OqPoWah.com

V sanjah, ubitih ljudi? Ni vredno skrbeti

v sanjah so ubili ljudi

Nekateri ljudje interpretirajo sanje preveč dobesedno. Verjamejo, da če ti v sanjah so ubili ljudi, potem bo umor v resničnem življenju čakal. To je globoka napaka. Sanje niso samo delo naše podzavesti, temveč ustvarjalno delo. Prvo mesto v sanjah ni logično, temveč sistem slik, ki je značilen za osebnost sanjač. To pomeni, da ima vsak dogodek, ki se je zgodil različnim ljudem, drugačne posledice. Tako lahko na primer noseča ženska sanja o ribi zaradi njenega stanja in nič drugega kot nosečnost, spanec ne pomeni. Fisher, verjetno bo cenjen kot spominjanje ulova ali pričakovanje naslednjega. Še težje so tiste sanje, v katerih je dinamična parcela. Na primer, nekdo v sanjah je ubil ljudi. Za kaj je to? Edino lahko podamo le eno splošno razlago: sanjar je zelo zaskrbljen, ga lahko počaka čustvena eksplozija. Dogodki istega sanja bodo različni. To je jasno vidno, če berete sanjske knjige.

Kaj pravi knjiga sanj?sanjska knjiga je ubila človeka v sanjah

"Ubil človek v sanjah - ti si obupen, zanimivih sovražnikov in anksioznosti", - navaja "Modern Dream Book". Po mnenju avtorjev takšno sanje obljubljajo neprijetne pojave, ogovarjalnost, škodo ugledu. Vendar pa ubijanje sovražnika, nasprotno, prinaša veselje in zmago v poslovanju. Toda uboj šibkih, bolnih ali nedolžnih človek sanje do depresije in obupa. Melnikovova sanjska knjiga je povsem drugačna. "Če ste v spal je ubil ljudi, - verjame svojemu avtorju - potem ste za zelo velik problem zaradi dejstva, da bodo prišli do tajnih ali negativnih informacij. "Lahko nadaljujete:

  • če je umor storjen z dihanjem, potem napoveduje resno duševno travmo;
  • če je s strelnim orožjem, potem sanjalec čaka na prazno in neuporabno vznemirjenje;
  • ampak ubiti človeka z nožem v sanjah - v resničnem življenju uničiti svoje sovražnike.ubiti človeka z nožem v spanjuLoff se v knjigi sanj ne strinja z enim ali drugim mnenjem. Verjame, da če oseba pove, da je ubil ljudi v sanjah, potem izraža le jezo proti družbi ali okoliškemu okolju. Umor določene osebe je umor tistega dela sebe, ki v resnici prinaša sanjarja o trpljenju. Ta razlaga je najbližja stališčem sodobnih psihologov in somnologov, ki vedo, da niso vse sanje prorokovne. Samo sanje se lahko štejejo za preroške, katerih ploskev se večkrat ponovi. "Enotni" sanje pogosto ne odraža prihodnosti, temveč preteklosti. Na primer, če nekdo sanja, da je spal v sanjah, potem za to obstajajo različni razlogi:

  • spor na delovnem mestu ali v družini;
  • odraz filma ali knjige, ki se je prebral dan prej;
  • zelo gosta večerja itd.

Freud ima tudi mnenje o tej zadevi. Prepričan je, da umor sanja, ker je čas, da prekinejo dolgo zastarelo razmerje. Za to se ne borijo več: le slabše bo.

Verjemite ali ne verjamete?

Kot vidite, koliko sanjskih knjig, toliko mnenj. Bolje je, da ne slepi v nočnih sanjah, pač pa jih zapomnite in razložite, da bi s časom oblikovali svojo osebno sanjsko knjigo, ki temelji na značilnostih vaše lastne osebnosti.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný