OqPoWah.com

Poljubljanje v sanjah? To pravi knjiga sanj: poljubljanje je zlo!

Sanjska knjiga poljubovPoljub je podolgovat koncept. In se v knjigi "Dream Book" obravnava drugače. Poljubi so lahko od staršev, od prijateljev, od ljubiteljev in tako naprej. V vsakem primeru, po tem, ko vidimo takšno sanje, poskusite po tem, ko se zbudite, da se spomnite čim več različnih malenkosti in podrobnosti! Dejstvo je, da je treba vsako sanje razlagati takoj skozi več knjig in nato poiskati "povprečno aritmetiko". Torej, kaj nas sanjska knjiga pove o tem?

Miller sanjska knjiga

Poljubi v sanjah skoraj v vseh primerih se obravnavajo negativno. Miller pravi, da ne bo nobene razlike, je dejstvo, ki izvira poljub - od moje mame, babice, od njenega moža, otroka ali ljubimca ... Po njegovem mnenju, eden od njih je povedal, da neiskrena namere s strani prijateljev na hinavščina, prevara, pa tudi laž in zavist! Ne izključujte izdaje in zvijače!

poljubi s fantom

Družinska knjiga sanj

Poljub dovolj pogosto, da sanjajo na predvečer družinskih prepov. Možne so neprijateljske namere vaših prijateljev. Tukaj je vse tako kot na filmskem negativno: če poljub s svojim šefom, s poslovnim partnerjem ali sodelavcem na delovnem mestu, v resnici je vaš odnos s temi ljudmi bo razpoka. Družinske vrednosti tudi pod grožnjo ... Zavrni delo, pojdi v piknik, izgubi družino ...

Ženska sanjska knjiga
Poljub s fantom v sanjah se obravnava drugače. Vse je odvisno od vašega odnosa z njim. Če se poljubljate s stalnim partnerjem, je takšno sanje "lutka". To ne pomeni ničesar! Če je tip iz vaše sanje prva oseba, ki jo srečate (na primer, ste ga srečali v nočnem klubu), potem bo vizija nujno negativna! Pričakujete tok negativnih čustev, anksioznosti, različnih skrbi in skrbi. Učinek presenečenja je možen. Verjetno je, da je poljubljanje tujca predpogoj za prekinitev odnosov z že obstoječim prijateljem.

Freud in njegova knjiga sanj

Poljub s prvim kaže na libido v odnosu do fanta. Vaša spolna čustva za bivšega partnerja niso izginila. Kot prej, si to želiš. Mislite o tem ... Žal mi je za podrobnosti, ampak gospod Freud svetuje takšna dekleta pogosto sodelujejo pri samozadovoljevanju pri tem tipom. Če so slike njega, Freud priporoča samoudovletvoryaetsya njih ... Ko vaše seksualne sanje o nekdanjega prijatelja zbledijo, varno ustavi vsa dejanja v celoti dane tradicionalno pravega seksa s svojim trenutnim fantom!

sanje sanje z nekdanjo

Intimna knjiga sanj

Kaže v sanjah za ženske - to je hitro spoznavanje privlačnega in premožnega človeka, ki te bo prevaral ... Bil bo navaden gigolo! Za moške to sanje svetuje, da je bolj prijazna do vaše druge polovice, ker ji ne dajete ustrezne pozornosti, to vam je brez skrbi. Če v sanjah gledate ljudi, ki se poljubijo, a nimajo intimnega odnosa, bodite previdni. Kmalu boste nehoteno vlekli v nekaj škandalov in prepir. Če poljubljate na ustnicah s svojim sorodnikom, na primer, brat poljublja sestro, nato pa kmalu izgubi spoštovanje in zaupanje. Pomisli, kaj je narobe z vašim odnosom.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný