OqPoWah.com

Kakšno sanje te čaka? Zakaj sanjate o nabiranju gob?

Danes bomo razpravljali o sanjarskem sanjanju ... Da, prijatelji, v tem članku bomo šli na sprehod po gozdu in ugotovili, s čimer sanjarijo, da gojite gobe! Začnimo, morda!

Spanje - volja usoda!

Od nekdaj so ljudje začeli pripisovati poseben pomen svojim sanjam. Verjeli so, da je vsaka slika, ki se vidi v sanjah, eden ali drug znak opozarjanja osebe za prihodnost. Tudi cesarji in drugi vladarji so imeli svoje modrece in tolmače - tolmače sanj. Na podlagi določenih zakonitosti, ki so jih zaznamovale različne sanje, so bili pripravljeni sodobni tolmači naših sanjarjev.

Kaj sanjate o nabiranju gob?

Splošna interpretacija
Hkrati bomo opazili, da soglasno mnenje tolmači in niso prišli. Vse je odvisno od tega, ali gre za užitne gobe, kako izgledajo, kje točno jih zberete in iz drugih odtenkov. Splošno mnenje naših tolmačev o tem, kaj je sanje o nabiranju gob, je to: gobe v sanjah pomenijo vaše nerazumne in brezskrbne želje. Njihova zbirka je podobna štetju računov v pakiranju. Bolj in bolj skrbno jih zbirate - večja bo vaša količina.kaj sanjate o nabiranju gob

Nekateri komentatorji, odgovorili na vprašanje: "Zakaj sanjate, da gojite gobe?" - Na splošno dajte nekaj groznih interpretacij. Na primer, David Loff trdi, da takšno sanje kaže, da je krst s pokojnikom. Z drugimi besedami, boste prejeli povabilo k nečemu pogrebu. Yevgeny Tsvetkov je dejal, da zbiranje užitnih gob - v veliko sreče in strupeno -, da prevara znane ljudi.

Millerjevo sanje. Kako izgleda goba?

  1. Zberite gobe v sanjah, po Millerju, - v nagrado katerekoli od vašega dela.
  2. Če zbirate bele gobe, prihaja začetek novega posla, novi načrti, ki vam bodo v prihodnosti prinesli dober dobiček!
  3. Če jeste kuhanih gob (na primer maslo ali agarsko medu) s kislo smetano, bo vaše življenje v zadovoljstvu in veselju.
  4. Gobe, ki so sanjale dekleta, so slab znak. V prihodnosti ti ljudje ne bodo mogli doživeti resnične ljubezni do svojega moža. Posledično bodo zapustili svojo družino v iskanje dvomljivih užitkov lezbične narave ...
  5. Se vidimo v sanjah na grišču, ki je v resnici problem. Bodite previdni, ker vaši domišljijski prijatelji čakajo na čas, da vas motijo ​​pravilno!kaj gobova sanja

Kaj sanjate o nabiranju gob? Wangijev san

  1. Gobe ​​so simbol sumov in previdnosti. Nič v ljudskih zgodbah so zle čarovnice zapravile svoj napoj točno z njimi, ki so okužile ljudi s kvarjem. Poleg tega je kuhana hrana zmagala kdorkoli. Zberete gobe - privabljate samozavestne situacije, v katerih morate biti na opozorilu!
  2. Če njihova zbirka sanja o ženi, ki ne more zasmejati na noben način, potem bo potem, ko bo videl njen problem, veliko preprostejša.kaj zbira gobe
  3. Če zbirate strupene gobe, preden čakate na dobre spremembe.
  4. Pojdi spat v gozdu za gobe celotne družine - za družinsko počutje!
  5. Zdi se, da pred vami imate veliko različnih gob, vendar jih na noben način ne morete zbrati? Pravzaprav se bodo vaša prizadevanja izkazala za neumestna.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný