OqPoWah.com

Poroka v slogu Alice in Wonderland - izlet v pravljico

Če želite svetlo in izredno poroko, se prepričajte, da izberete zanimivo temo, ki bo prenašala v pravljico in se spominjala po svoji barvi in ​​individualnosti. Poroka v slogu "Alice in Wonderland" - to je tisto, kar se morate zabavati in uživati ​​v čarobnosti. Seveda je za tak praznik potrebno trdo delati in opraviti veliko priprave.

Faze priprav na poroko

S čim naj začnem? Najprej morate oblikovati vabila. Kaj naj bi bilo vabilo gostom, če je poroka v slogu "Alice in Wonderland"? poroka v slogu Alice v čudežni deželiMora biti svetel, barvit in ustrezal temu slogu. Lahko so v obliki vrečk za čaj, ker je glavni atribut pravljice čajanka. In tudi vabila v obliki zemljevidov, ki prikazujejo glavne junake te čudovite in fantastične zgodbe, bodo videti dobro. Naslednja faza priprave bo izbor pokrajine za praznično dvorano in mizo. Idealen kraj za poročno svečanost je park v angleškem slogu, toda banketna dvorana, okrašena z ustreznimi dekoracijami, bo ustvarila potrebno vzdušje. V tem filmu je zagotovo treba okrašiti z različnimi podrobnostmi, lahko pa so ure, cvetlični lonci, ključi, ogromne gobe in nenavadne rastline. Poroka v slogu "Alice in Wonderland" zahteva poseben pristop k dekoriranju mize. Dekor mora ustrezati epizodam iz knjige, prisotnost v njem ure z verigo, klobuki, figuro zajec, velika skodelica v središču bo ustvarila edinstvenost in lepo razpoloženje. Za počitnice je najbolje, da uporabite več miz, to bo podobno čajni zabavi na mareškem zajcem. Zelo originalni okrasni okraski z vrtnicami, šopki za ustvarjanje v belih in rdečih tonih. Poroka meni, seveda, ne more storiti brez tradicionalnega za pravljični čaj, in torto lahko pripravimo v obliki kron ali klobuk.skripte poroke v slogu pravljice
Poroka scenarij

Poroka v slogu "Alice in Wonderland" zahteva dobro premišljen in pripravljen scenarij. Voditelj je lahko zastopan v vlogi kraljice, gostje pa oblečeni v različne junake. Odlično je, da je glavna slovesnost na prostem v prsih narave. V proslavi morajo biti vključeni različni tekmovanja in igre z epizodami iz filma. Skript poroke v slogu pravljice "Alice in Wonderland" bo nepozaben vtis mladim in vsem gostom. Glasbeno spremljavo glavnih počitnic je treba izbrati iz te izredne in čarobne zgodbe. poročni scenarij v sloguGostom je dana možnost plesati s sedanjostjo Cheshire Cat in neverjetno gosenico. Skripte poroke v slogu pravljice o Alici v svojem vrhuncu bodo zadovoljni z volleji topov s pisanimi konfeti in penečimi molderji, ki se vračajo iz skrivnostnega prtljaga. V tem času bi morali imeti mladega para v kraljevskih prostorih. Tako izvrstno praznovanje se bo dolgo spominjalo in pustilo nepozabne vtise in čustva.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný