OqPoWah.com

Zakaj imamo gobe?

Če želite razkriti sanje, v katerih se gobe pojavljajo na tak ali drugačen način, ni tako preprosto. In vse, ker so interpretacije takega sanja lahko enake, kot obstajajo sanjske knjige. Seveda, če ste na predvečer uživali v okusu soljeni šampinjoni ali, na primer, ste vdolbina goba picker, potem ni nič uganiti. No, če ne? Še vedno poskušamo ugotoviti, o čem sanjajo gobe?

Običajno gobe simbolizirajo sum in previdnost. V ruskih pravljicah ni zaman, iz mrtvih agarikov, ki jih povzročajo zli čarovniki, napolnijo napitke, s pomočjo katerih so uničili čarovnije in poslali nesreče. V drugih primerih gobe, nasprotno, simbolizirajo modrost. Na primer, gobarski merjasec v mnogih legendah velja za dober duh in čuvar gozda, srečanje z njim obljublja blaginjo in srečo.

Kot v mnogih primerih, da bi rešili to ali tisto sanje, je treba zapomniti čim več podrobnosti, kolikor je mogoče. Na primer, kakšne vrste gob so ujeli v sanjah, kakšno akcijo je bilo z njimi povezano. Torej, če se v sanjah nenadoma znajdete na gobici, morate v resnici biti previdni. Nekdo iz tvojih izmišljenih prijateljev te poskuša zavajati. Sanje, v katerem vidite košarico z gobami, napoveduje nerazumne sumbe v vašem naslovu, ki jih je treba zavrniti. Spanje, v katerem so drugi zbirali gobe in imate le noge, opozarja, da zaradi pretiranega suma lahko zamudite odlično priložnost. Slab znak, ki obljublja vse vrste nesreč in nesreč - videti črvaste gobe.

Lahko poskusite ugotoviti, kako izgleda goba? v različnih knjigah sanj. Torej, če verjamete Aesopovi knjigi sanj, potem videti sebe v sanjah na sliki glive pomeni, da je v resničnem življenju treba prevzeti odgovornost. Obstajajo spalna juha iz gob, po isti knjigi sanj - sumiti, da je nekdo iz bližnjih v neupravičenem dejanju. In če v vaših očeh gobe rastejo velikost hiše - vaša modrost bodo cenili drugi. ABC interpretacije sanj daje tudi odgovore na vprašanje - kakšno je sanje gob? Takšno sanje praviloma opozarja na iluzorne načrte in dvomljive užitke, vendar v nekaterih primerih lahko pomeni nagrado. Če si želite ogledati grebe in muhe agarike - za goljufijo in laž, za zbiranje - veliko dela je treba storiti. Če želite videti gobe, ki rastejo na neobičajnem mestu, pomeni, da je podjetje, ki ste ga začeli, zelo tvegano.

Zanimivo mnenje o ukrajinski knjigi sanj, o tem, kaj gobe sanjajo. Dober znak je videti strupene gobe, to sanje obljublja dobiček. Ženska, ki v sanjah zbira gobe - do kmalu rojstva otroka. Glej posušene gobe pomeni, da se bo v resnici mogoče izogniti nesreči, torej, potem jedo gobe v sanjah, ki naj bi živelo do zelo starosti.

Če bi sanjali o belih gobah

Zbrati bele gobe - do začetka novega poslovanja, ki je donosno, da prejmete premijo ali nagrado. Poleg tega tako sanje obljubljajo uspešen nakup in uspešen zakon ali samo mirno družinsko življenje. Zakaj imajo gobe belka? V tem primeru spanje ni vedno dobro. Ženska, ki sanje lahko napoveduje razočaranje nad možem, pa tudi opozarja na nezaželeno nosečnost.

Številne knjige sanj dajejo interpretacijo in take sanje, v katerih obstajajo nekatere specifične gobe, na primer agariki medu ali šampinjoni. Kaj je v sanjah gobe med agariki? Zbiranje teh gob pomeni, da lahko nenamerno povzročite močno srce bližnjo osebo ali dolgo časa, da prekine njegovo razmerje. Če v sanjah posušite svoje agarike medu in jih strgate na nit, boste zmagali nad sovražniki, če boste cvrtje, pričakujete napredovanje vzdolž karierne lestve. V sanjah, žena oklopa v sanjah, napovedujejo mnogi oboževalci. No, če sanjate o gobah, potem posnemate okus ljudi in se držite mnenja nekoga drugega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný