OqPoWah.com

Letite v sanjah. Zakaj takšna čudovita slika?

Občutite enkrat čudovit občutek, ki ga oseba želi spet doživeti. Tako nenavaden in čudovit leteti v sanjah. Zakaj imamo tako sanje? Kaj? leteti v sanjahAli to pomeni? Kako smisel takšne sanje dekodira priljubljeno sanjsko knjigo?

Vzhodna knjiga sanj za ženske

Dekleta pogosto povedo med seboj: sanjal sem to letenje v sanjah, to je verjetno dobro? Na vzhodu se domneva, da je dobro počutje čustveno doživetje, ki obljublja le, če je let potekal na jasnem in čistem nebu. Potem lahko pričakujete izpolnitev cenjenega sanja. Včasih sanje kažejo, da se bo oseba zasežila s samopodobo, poskrbela za njegovo duhovno rast. Letite v sanjah s črnimi krili - do razočaranja. Padaj z višine - v težave, bolezen. Za mladega moškega, da leti - za povečanje stanja, uspeh.

Moderna knjiga sanj: letenje v sanjah

Sanjal sem, da letim v spanjuKaj sanja o letu, morate pogledati okoliščine vizije. Če so krila rahla za hrbetom, in ste se v nebo dvignili - na srečo. Samo letite v nebo - v bogastvo. Nizka hitrost - do težav. Bili bodo uspešni, če boste videli lepe pokrajine pod sebe. Če bodo slike povzročile negativne občutke, potem boste delali zaman, želeno vas bo izognilo. Letite na "preprogi - letalo" ali drugi čarobni napravi - obrniti stvari na bolje. Močne sile bodo vplivale na vaše zadeve, kar vam bo pomagalo, da se odpravite na vrh uspeha. Letenje v vesolju, ob upoštevanju svetilk in kometov - sanjate preveč. Treba je "iti na tla" in skrbeti za dnevne zadeve. Najverjetneje so zmešani z vami.
pomen spanja letenje
Sonny Hasse. Pomen spanja: letenje

Če bi se počutili svobodne in samozavestne - do zanimivih projektov, želene možnosti, dobro, napolnjene s pozitivnim življenjem. Vaša prizadevanja bodo plodna, zavistni ljudje ne bodo ogrožali vas. Če se bojite letenja, se bojite morebitnega padca z višine - ste v ujetništvu iluzij. Ne zapravljajte časa neizvedljive sanje, začnite dnevno poslovanje, potem se bo pot do uspeha postopoma začela odpirati za vas.

Sanjska interpretacija Tzvetkove. Letite v sanjah

Kakšno je sanje? Poročen človek leti na nevihtnem nebu - do ločitve. Ženska - izdati svojega moža. Če menite, da je sedaj padel z velike višine, in ni podpore, za katere lahko imajo - težave pri poslovanju. Če se izmenično nagnemo, nato pa strmo navzdol - do trdo delo. Na metli, ki leti v sanjah, kaj? To sploh ni zloben čarovnikov in čarovnikov! Takšno sanje pomeni prevzem odgovornosti za velik razlog. Za uspešno izvedbo boste morali porabiti veliko energije. Toda rezultat bo priložnost za vaš triumf! Letenje, doživljanje občutka strahu - karierne napake. Za ogled Zemlje in drugih planetov iz vesolja je bogastvo in čisto življenje brez greha. Če so gore pod, boste premagali resne ovire. Gozdovi so nevarnost. Slikovita dolina je družinska sreča. Mirno morje je nevarnost za vašo dušo. Nevihtne vode veliko škodijo njihovim dejanjem. Pokrajine sodobne metropole so prazne sanje. Če ste sanjali, da bi radi, da vzlet, vendar ne morete storiti - v svojem življenju, je nekdo, ki ovirajo izvajanje vaših željah in načrtih. Bolje bi bilo, če bi komunicirali z njim manj.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný