OqPoWah.com

Tolmačenje sanje: poljubi na ustnicah - kaj je v sanjah

Eden od najbolj prijetnih akcij, ki jih človek lahko naredi, je nedvomno poljub. Kaj, če bi nekoga poljubljal v sanjah? Kaj pričakovati od take vizije? Predlagamo, da zastavimo odgovore na ta vprašanja nekaterim najbolj znanim in popolnim knjigam sanj, ki so na voljo danes.

Sanjsko sanje poljubi na ustnicahModerna sanje sanje: poljubi na ustnicah

Po razlagi tega vira, sanje, v katerem se poljubiš s svojim ljubimcem ali ljubiteljem v temi, obljublja razpršeno vedenje in v luči dostojnosti v dejanjih. Če ste poljubili tujca, potem bodite previdni, ker tvegate nekaj nemoralnega. Sanje, v katerem ste udari v ustnice svojega zakonca, napoveduje skladnost in medsebojno razumevanje v vašem odnosu. Poljubljanje v sanjah Otroci obljubljajo človeka družinska sreča in uspeh v poslovanju.

Srednjeveška knjiga sanje: poljubi na ustnicah

Sanje, v katerem vas poljubi kralj, cesar, kralj, predsednik ali drugi vodja države, obljublja pridobitev bogastva. Če ste na ustnicah sami smrkali nekoga, potem je ta vizija predator izgub in napak. Če te nekdo poljubi, se pripravi na vesele dogodke.

poljubi v sanjah

Ancient English Dream Book: poljubi na ustnicah
Po prevajalniki te zbirke razlag nočnih videnjih, če sanjaš poljubiš nekoga, in spoznal, da za to ne bi smeli, v resničnem življenju v nevarnosti, da se soočajo s hinavščino in izdajstvo, ki ga bližnjega prijatelja ali ljubimca. Sanje, v katerih vaš zakonec poljubljanje tujca, obljublja videz nasprotnika ali nasprotnika, kot tudi sposobnost, da spremenite. Če ste strasten poljub s svojo izbrano eno, ste lahko prepričani, da so njegovi nameni čisti in iskreni, in on bo vedno vašo zvestobo.

Ezoterična sanjska knjiga: poljubi na ustnicah

Če sanjate, da poljubite druge ljudi, potem sanje odsevajo vaše nezadovoljstvo z osebnim življenjem in hrepenenje po naklonjenosti in intimnosti. Spanje, v katerem se poljubljate, vam obljublja močno zvezo s svojo ljubljeno osebo.

poljubi interpretacijo sanj

Sanjska knjiga od A do Ž: poljubi v sanjah - zakaj?

Po podatkih iz tega vira, če senka spola sanja, da jo je njen mož, ki ga je napihnila, poskuša poljubiti, se bo v resničnem življenju kmalu razočarala nad tem možem. Poljub s ljubimcem v sanjah obljublja mlado dekle zgodnji poroki. Če želite videti, kako vaš mož poljubi drugo žensko - na izdajo v resničnem življenju. Poljubljanje moških v sanjah obljublja vrsto neuspehov in težav ženskam, medtem ko ženske napovedujejo veliko zabavo v družbi deklet. Razlaga spanja, poljub v katerem se pojavi med otroki, prevajalci tega izvora obravnavajo kot simbol sreče v družinskem življenju. Če ženska sanja, da jo poljubijo grdi ljudje ali starejši, potem bo uspela v resničnem življenju doseči želeno samo zaradi potrpljenja in vzdržljivosti. Poljubi s prijaznim moškim, napoveduje, da je predstavnik lepe polovice človeštva povečal pozornost nasprotnega spola.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný