OqPoWah.com

Lažje je šivanje karnevalske noša!

Tisti, ki imajo otroke, vedo, da so včasih na "delo" in nastopajočega, in zdravilec in učitelj, in celo ... po meri. Rekli so npr. V šoli ali v vrtcu: "Potrebujemo lisico." In to je to! Panika! Kje lahko dobim? Bodi v trgovino? Na splošno je ideja dobra, glavna stvar je preprosta. Odšel sem v trgovino in izbral primerno obleko iz obleke - in voila!lisasta obleka

Le še vedno obstajajo pomanjkljivosti tega načina "oblačenja" otroka. Prvič, cena. Vključeni so otroški karnevalski kostumi včasih samo pojdite z lestvice! Drugič, sezona. Praviloma se pred novo leto začne prevladovati različni kostumi za karneval in druge počitnice. In če potrebujete lisico za otroško igro sredi poletja?

Tukaj je strašna misel postavljena - šiva ... In ne boj se, ni tako težka. Na koncu, kostumi pravljični znaki za otroke ni narejeno za krojaško tekmovanje, temveč za »vstop v sliko«. Preprosto povedano, le nekaj svetlih delov, da bi bilo jasno, kdo nosi otroka, in točnost slike ni tako pomembno. Torej, šivamo lisico!

Seveda potrebujete oranžno platno. Samo po barvi lahko uganeš, za koga je bil otrok oblečen. obleka za prhanjeČe otroška garderoba nosi požarno obleko - odlično! Manj dela za vas in dojenček bo bolj znan v svojih oblekah.

Kostum lisice, v resnici, razen barve je opredeljen v več podrobnosti. To je puhast rep, trikotna ušesa in lisasta maska ​​ali ličila za obraz. Najbolje je, da uporabite umetno krzno. Izrežite ga dve elipsi oster na enem koncu, šivati, obrniti, potlačimo koli polnilo: bombaž, pena, sintetično podlogo ... Ne krzna - lahko šivati ​​rep in ušesa oranžne tkanine, in konico barve bele. Čeprav učinek ni več isti, lisica za to in lisico, da se razstave rep!

Če ni nobenih oranžnih oblačil, boste morali šivati ​​obleko iz nič. Dve pravokotni elementi, ki so speti na straneh med seboj, je krilo. Še naprej in na dnu šivati, elastični trak vstaviti v pas.kostume pravljičnih znakov
Vzeli večji kos tkanine, prepognjena na pol, so prišite na straneh, pri čemer odprtine za roke, in nato razrežite luknjo za glavo. Lahko okrasite rokave, spodnji del in vrat "bluze" umetno krzno enako kot spodnji del krila.

Če nosite lisica obleka padla fant, enake ukrepe, ampak bodo morali šivati ​​krilo hlače. Če želite to narediti, kvadratni obdelovanec, tako kot krilo, odrežite približno do sredine dna od središča. Po tem, ko je ta zarez prišit, je rob zasejen, elastični trak je nameščen v pasu.

Zdaj je gor, on je obraz lisice. Še enkrat lahko greš na pot najmanj odpornosti, kupiš masko na lisici. Ampak ne vsak otrok se strinja, da ga nosi - ne najbolj udobno. Torej spet vzemimo tkanino in vzemimo iglo.

Izrežite kartonsko platišče, enako obodu otroške glave, ga zategnemo z oranžno tkanino, iz krzna smo izrezali trikotna ušesa, skupaj smo šivali podrobnosti. Ušesa lahko ušesa z malo vate, lahko za notranjost trdote vstavite trikotnik iz lepenke. Po tem smo ušesa ušesa na platišče. Glavna stvar je, da ne pridejo ven pretežka, sicer bo platišče biti ves čas na zdrs na oko, uničil otroku vse zabave na počitnicah.

Kot vidite, ni težko narediti kostuma lisice za otroške počitnice, to bi bila želja in malo domišljije.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný