OqPoWah.com

Enostavna flest nostalgije: poroka v slogu ljubezni je

Poroka je vedno dobrodošel dogodek za resnično par zaljubljen.

Toda v zadnjem času so navadni prazniki vedno bolj modni. Danes je tudi najbolj luksuzna poroka domnevna, če nima rozin. Zato je več mladih parov raje tematsko praznovanje. Ta kategorija vključuje poroko v slogu ljubezni ...poroka v slogu ljubezni je

Se spomnite teh žvečilnih gumijev, ki so jih najpogosteje kupili zaradi vlečenih oblog s simboličnim napisom: "Ljubezen je zdravo"? Koliko modrosti življenja je bilo v kratkih besednih odgovorih! Daj si tista čustva svetlosti in sreče! Uredite pravljico z naslovom "Poroka v slogu ljubezni je ...".

Značilnosti praznovanja

Za oblikovanje takšnega praznika potrebujete zelo malo. Najpomembnejša stvar je opazovanje slogovne enotnosti. Kaj je tipično za zadevno smer v poročni zasnovi?

  • Bodite previdni pri barvni paleti. Dovoljeno je mešati ne več kot tri odtenke. Na primer, bela, roza in lila.
  • Vsi dekor elementi morajo vsebovati simboliko, ki ste jo izbrali. Na primer, kroglice lahko okrasite z napisi: "Love ishellip;". Na stenah visijo posterji-styling za vložke nekdanjega žvečilnega gumija. Prtički, očala - vse bi moralo vsebovati ta napis. Ne bojte se, ker se ljubezen ne zgodi veliko. Mimogrede, lahko kupite veliko stvari za praznovanja v spletnih trgovinah. Če niste našli ničesar primernega, potem varno kupite navadne prtičke in jedi. Takšen napis lahko naročite v posebnem salonu.
  • Zelo zanimiva rešitev je lahko kolaž iz insetov in fotografij neveste in ženina. Glavna stvar je, da najti dober fotograf. Kasneje so rezultati te seje lahko odlična osnova za album "Love ishellip;".
  • vabilo za poročno ljubezen jeDruga značilnost, ki ima poroko v slogu ljubezni, je mehka srca plišastih, sveč, organza in trakovi. Vse bi bilo lepo in prijetno, kot opozorilo na ta srečna leta.
  • Ne pozabite na vabila. To je eden od potrebnih podrobnosti vsakega praznovanja. Vabila na ljubezensko poročanje prav tako ne smejo priti iz splošne smeri počitnic. Kartice lahko natisnete s sliko ročno sestavljenega para. Okrasite jih s trakovi ali pa brez njih.
  • Dosežki slaščičarske umetnosti omogočajo danes, da ustvarijo popolnoma vsako kulinarično mojstrovino. Poročno torto lahko okrasite z sladkornimi figurami in napisi o ljubezni. In lahko najdete stare obloge, izbirate med njimi najboljše po vašem mnenju in vas prosimo, da prenesete to sliko v slaščičarski izdelek.

Poroka v slogu ljubezni je: počitniški program

Lahko se omejite na okrasitev notranjosti v izbranem slogu, a še vedno je poroka tudi zabavna prireditev s svojimi tekmovanji, šale, želje.

  • Vnaprej opozarjajo goste, da prihajajo s svojo ljubezensko zgodbo za poroko.
  • Lahko izvedete natečaj: kdo bo dal več odgovorov na vprašanje "ljubezen - ta šelip".
  • Ali pa se zalepite na ohlapne liste, jih dajte gostom in jih s pomočjo obraznih izrazov prosite, naj predstavljajo, kar je na sliki prikazano na sliki. In ostali prisotni bodo uganili.Ljubezenska zgodba za poroko

Zmagovalci kakovosti daril se lahko izročijo s srčnimi magnetnimi nalepkami, ki vas že dolgo spominjajo na najboljšo poroko v svojem življenju.

Kot vidite, obstaja veliko možnosti za praznovanje. Pojdi gor, eksperiment, ker je to tvoj dan, od katerega bo prihodnje življenje v veliki meri odvisno.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný