OqPoWah.com

Poroka v stilu sloga: oblikovanje, oblačila, scenarij

Ko bi bilo zaželeno organizirati ne preprosto, ampak veselo in tematsko praznovanje, poroko v slogu stiligue - to je tisto, kar potrebujete. Dudes so precej znana mladinska kultura, ki se je pojavila okoli leta 1940. Vrh je dosegel v zgodnjih 60-ih letih. Kdo pozna vse čare tega obdobja, zagotovo spomni vžigalne melodije rock`n`roll, twist in woogie. V tistem času so se oblekli svetlo, elegantno in brez zapletov zabavali. Predlagamo vam, da se nekaj časa potopite v ta čudovit in hrupni čas.

Nevesta in njeni prijatelji v pisanih oblekah

Zanimive vzporednice med preteklostjo in sedanjostjo

Za tiste, ki ne poznajo ideje o organizaciji tematske poroke v slogu sloga, bi se morala pojaviti slika svetlega, hrupnega in veselo praznovanja. Znano je, da se je subkultura v slogu pojavila kot nekakšen mladinski protest proti strogim javnim kanonom in normam.

Organizacija poroke v podobnem slogu je tudi poseben protest. Samo zapomni si, kako predvidljivo je scenarij poroke: izplačilo neveste, registratorja, fotokasije in praznika v banketni dvorani. Vse je sveže in enako. Torej, če želite nekaj svetlega, protestantnega in omamljenega, boste zagotovo všeč poroko v slogu sloga.

Dekle v beli obleki z vijoličastimi vložki

Kaj iskati pri pripravi poroke?

Če želite, da se vaša poroka spremeni v svetel in nepozaben dogodek, morate upoštevati nekaj določenih pogojev. Prvič, prihodnja mladoporočenca se morajo navaditi na vlogo.

Če želite to narediti, preuči slog sloga. Zelo koristno je resnično vzeti iz starih filmov, knjig, revij, tiskanih izdaj. Vaša naloga je, da se čim bolje naučite o modi in slogu tega časa. Drugič, podrobno opredelite načrt dogodka, pri čemer upoštevajte načelo urejevanja prostorov in celo povabil. Zahvaljujoč dobro oblikovanim vabilom bodo gostje spoznali temo prihajajočega dogodka in kaj bi morali nositi.

In končno, tretjič, saj je bil stil zelo ljubek plesa, izberite banketno dvorano ali poletno igrišče z odličnim prostorom za ples.

Nevesta barve ustnice in puščice pred očmi

Kje gostiti poroko in izbrati kraj?

Če želite, da se vaše praznovanje dolgo spominja, začnite z načrtovanjem in iskanjem pravega mesta. Na primer, tematska poroka se lahko organizira v katerikoli kavarni ali restavraciji.

Če to dopušča vreme in čas v letu, je to lahko ogromno poletno igrišče ali masivni izlet po naravo. In ko vaša izbira spada na organiziranje poroke v naravi, lahko vedno naročate obisk natakarjev in celo najamete ogromen počitniški šotor. Tukaj je glavna stvar, da se ustrezna poročna dekoracija v slogu sloga. Več o njem in še naprej govorimo.

Oblačenje neveste in ženina: primeri slik

Glavni junaki katere koli poroke, vključno s tematskimi, so mladoporočenca. Ker je tako pomembno, da so oblečeni v skladu z izbrano temo praznovanja. Na primer, nevesta naj nosi kratko obleko z bujnim krilcem A-linije. Hkrati je lahko dolžina takšne krila tako pred koleno kot nad njo.

Kar se tiče barvne sheme, je bolje izbrati belo obleko. Toda njeno oblikovanje je lahko vsak ton, na primer svetlo rdeča, zelena, oranžna itd. Z eno besedo, svetlejšo, bolje. To je tako drzna kombinacija barv in vključuje poroko v slogu sloga.

Če govorimo o podobi ženina, bo hlače v škatlico z ozkimi nogami, svetlimi trakovi in ​​jakno (približno enako barvo kot hlače). Ženska majica je lahko katera koli barva. Ni strogih omejitev. Vendar, če je v barvi tandem z oblačenjem neveste, bo to super.

Če ste izbrali belo srajco, potem je za najboljši kontrast treba razredčiti z nekaj svetlejšo opremo. Na primer, lahko je zelo svetla kravata, robot, trakovi, pas, klobuk, gumbnica v gumbnici jakne itd.

Za popolno gotovost (glede na modo časa) mora ženin prelistati hlače in svojim gostom pokazati visoke in zelo svetle nogavice. Kot lahko vidite, dobimo zelo svetla in specifična oblačila. Poroka v slogu stiligue pomeni natančno to kombinacijo barv in slik.

Ženin in njegovi prijatelji v oblekah

Ličila, pričeske in oblačila za častne priče

Poleg lepe obleke potrebuje nevesta: primeren make-up, manikura in spremstvo v obliki častnih prič. Na primer, da bi ustvarili pravo manikuro, bodo delovale najsvetlejše, vendar nujno ustrezne barve.

Lahko je rdeča, rumena, modra, roza in vijolična. Svetle zelene barve in modre barve so tudi čudovita okolica za slog v poročnem slogu. Fotografija svetle manikure vam bo dala navdih in vam pomagal ugotoviti kombinirano kombinacijo barv.
V sestavi neveste mora biti prisoten svetle šminke in črne puščice. Frizuro lahko izbirate tudi v skladu z retrostyle. Na primer, preprosto lahko tkane trakove v lase, kravate kravate s spektakularnim robčkom ali ga popravite obročem. Lahko je eleganten stil z dolgim ​​svetlobnim pramenom, "babette" ali Victory Rolls.

Prijatelji in priče neveste na strani ženina lahko izbirajo najsvetlejša oblačila, ki ne bi smela biti vedno bela ali črna. Lahko vsebujejo etnične motive, velike ali manjše grašice, "čekane" odtise itd.

Sladice, cvetje, obleka, retro avtomobil

Poroka v slogu sloga: fotografija, prijava dvorane

Da bi bilo vsaj začasno v 50-ih, je treba pravilno oblikovati sobo. Na primer, za to lahko uporabite svetle in večbarvne helijeve kroglice. Vendar jih sploh ni treba krožiti. Različne oblike so zelo možne. In bolje za boljšega.

Idealno dekor za vašo poroko bo vinil, mala in barvita konfeti igralci na velikem starem Babin, rotacijski telefoni, stare črno-bele fotografije razkriti svetle senčniki različnih dimenzij, rokavice in drugi dodatki. Na ločenih tabelah v vazah je mogoče postaviti svetle kroglice, verige in kroglice. To so njihove družice, ki bodo lahko nosile med slavnostno fotografijo.

Kar zadeva barvno shemo dekoracije, mora dekor biti svetlo in celo včasih drzne barve.

Ustvarite nenavadno in izvirno geslo

Kar se tiče idej, je poroka v slogu sloga prava eksperimentalna odskočna deska za ustvarjalnost. Tukaj lahko pomislite ne samo na oblikovanje dvorane in oblačil za goste in mladoporočence, temveč tudi nekoliko premagati zgodbo že 50 let. Če želite to narediti, pripravite nekakšno kodo, ki mora gostom povedati v vabilih. Če vstopite v sobo, jo bodo morali izgovoriti.

Na primer, ko se gostje srečajo, bodo vprašani, ali želijo spremeniti svojo enoposteljno sobo na "dvokolesnico" z doplačilom? In na primer, morajo odgovoriti, da je oglas zastarel in da so že spremenili življenjski prostor.

Nekaj ​​besed o povabilih

Ko ste že izbrali kraj poroke v slogu stiligas, o tem obvestite svoje goste in sorodnike s pomočjo vabila. Navedejo tudi čas, značilnosti predmeta, zahteve za oblačila itd. Dodajte nekaj šal in pazljivo pišite imena povabljenih oseb.

Vabila so lahko okrašena s koščki starih vinilnih plošč. Ali pa je v ta namen sam zapis lahko odlična oblika za vabilo. Tukaj so lahko koristni stari odrezki iz časopisov, črno-bele fotografije, velike kroglice, šminke in drugi svetli elementi. Besedilo povabila je enostavno pisati na posebnem papirju z enostavnim retro učinkom.

Mladiči, avto, kolač in ples

Poroka skorja, ali pa iz avtomobila

Če bo vaša poroka v retro slogu, se ta tema ne bi ujemala samo z zasnovo dvorane, temveč tudi s poročno skico. To ni primerno za sodobne tuje avtomobile ali "zvezde" domače avtomobilske industrije. Potrebujete samo retro prevoz. Na primer, morda je stara "zmaga" ali "Volga". Oblačenje avtomobila je potrebno tudi v slogu. Naj lutka razstave lutka, flutter trakovi in ​​cvetje.

Medtem ko se mladi ukvarjajo s fotografiranjem in pridobijo moč po obisku registrskega urada, lahko gostje vedno vozijo v retro tramvajih. Mimogrede, ta redkost je najeti tudi. To bo zabavno in razburljivo. To je primer scenarija porokov v slogu stylogov, ki vključuje jahanje v retro-tramvaj in avto, sprehod s foto-sejo, srečanje z gosti in še veliko več.

Odrešenje neveste

Kaj naj naredim s skriptom za poroko?

Pri načrtovanju poroke v tem slogu naredite primeren scenarij. Začela se bo, na primer, s ceno neveste. In to je lahko izvedba v obliki sestanka na strankarskem odboru. Na mizah bodo stari ljudje v oblekah, ki bodo "sumili na ženina ljubezni". Da bi rešili nevesto, mu bodo dali različne naloge in postavili zapletena vprašanja o nevesti.

Gostje lahko zabavate pred registrskim uradom. Naj na primer v bližini stavbe obkrožajo mumorji "fartsytschiki", ki bodo za določeno ceno prodali svoje lastnosti v slogu sloga. Lahko so svetle loke, vezi ali nogavice. Gostje lahko organizirajo tudi svetlo fotografijo na ozadju različnih tematskih plakatov.

Potem bodo vsi odšli v matični urad. Od tod bodo mladi posneli fotografijo, obiskovalci pa bodo, na primer, poskrbeli za vožnjo po retrotramvie. Potem se na vhodu v restavracijo sestane gostje s skrivno kodo. V restavraciji lahko naročite živo glasbo z nepogrešljivo udeležbo saksofoniste. Natečaji z plesi so obvezni. Na primer, vsak od gostov bo plesal do določenega sloga glasbe in tekmoval za vzdržljivost.

Vendar pa je lahko krajo neveste fazi racijo kot predstavniki komunistične partije na počitnice in tako naprej. N. Z drugimi besedami, ustvarjajo zelo vzdušje na počitnice, ne pozabite na temo, in vaš poročni stil mods bodo najbolj zapomnili.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný