OqPoWah.com

Izberemo opremo za poletno kavarno: potreben minimum in komplet

Poletna kavarna je odlična ideja za sezonsko poslovanje. Vendar, da bi bilo to podjetje dobičkonosno, morate skrbno premisliti o konceptu prihodnje institucije in upoštevati vse pripadajoče odtenke. Kakšna oprema za poletno kavarno je potrebna, in kaj lahko najprej zavrnem?

Izberite obliko institucije

Oprema za poletno kavarnoPoletne kavarne so drugačne in vsaka od njih je namenjena določeni kategoriji obiskovalcev. Nekateri so namenjeni za hitro prigrizek in počitek, drugi pa lahko organizirajo polni obrok ali romantičen večer. Ne pozabite na priljubljeni format "cafe-night disco". Odvisno od koncepta institucije se oblikuje meni. Ima lahko samo pijače in pripravljene prigrizke ali lastne obroke. V skladu s tem je treba izbrati opremo za poletno kavarno glede na potrebe institucije in dejavnosti, ki jih opravlja osebje.

Zahtevani minimum

Oprema za poletno kavarno poletno kavarnoKateri elementi menijev so najbolj zahtevni v topli sezoni? Res je, sladoled in ohlajene pijače. Skladno s tem bo delo v poletnem kavanu zahtevalo hladilnike. V poletni toploti ni nič manj priljubljenega piva in pijač z nizko vsebnostjo alkohola v tovarniški embalaži. Kegi in z njimi povezana oprema ponujajo sezonski najem številnih dobaviteljev pene iz pene. Pozor: za prodajo alkohola v kavarni bo potrebno posebno dovoljenje. Sorodni izdelki na pivo so pripravljeni prigrizki: razni trki, žetoni, prigrizki. Takšni izdelki ponavadi ne zahtevajo posebnih pogojev shranjevanja, vendar ne bodo primerni za okrasitev prodajnega okna. Poleg tega je dejanska oprema za poletno kavarno - električni grelnik vode in mikrovalovna pečica. Če želite gostom ponuditi več položajev kave, bo aparat za kavo koristen nakup.

Oprema kuhinje za poletno kavarno
Poletna kavarnaPomembno povečanje občinstva obiskovalcev gostinstvo se lahko poveča za število postavk v meniju. Tudi na relativno majhnem območju poletne kavarne lahko uspešno opremite kuhinjo. Zelo priljubljeni so šibeljski kebab in druge jedi kuhane na žaru. Kakšno opremo za poletno kavarno izberite za kuhanje takšne hrane? Dovolj bo, da imamo eno ploščo in veliko lažjo ali električno žar. Potrebovali boste tudi ločen hladilnik, v katerem lahko hranite hrano. Odlična pridobitev bo Fryer - ta naprava omogoča, da kuhati različnih predjedi in neželenih jedi, kot so mnogi od vaših najljubših "pomfrit". Oprema za poletne površine poletnega cafea mora zagotoviti skladnost s sanitarnimi in higienskimi standardi. Najprej je treba rešiti vprašanje oskrbe z vodo za pranje hrane in jedi, opremljanje ustreznih con. Prav tako je pomembno organizirati stranišče za osebje in obiskovalce. Dobra možnost - kabine, suhe omare, so poceni in udobni za prevoz.

Dekoracija "dvorane" poletne kavarne

Pohištvo za poletno kavarnoSezonski gostinski obrat se lahko odpre na dobro vzdrževani verandi, na odprtem prostoru ali pod kupolo posebnega šotora. Če je kavarna brez strehe, se prepričajte, da razmišljajo o zaščiti gostov iz sonca, dobil zadostno število posebnih velikih dežnikov ali organizirati skupno skladišče za celotno območje. Pomembno je tudi razmišljati o izoliranju območja kuhanja iz "dvorane". To je vredno in nastavitev bar, če bodo natakarji služila obiskovalcev, lahko notranjost element opravlja dekorativno funkcijo in skriti vrstico iz sobe opreme. Kaj pohištvo za poletne kavarne ustreza najboljšim? Najpogostejše so plastične ali lesene mize, stoli in klopi. Prednosti so očitne - enostavna oskrba, mobilnost, udobje shranjevanja. Druga pomembna težava je izbira jedi in dodatkov za serviranje jedi in pijače gostom. Za ustanove kategorije "bistro" je optimalna odločitev uporaba naprav za enkratno uporabo, očal in plošč. Če je cafe postavljen kot mesto za duševno sprostitev in dolge-druženja, je smiselno kupiti lepo steklenih ali plastičnih pripomočki, namenjeni za večkratno uporabo. Kot vidite, oprema za poletno kavarno ne zahteva predraga in je na tem področju mogoče začeti z majhnim začetnim kapitalom.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný