OqPoWah.com

Praznik generacij - Dan zračnih sil

V Ljubljani Dan v Rusiji Letalsko letenje se letno praznuje v zadnjem poletnem mesecu, 12. Ta datum je bil določen z odlokom predsednika leta 2006. Po njegovem mnenju, Dan letalskih sil sile so prejele poseben status nepozabnega datuma. Namenjena je oživitvi in ​​razvoju v spomin vsake vojaške tradicije, da bi pokazala, kako prestižna vojaška služba je. Poleg tega se ugotovi, da so hvaležni vojaškim strokovnjakom, ki so lahko zagotovili varnost in obrambo države.

Izobraževanje v Rusiji Letalstvo

Dan zračnih sil

Dan zračne sile je bil ustanovljen zaradi arhivskega reda iz leta 1912. To je bil tisti, ki je uveljavljal nastanek vojaškega ruskega letalstva.

V dvajsetem stoletju so se pojavili prvi modeli letala, ki so bili namenjeni vojaškim namenom. Od istega trenutka v Rusiji se je začel nakup vojaških letal in usposabljanje vojaških pilotov.

Dogodki prve svetovne vojne so prispevali k pomembnemu razvoju vojaškega letalstva. Letala so bila v teh letih uporabljena za raziskovanje, pa tudi za premagovanje tarče v zraku in na tleh. Od leta 1917 je rusko vojaško letalstvo postalo neodvisna vrsta vojaških sil.

Ob koncu državljanske vojne so v Rusiji v najkrajšem možnem času obnovili podjetja za izdelavo letal. Posebna pozornost je bila namenjena izboljšanju zračno-vojaškega sistema. Squadrons, letalski korpus, operativna združenja so nastali. In leta 1939-1940 v silah vojaškega sovjetskega letalstva je bila organizacija preoblikovana iz brigade v divizijsko in polkovno.

Vojaško-zračni sistem ZSSR v drugi svetovni vojni

letalsko letalstvoDo začetka tega grozljivega dogodka za celotno ljudstvo so letalske sile ZSSR sestavljale 5 letalskih brigad, 79 divizij, 19 letalskih polkov. Treba je opozoriti, da so bili oboroženi z najnovejšimi vrstami zrakoplovov, da je bilo v teku delo za reorganizacijo letalskega zadnjega dela, zrakoplovi pa so še naprej opremljeni z najnovejšo tehnologijo.
V prvih letih Velike patriotske vojne za rusko letalstvo so bili uničujoči, povzročil veliko škodo. Kljub težkim razmeram pa se je okrepil letalski sistem zračnega prometa. In leta 1943 je bila ZSSR priznana kot vodilna v zračni gori.

Povojno obdobje v razvoju letalskega letalstva in modernosti

Po koncu vojne se je letalsko letalstvo preselilo v reaktivno letalstvo, struktura organizacije formacij in enot se je nenehno izboljševala.

Ko je Sovjetska zveza prenehala obstajati na zemljevidu, so bile zračne sile post-sovjetskega prostora močno oslabljene. Deli letalske skupine so bili preneseni v sindikalne republike. Na mnogih območjih je ostal precejšen del bolj pripravljene mreže letališč.Dan letalskih sil v Rusiji

Dan ruskih zračnih sil je eden glavnih počitnic za državo, ker je ta skupina vojakov eden glavnih delov vojaškega kompleksa Ruske federacije. Posebno pozornost je namenjen dan.

Dan zračnih sil leta 2013 bodo že dolgo zapomnili Rusi in gostje države, saj so ga slavnostno in z velikim obsegom slavili. Letalstvo Rusije letos pretvori 101 let.

Treba je opozoriti, da je na podlagi zgodovine Day of Air Force praznovanje ne ene osebe, temveč več generacij.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný