če se je med sanjami z račjem dogajalo iskreno pogovor, to pomeni, da se bodo odnosi z ženo izboljšali in od nje lahko dobite dobre novice.

Medved je simbol prisotnosti v krogu prijateljev neumnega prevaranta ali tatu.

Lizard - v tesnem okolju obstaja oseba, ki lahko prevara in krajo.

Nosoroga v muslimanskem sanju pomeni, da se približuje sestanek z visokim uradnikom. Tudi ta sestanek lahko prinese veliko koristi. Če je bila oseba sam v nosorogu, to pomeni, da je oblast v njegovih krogih.

Rak v sanjah pomeni, da boste morali priti do zločina ali se ukvarjati s svojo vestjo. In če je meso raka jedlo, potem morate pričakovati dobre novice.

Sadje in zelenjava v sanjah

Marelice v sanjah so simbol zgodnje bolezni ali velike izgube.

Lubenica je napetost nosečnosti.

Oljke v sanjah so predniki dobrega počutja in bogastva.

Grozdje v sanjah pravi, da ima oseba v normalnem življenju veliko prijateljev in se lahko zanese. Če grozdje sanjam pozimi, bo kmalu prišla bolezen. Stiskanje grozdnega soka pomeni izgubo svojega statusa. Jedo zrel sadje - do bogastva in blaginje.

Redkev v sanjah je simbol dejstva, da se bo kmalu oseba naselila za novo službo, ki mu ne bo prinesla veliko zadovoljstva.

Apple v sanjah

Jabolko. Pomeni hobi, pomembna dejavnost za osebo. Človek, ki ima visok položaj, ki je videl, da jedo jabolko v sanjah, lahko misli, da pije svojo moč. Če prodajalec vidi to sanje, bodo lastnosti jabolka odražale njeno kakovost trgovine. Zelena in kisla jabolka nakazujejo, da je oseba nezakonito prejela denar. Če je jabolko posajeno med spanjem, to pomeni, da se bo kmalu rodil otrok ali vzel otroka za vzgojo.

Datumi. Če jih oseba poje v sanjah, potem je Vsemogočni zelo blizu njega, in če datumi sami padejo v tvoja usta, bo kmalu prišlo do velikega bogastva pod okriljem Allaha. To pomeni tudi, da se bodo bolezni in bolezni kmalu umirili, saj so datumi hrana odobrila Koran.

Repa v sanjah pravi, da človek pričakuje velike težave. In če je repa v zemlji in je že zrasla, se bo kmalu rodil v družini.

Sl. Sladko sadje označuje odlično letino in pravo bogastvo. Včasih to pomeni, da se morate znebiti starega premoženja, vendar jo bo nadomestil nov.

Vrtnica zelenjave simbolizira, da bo oseba, ki jo jedo, kmalu izgubila spoštovanje in izgubila svoj socialni status.

Islamska knjiga sanj bo razkrila skrivnosti svojih sanj, če se boste naučili pravilno razlagati.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný