OqPoWah.com

Ljubezen trikotnik: kaj storiti s punco.

Celo srečna ljubezen je iracionalen občutek. Težko je razumeti ljubljenega in si vznemirjati, ko gre za ljubezenski trikotnik. Tako smo urejeni, da se v takšni situaciji čute poslabšujejo in da včasih postanejo razumne odločitve težje. Torej, punca je prišla v ljubezenski trikotnik. Kaj naj storim?

V trikotniku je dekle lahko na dveh položajih. Na vrhu ali v bazi. V prvem primeru za pozornost dekle se bojita dva. V drugi tekmuje za svojega ljubljenega na drugi strani. Prva situacija je zelo boleča za dekle, čeprav je druga običajno bolj simpatična.

Začnimo s situacijo, v kateri mora deklica izbrati enega od dveh fantov. Ta izbira je vedno težka, ker so ponavadi ti fantje zelo različni. Najbolj zanimiva stvar je, da deklica v tej situaciji pogosto ljubi oba, a vsak na svoj način. Na primer, do ene, doživlja občutke, podobna tistim, ki jih ima njena mati, in se počuti nekaj blizu prijateljstva v odnosu do drugega. Ta deklica lahko priporoči, če najde tretjo možnost, ki ji bo ustrezala več kot dve razpoložljivi, toda ni ničesar, da ne bi pustila obeh, a ona ne bo dokončna izbira. Zato odnos z obema ne ustreza in že več let država traja kot ljubezenski trikotnik. Kaj, če ste še vedno prepričani, da potrebujete eno od obeh? Priprava pisanja zaslug in pomanjkljivosti enega in drugega. Za trenutek. In naredite podobno tabelo za prihodnost. Lysina se bo le poslabšala, vendar vredno izobraževanje obljublja razvoj inteligence v prihodnosti. Seveda nismo proroki, ampak moramo razmišljati o tem, kaj bo človek postal. Če bi vsaj enkrat žalili resno, udarili ali nagnali k pitju vina - bolje takoj diskvalificirati. Ne bo s takšno srečo, temveč le vprašanje "kaj storiti". Če imate radi nekoga drugega in ste prepričani v to, mora vaš nasprotnik vedeti o tem. Ampak ne morete prekiniti razmerja samega. Nič ne želite imeti rada z nesrečnim obiskovalcem. Postanite nezaželeni, nezanimivi in ​​neodgovorni v komuniciranju z njim. Potrebno je najti tiste lastnosti, ki bi jih odvrnile in jih simulirale. Will zapusti sebe, brez škandalov in histeričnosti.
Če se sami tekmujete za fanta, bo najučinkovitejši način za reševanje problema iskanje najstnice, ki bo zelo prijazno skrbeti za vas, tako da bo fant, s katerim ste tekmovali, izvedel o tem. Če vaš ljubljeni diha vznemo olajšave in vas sprosti do novega, to pomeni, da vas res ni potreboval. In obžalujem, da tak človek ni potreben, vendar je bolje ostati s čudovitim skrbnikom ali iskati nekoga drugega. Poskusite pozabiti ta ljubezenski trikotnik. Kaj, če fant misli o tem in začne razvrstati stvari? Predlagajte barter: vrnili boste tistega tipa od vrat in ga vrgel. Ne vstopajte v družabno tekmovanje za moškega, ne morete pustiti, da se fantje počutijo kot gospodarji situacije. Iz tega se zdi, da je v njuni obliki nenavadnost in prezira za dekleta.

In če se je nenadoma izkazalo, da ne tekmujete z zunanjim dekletom, kaj storiti, če vas je prijatelj izdal in vodil ljubljenega? Ne maščujte, ampak samo želim srečo in pripravi zaključke za prihodnost - udarite iz obeh vaših družbenih krogov. Bolje je spremeniti razmere in geografijo. Spoznajte internet z moškim iz drugega mesta in z njim iščite srečo.

Torej, v tvojem življenju je bilo ljubezenski trikotnik. Kaj naj storim? Pokažite partnerja zunaj tega trikotnika in se ne obesi z ljudmi, ki so skupaj z vami v trikotniku. Boljše delo na sebi, da bi človek postal višji od vašega socialnega kroga. Ta strategija je navadno najbolj koristna za dekle in ji omogoča, da gleda na situacijo, kot da bi z višine.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný