OqPoWah.com

Sanjska knjiga - leteti v sanjah in sanjati v resničnem življenju

Odličen občutek lahkotnosti svojega telesa, ki zraste v zraku. Vpogled v priložnosti, da bi videli svet z višine. Sposobnost, da se izognemo težavam. Mnogi od nas so vsaj enkrat v življenju doživeli evforijo leta, seveda, ne v resnici, samo v nočnih vizijah. Karkoli je sanjska knjiga - leteti v sanjah, je občutek neverjeten. Rečeno je, da v sanjah s tlemi najpogosteje otročijo otroci. Od tu je bil tudi znak: v sanjski muhi - potem pa v resnici, da odrastejo.

Glede na sanjsko knjigo - letenje v sanjah pomeni uspešno premagovanje ovir v življenju. Toda kateri koli od nas želi verjeti, da nočni leti niso tako prozaični. Poskusimo malo daleč od skupnih interpretacij, ki nam ponujajo knjigo sanj. Poti po zemlji v sanjah, po mnenju psihologov, pomeni svobodo iz konvencij in ustvarjalnega potenciala človeka. Torej, izkoristimo našo sposobnost, da se sprehajamo v oblakih in pogledamo na temo: "Letenje v sanjah".

Glede na eno od drznih hipotez, ki so jih razvili znanstveniki, so lahko zgodnji ljudje leteli in tudi prosto ustvarili z močjo misli, ki so jih potrebovali, so imeli v lasti tehnike telekineze in telepatije. Morda, letenje v sanjah samo spomin na našo dušo o svojih preteklih življenjih?

Pripravljavci ezotericizma trdijo, da lahko ljudje, katerih sposobnosti so nadpovprečne, lahko sanjajo svetle in barvite in pogosto letijo v svojih nočnih vizijah. Seveda je to le hipoteza, vendar se strinjate, lepo je misliti, da imate neobjavljeno čarobno darilo.

Nekateri psihologi pravijo, da plujejo v sanjah veliko ustvarjalnih ljudi. Navsezadnje so nenavadne za uporabo nenavadnih metod za rešitev problema.
Morda je vaš let v sanjah signal iz podzavesti, da je čas, da izkoristite svoj potencial in prezrite nekatere konvencije. Zapomni si, kako se to dogaja v sanjah. Tudi če se problem zdi netopen, ampak brezupno stanje, se morate spomniti vaše sposobnosti, da letite in trgate s tal.
Vendar pa je razlaga neverjetnih letov v sanjah lahko bolj prozaična. Človeško telo v vsakdanjem življenju le redko izkorišča svoje potenciale v polni meri. Kompleksne situacije v sanjah so le način, kako ga ohranjati v dobri formi. Če se torej v obupnem položaju v našem sanju izognemo, nismo nič drugega, kot da se spomnimo, kako se dvigniti nad zemljo.

Vračamo se na tradicionalno interpretacijo in odpremo knjigo sanj. Letenje v sanjah skoraj vedno pomeni nekaj prijetnega: uspeh v poslovanju, dobre novice, svoboda, prijetna čustva. Druga radovedna razlaga nam daje angleško sanjsko knjigo. Tukaj v sanjah pomeni hitrejše uresničevanje cenjene želje. Vendar, koliko knjig je toliko tolmačenj. Tukaj so najbolj zanimivi pomeni, ki jih sanjska knjiga prinaša. Letenje v sanjah - želja po vzponu nad svetom, hrepenenje po duhovnem življenju. Let do nekoga v sanjah pomeni željo, da bi bila s to osebo. Prinašati vse pomene takih sanj ni smiselno. Če vas zanima podrobnejša razlaga, je dovolj, da odprete ustrezno spletno stran.

Verjemite ali ne verjamete v sanjske knjige, to je zasebna zadeva za vse. Toda čustveno napolnjene sanje so vedno izraz naših vtisov, ki jih prejmemo v resnici. Verjetno zato, let, najpogosteje v sanjah letijo otroci in ljubitelji.
Po sodobnih psihologih, letenje v sanjah pomeni željo po harmoniji. Vendar pa obstajajo druga pojasnila za naše nočne padce in vzpone. Tako se lahko manifestirajo samo pozitivna čustva, pa tudi strahovi in ​​strahovi. Konec koncev, letenje ni samo prijeten občutek, ampak tudi strah pred padcem. Carl Jung je verjel, da letenje v sanjah pomeni željo, da bi izničili vse omejitve.
Slavni psihoanalitik Sigmund Freud je trdil, da so sanje manifestacije naše nezavedne. Verjel je, da analiza sanj omogoča osebi, da se razume, da uresniči svoje želje in možnosti. Patricia Garfield je celo razvila tehniko, s katero se lahko naučite leteti v sanjah. Očitno je sodobni človek tako omejen s konvencijami in ni prepričan v svoje sposobnosti, da je nemogoče, da bi se oddaljil od zemeljskega nebesnega telesa celo v spanju.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný