OqPoWah.com

Poroka v slogu Boho: dekoracija in podrobnosti

Tradicija praznovanja poroke v slogu Boha z zaupanjem postaja simpatija mladih. Ta smer ustvarja lahkotnost, notranjo svobodo in milost. Kombinira barokni in boemski stil, kot tudi ciganske elemente, letnik in etnične note. Anti-glamurozno praznovanje izbirajo ustvarjalci, ki so brez predsodkov. Poroka v slogu Boho mladoporočencem in gostom potopi v čudovito vzdušje in daje občutek letenja.poroka v slogu boho

Za koga je takšna poroka primerna?

Praznovanje v Bohho stil ljudje se odločijo, kdo se preprosto in s humorjem nanaša na življenje, a razumeti resnost trenutka. Hočejo narediti nepozabno poroko, ne kot vsi ostali. Toda, da ideja ne uspe, je treba ohraniti slog od začetka do konca. V nasprotnem primeru bo ostalo občutek nepopolnosti in nezadovoljstva.

Organizirajte praznovanje v tej smeri, lahko varno fantazirate in preizkusite. Zamisli so lahko svetle, dovoljeno je kombinirati neskladne. To je glavni poudarek sloga.

Barva in tekstura

Poroka v slogu boho je mogoče izdelati v vseh barvah in odtenkih. Mehke in tople barve lahko kombinirate s hladnimi odtenki barvne palete. Teksture in teksture so lahko popolnoma drugačni, ne bojte se ustvarjati skladb iz njih, tudi če so nenavadni in precej pretencni.May poroka v slogu Boho

Kje proslaviti?

Najbolj idealno mesto za praznovanje je narava. Lahko organizirate piknik, raztegnete blazne blazine in uredite sestavke cvetja. Če se odločite za praznovanje poroke v restavraciji, je bolje izbrati tisto, ki bi izgledala kot gostilna. No, če je prostorna soba, in od okna lahko vidite vrt ali travnik.

Če se majska poroka praznuje v slogu boho, bodo storile skladišča, garaže, podstrešja ali zapuščene stavbe. Toda v tem primeru morate biti pripravljeni na dejstvo, da bo dekoracija takšne dvorane potrebovala veliko denarja.

Dekor

Strokovnjaki priporočajo uporabo naravnih tkanin v dekorju, na primer svila, perila, žameta ali burlapa, ne da bi pozabili na učinek večplastnosti. Lahko pa so primerni sintetični materiali. Drevesa in grmičevje lahko okrasimo z venci, trakovi in ​​lučmi. Če želite dodati zvitek, je treba mize in stole izbrati iz druge slušalke. Ni treba dvomiti, če se ne ujemajo po velikosti - to je idealna možnost, da zapustite vtise po porodu v slogu boho. Fotografija vam bo pomagala ugotoviti, kako najbolje urediti vse dele pohištva.

Posoda je lahko tudi povsem drugačna. Piquancy do identitete bodo dali stilizirane sklede ali skodelice iz keramike ali barvnega stekla.poroka v stilu boho fotografije

Več svetlobe!

Pri načrtovanju praznovanja v tej smeri je treba spomniti, da v tem primeru ni veliko svetlobe. Potrebno je poskrbeti za veliko število žarnic, svetilk in seveda sveč. V večernih urah bodo ustvarili čarobno vzdušje: plameni šimeri in utripanja, odvzemanje gostov in mladoporočencev v svet bajke.

Šik in preprostost

Potrebno je okrasiti mesto poroke z elementi različnih stilov: Cigani, indijski ali maroški. Dobra barvna kroglica iz različnih materialov, tapiserij, starinskih svetilk, preprog in prtičkov bo v notranjost.

Če želite poudariti stil Bohe, lahko z običajnimi izdelki združite razkošne stvari.
Glavni pogoj je, da se poroka izvede v slogu Bohoshika. Fotografija prikazuje, kako enostavno združiti razkošje.poroka v slogu Bohho chic

Slika neveste

Na ta dan nevesta izgleda zelo nežno in žensko. Njegova podoba mora biti svobodna, lahka in zračna. Ne odločite se za obleke z zapletenimi kosi, bolje je preprečiti izbiro preprostih modelov. Potrebno je poskrbeti za razpoložljivost dolga tančica. Glavno pravilo - v vseh je treba čutiti moč duha in ustvarjalnosti.

Če ne želite nositi bele obleke, jo lahko zamenjate s peskom, smetano, modrimi ali rožnatimi odtenki. Toda dodatki ne bodo odveč. Boho stil pomeni veliko nakita: ogrlice, zapestnice, kroglice, zaponke in trakovi. Lahko uporabite cvetlični odtisi, avantgardo ali vezenje. Če načrtujete majsko poroko v slogu Bocha v naravi, je treba čevlje pobrati brez las.

Popolnoma dopolnjujejo ustvarjeno podobo velikih krik, ki zlahka padajo na ramena. Lahko naredite brezskrbne kose ali šopa. Za samoizražanje ni nobenih omejitev, čutijo se vsa svoboda. Nekatere neveste se raje dekorirajo z venci, obroči ali okornimi lasmi.poroka v stilu boho hipijev

Kako naj izgleda ženin?

Če je poroka organizirana v slogu boha, mora ženin razmisliti, kako bo videti. Namesto jakne je treba dati na telovnik. Oblačila je najbolje izbrati iz naravnih mehkih tkiv, kot so perilo ali tweed.

Kaj je treba predložiti mizi?

Jedro mene bi moralo biti zelenjava in sadje. Vsi prigrizki morajo biti enostavni in nizko kalorični. Bolje je kuhati meso na žaru. Bodite prepričani, da služi torto. Ne naredite preveč zapletene, hkrati pa bi morali biti prefinjeni in elegantni. Če želite, ga lahko zamenjate s pite z različnimi polnili.

Kako organizirati?

Mladoporočenca imajo dva načina za rešitev problema: najemite strokovnjaka ali naredite vse. Če je izbira padla na prvo možnost, ne bi bilo odveč videti portfelja profesionalca in se prepričajte, da lahko resnično organizira poroko v skladu z vsemi zahtevami.

V primeru, ko se je mladoporočenca odločilo, da deluje samostojno, morate vse premisliti na najmanjše podrobnosti, da ne bi zamudili pomembnih odtenkov.

 • Vabila. Lahko jih uredite na kakršen koli način, vendar je bolje, da natisnete na koledarju z nežno pisavo in okrasite z vinjetami.
 • Banket. Ni potrebno organizirati tradicionalnih "srečanj" za mizo, bolje je ostati na bife mizi. Prosti pretok je predpogoj, ki ga je treba strogo upoštevati, če je poroka načrtovana v slogu boho. Šik lahko dodamo v splošno ozračje z bogato ukraševanjem prevoza s trakovi, perjem ali srcem iz katerega koli materiala.
 • Glasba. Vsi motivi, ki bodo slišali ob praznovanju, bi morali biti enostavni in nevsiljivi. Idealno za glasbo v ljudskem slogu.
 • Darila za goste. Lahko je katera koli majhna stvar, na primer izdelana magneta z datum poroke ali okrasne predmete iz lesa, pobarvane z barvo.
 • Candy bar. Torta je lahko majhna, dopolnjena s pecivojem in gostom omogoči, da se sami odločijo, kdaj naj preidejo na sladkarije.
 • Dekleta neveste. Dressing dekleta v iste obleke ni potrebno, vendar morate razmisliti o elementu oblačil, ki se bo ponovil. Lahko je kaj: lase, šal ali lok. Vse je odvisno le od domišljije mladoporočencev in njihovih želja.poroka v slogu boho chic fotografija

Ključne točke

Na poroko v slogu boho je bila na najvišji ravni, morate zapomniti ključne nianse:

 • Razpoložljivost naravnih materialov.
 • Številčnost barv in krepkih kombinacij.
 • Ciganski elementi v oblačila, dekor in dekoracijo.
 • Veliko število različnih dodatkov.
 • Ročno izdelani izdelki.
 • Udobje in udobje. Nevesto in ženina ne smete biti obkrožena in se počutite neudobno, zato je treba obleko pobrati priročno in praktično.

Ne bojte se eksperimentov, ko je organizirana poroka stil boho-hipi. Podrobnosti bodo pomagale doseči občutek svobode, lahkosti in malomarnosti. Tako nenavadne počitnice bodo dolgo časa zapomnili ne samo mladoporočenci, temveč tudi vsi povabljeni gostje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný