OqPoWah.com

Ali je moški in dekle v razmerju neenakomeren?

No, kdaj razmerje med fantom in dekletom lahko imenujemo enako. Vsaka stran ljubi drugo in spoštuje kot osebo. Seveda je ljubezen enako nemogoča. Konec koncev, vedno ena stran v odnosu ljubi več, druga pa le kopra v žarkih te ljubezni. Vendar je pomembno, da se te vloge vsaj občasno spremenijo. Biti ves čas ljubek in ne občutek istih občutkov - dolgočasen in ves čas ljubiti in ne vidim odgovora - boli.

Na srečo je narava sama skrbela za ravnovesje. Recimo, da se fant in deklica srečata eno leto, in ves ta čas je moški bolj ljubil svojo dušo, jo razvajal in razvajal v mnogih stvareh. Naenkrat se bo deklica naveličala od tega in bo nagnjena k zlomu, čeprav se bo razmerje s strani zdelo idealno. Če se v tem trenutku fant kaže na značaja in se zateče težko, vsaj za nekaj časa, se bodo dekleta počutile in se bo dobila dobra priložnost, da ostanejo skupaj še nekaj let. Če moški ne kaže znaka - odmor je neizogiben.

Tako običajno razmerje, v katerem fant in dekle niso enako dolgo ne obstajajo. Vendar pa obstaja nekaj ne povsem običajnih situacij, v katerih lahko taka razmerja obstajajo dovolj dolgo, kar povzroča duševno bolečino ene od strank in včasih oboje.

Začnimo z najpogostejšim primerom v našem dnevu - prijateljstvo s fantom in dekletom. Iz nekega razloga se v vlogi stranke, ki trpi v tej situaciji, navadno izkaže, da je fant. Dekleta seveda lahko ugovarjajo, da je zelo pogosto, da se družite z fanti, vendar v mojem globokem prepričanju to ni tako. Danes fantje so postali preveč skromen in plašen. Če želite priznati deklici, ki je zaljubljen, je težka, in kaj storiti, če hočeš biti zraven nje? Seveda, postanite njen prijatelj!

Običajno prijateljstvo med fantom in dekletom se začne, ko fant želi doseči svojega ljubljenega, ni ravno logičen način - postati njen prijatelj. Dekle, ponavadi, ne moti. Tako lepo je, da skrbijo za vas in ne zahtevajo ničesar v zameno! Torej lahko traja več let, dokler končno človek ne pride iz umivalnika in ne prizna ljubezni. Za deklico bo to resnično šok, odnos na tej točki pa se zruši.
Beseda "odnos" Tukaj se zelo dobro, saj ima vse: ljubezen, skrb, pozornost, bolhellip- fant in dekle, pa so tako neenako, da je zadeva pred poljubljanjem ali proximities Enostavno ne razumem. Zanimivo je, ali je možna nasprotna situacija? Osebno ne poznam takih primerov. Naša družba je postavila plašne in negotove ljudi, in to je osnova problema.

Toda dekleta niso imuna na neenakopraven odnos. Gre za situacijo, v kateri se srečata bogati fant in revna deklica. Z redkimi izjemami glavno vlogo v takih odnosih igra ne ljubezen, temveč z denarjem. Družbeni prepad negativno vpliva na enakost partnerjev. Tudi če tip ne poda nobene vrste, deklica še vedno meni, da je njen status manjši. Konec koncev, fant z denarjem jo zlahka najde kot nadomestek, toda deklica verjetno ne bo našla bogatega gospoda.

To je psihologija, ki motivira dekleta, ki si prizadevajo čim bolj dobiti od svojega partnerja, preden je prepozno. Tip hkrati začne občutiti, da ne ljubijo svojega, ampak njegovega denarja. Na splošno so taki odnosi obsojeni na neuspeh.

Primeri, opisani zgoraj, so podobni, saj je v njih človeški strah. Strah je, da ljudje potiska ljudi do neenakih in zato nesrečnih odnosov. Moški in deklica se ne smejo bati svojih občutkov in jih drzno izraziti. To bo pomagalo hitro znebiti neprimernega partnerja in na koncu najti osebo, s katero lahko doživite popolno harmonijo do konca svojega življenja.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný