OqPoWah.com

Poljubljanje v sanjah: za kaj gre ta vizija?

Sanje odražajo del našega vsakdanjega življenja. Nekdo najpogosteje ponoči razmišlja o delu, nekdo ne daje počitka družabnim dejavnostim ali gospodinjstvu, vendar zelo veliko v svojih nočnih sanjah sanja o manifestacijah osebnega, intimnega značaja. Obstajajo pogosto primeri, ko se ljudje začnejo klepetati in poljubljanje v sanjah. Zakaj takšne nočne sanje? Vprašajte nasvet komentatorjev.

Poljubi v sanjah

Variante interpretacije

Obstaja veliko različnih virov, ki pojasnjujejo vizije. Nekateri od njih temeljijo na ljudski modrosti, drugi pa na podlagi razodetij prerokov, starodavnih in sodobnih. Pripadaj k zadnji kategoriji sanjska knjiga Cvetkova pove, kaj to pomeni spanje poljubljanje, na dva načina. Če se to dejanje zgodi s predmetom nasprotnega spola, vas lahko opozori na zgodnjo ločitev ali o tem, kaj spreminja vaša druga polovica. Če poljubi osebo istega spola z vami, to pomeni, da je bil v vašem okolju vzpostavljen sovražnik, kar pomeni, da bi moral biti eden na opozorilo.

Kaj bo rekel Freud?

Intimne stvari s področja psihologije se tesno ukvarjajo s tako znanstvenikom kot Sigmundom Freudom. Tukaj je, kar pravi sanjska knjiga: poljubljanje v sanjah za ženske napoveduje srečanje s spolno privlačnim moškim. Vendar se bo z najbližjim znancem izkazal kot pravi gigolo in zato pričakuje, da bo z njim imel dolgo romantičen odnos, ni vredno. Toda predstavniki močnejšega seksa so še bolj nevarni za poljub v sanjah. Zakaj to vidijo? Najverjetneje bi si morali podrobneje ogledati vedenje vašega zakonca - očitno mu manjka tvoja naklonjenost.

Razlaga drugih knjig
sanjska knjiga poljubiti v sanjahNo, v skladu s snemalno knjigo Velesa poljubi v sanjah označujejo tako dobro kot slabo. Na primer, če živa oseba postane partner - to je dober znak, a če mrtva oseba - pričakuje težave. Ločeno se zdravi, s katerim je treba poljubiti v sanjah. Zakaj, na primer, taka boža v vizijah s tujcem? Po razlagi tega napovedovalca je to sanje zgodnje odkrivanje, vendar je lahko nepomembno ali prinaša žalost.

Beseda psihologom

kaj pomeni poljubiti v sanjah

Ampak ne vedno je treba svoje sanje upoštevati samo z ezoteričnega vidika. Včasih je dovolj, da se obrnete na psihologijo. Toda z vidika te znanosti zakaj poljubi v sanjah? Na kaj je to mogoče zamisliti? Po mnenju psihologov so sanje refleksije naših notranjih problemov. In morda, če v svojih sanjah delaš ljubezen do nekoga, v svojem vsakdanjem življenju enostavno nimaš dovolj božanstva in spolna energija potrebuje svoj izstop na ta način. Toda, če v sanjah poljubljate druge ljudi, je verjetno, da veste, da je v njihovem osebnem življenju nekaj skrivnostnega, nedostopnega za druge. In če vas zalotijo ​​vaš partner v aktu, tudi če to ni v resnici, morda bi morali ponovno preučiti svoj odnos do nje - ti podzavestno nimajo dovolj zaupanja v njega in ljubosumje se kaže tudi v sanjskem svetu.

Toda v resnici ...

Tako vidimo, da celo poljub skozi prizmo interpretacij lahko pomeni popolnoma nasprotne stvari. Toda ne smemo vedno nameniti sanjskih knjig, morda samo ljubezen tako, da pokažejo svoje občutke, in zato, če to prinaša veselje v sanjah, ne skrbi, da je v resnici, lahko takšna vizija pomeni nekaj slabega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný