OqPoWah.com

Zakaj letim v sanjah?

Letim v sanjah

Zakaj letim v sanjah? To je vprašanje, ki so ga najpogosteje vprašali astrologi, specializirani za interpretacijo sanj. Toda v resnici, zakaj? V otroštvu so nam babe povedale, da ta pojav pomeni fizično rast. Ampak kako razložiti let v sanjah odrasli?

Če je sanje z lastnim letom govori o romantični naravi sanjarjev, ki rad sanja, sanja in nenehno si prizadeva za samopodobo. Nebo v tem primeru je postavljen cilj, zemlja pa je težava. In višji let, hitreje v resničnem življenju boste lahko spopadli z vsemi težavami in težavami.

Postavljamo vprašanje: "Zakaj sem letijo v sanjah? ", Ne morete pozabiti na sam pomen poleta. Govori o doseganju izjemnih vrhov, o težnji in duhovnem razvoju. V resnici se vidite kot popolnoma drugačna oseba, ne tisto, kar resnično potrebujete. Najpogosteje takšne sanje pridejo voditelji, vladarji in drugi ljudje, ki imajo moč. Pomislite, morda, je treba organizirati s seboj nenačrtovane počitnice in za nekaj časa, da vodstvo v drugih rokah?

leteti v sanjah kot ptica

Letite v sanjah, kot ptica na breznem nebu - do uresničitve sanj. Če so oblaki vidni ali se dež začne, potem signalizira morebitne težave. Oglejte si svoj let nad umazano vodo - sovražnikom, ki čakajo na možnost, da vas poškodujejo. Če letite zelo nizko, tako da se lahko dotaknete roke do tal, potem vas čakajo bolezni, iz katerih lahko hitro obnovite.
Letite v vesolju, opazujte gibanja planetov, Luno in Sonce - do težav. V preteklosti je takšno sanje zaznamovalo svetovno lakoto ali vojno. Sodobna interpretacija govori o majhnih težavah v družini in prepiri, ki jih ni mogoče izogniti.

Če želite spoznati sanje, lahko sanjate drugo sanje. Letenje v balonu ali letalu je simbol vašega vzleta, kar bo pripeljalo do izpolnitve najbolj cenjene želje. Ne zamudite tega časa in uživajte v vsakem trenutku. Če si v sanjah videl letalska nesreča ali pa ste sami bili v njej, potem bi morali spremeniti svoje vedenje. Nekaj ​​vas preprečuje postati srečnejši in doseči želeni cilj.

spimo v vročem zrakuOdgovor na vprašanje: "Zakaj letim v sanjah?" lahko ležijo na površini. Kmalu boste imeli potovanje ali nepričakovano službeno potovanje. Ali se veselite, da boste odšli v drugo državo. Ko si s svojim letom videl sanje, ste lahko prepričani, da bo potovanje dobro.

Če ste padli med letom v sanjah, potem ste v težavah. Mehko pristajanje govori o uspešnem zaključku poslovanja. Padec na drevesa - v prepir, doma ali v kateri koli strukturi - do težav.

Na splošno, letenje v sanjah ni slab znak. Bolj pogosto oseba v zraku vidi rahlo vročino, kar govori o svoji domišljiji. Če ste videli takšno sanje, to pomeni, da ste romantični. V vas je veliko idej, ki jih je treba uresničiti, da bi zadovoljili ljubljenega. In če je presenečen, potem reci: "Letim v sanjah in se moram uresničiti." Vzpostavite odnos s svojo ljubljeno osebo v svoje roke in zagotovo boste bolje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný