OqPoWah.com

Ostri in močni španski avtomobili. Najboljši predstavniki španske avtomobilske industrije

Avtomobili italijanske proizvodnje so kot njihovi ustvarjalci. So tako strastno, hitro in na dober način nevarne. Španske avtomobile lahko imenujemo čistokrvnih žrebcev med preostalo regijo.

Seznam znamk

Mnogi verjamejo, da Španci proizvajajo le SEAT. Dejansko je število avtomobilov, proizvedenih v Španiji, veliko večje. Celoten seznam znamk španskih avtomobilov je predstavljen spodaj:

  1. SEAT - znamka španskega avtomobila, dana v promet leta 1950.
  2. Tramontana je španski avto, imenovan po hladnem španskem vetru.
  3. Benimar je avtomobilski španski voditelj na področju družinske avtomobilske industrije.
  4. Aspid je blagovna znamka hčerinske družbe v lasti Ignacio Fernandos.
  5. Abadal je avtomobilska znamka dirkača Paco Abadal.
  6. Hispano-Suiza je rezultat skupnega dela španskih in švicarskih avtomobilov.

Španski avtomobilski znamki na svetovnem trgu niso zelo pogosti, vendar ljudje v Španiji ne bodo zamenjali avtomobilov za lokalno avtomobilsko industrijo za tuje.

SEAT

SEAT - špansko podjetje, ki proizvaja avtomobile za turizem. Pravno je del Volkswagen. Prvi SEAT je leta 1953 odšel s tovarne. Sedaj ima podjetje precej visoko proizvodno zmogljivost, kar upravičuje dobro povpraševanje po avtomobilih te španske blagovne znamke. V enem letu družba naredi naročilo štirih tisoč avtomobilov SEAT. Trenutno ima ta znamka 6 modelov. Najbolj znani so "Ibiza" in "Leon". Ime španskega avtomobila SEAT so prve črke, vzete iz polnega imena organizacije: Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Logotip blagovne znamke je predstavljen v formatu siva črka S, sestavljen iz dveh rezil in rdečega napisa na dnu.

španski avtomobili

Tramontana

Glavna dejavnost podjetja Tramontana je proizvodnja vrhunskih ekskluzivnih oblik. Zunaj je vsak stroj tega proizvajalca videti zelo nenavadno in nenavadno, hkrati pa popolnoma ustreza glavnim trendom našega časa. Še posebej popularni predstavniki te blagovne znamke so med avidnimi avto zbiralci. Ustanovitelj Tramontana je Josep Rubau. Logotip tega španskega avtomobila se odlikuje s svetlim in nepozabnim dizajnom. Ponavlja obliko ptice in ni povsem znan. Končna nota logotipa je ime blagovne znamke v spodnjem delu.

seznam španskih blagovnih znamk

Benimar
To podjetje je specializirano za proizvodnjo kombijev in hiš na kolesih. Tudi Benimar se ukvarja z dobavo svojih avtomobilov po vsem svetu. Ta družba uspešno izvaja to dejavnost že štirideset let. Do danes je Benimar nedvomno vodilni v tem segmentu.

Španski avtomobili

Aspid

Aspid deluje kot podružnica družbe IFR Automotive. Ustanovitelj te skrbi je Ignacio Fernandez. Glavni inženir podjetja ima poglobljeno znanje o tem, kaj bi moral biti idealen avto. Na svoji pobudi je bil razvit in izdelan španski avto, ki je idealno združeval lastnosti civilnih in dirkalnih avtomobilov. Glavni cilj podjetja je ustvariti športne avtomobile nove generacije. Super Sport iz Aspida je znan po visoki stopnji varnosti, udobni vožnji in odlični tehnični zmogljivosti. Na trgu je bil objavljen leta 2008. Po predstavitvi je ta inovativni avto prejel veliko navdušenja. Logotip podjetja je izdelan v obliki kake. To ni slučajno, ker je blagovna znamka poimenovana po družini strupenih kačjih kač.

Španske znamke avtomobilov

Abadal

V XIX stoletju je bil eden najboljših dirkačev v Španiji Paco Abadal - Don Francisco Serramelera Abadal. Poleg dirkanja se je ukvarjal tudi s prodajnim uradom blagovne znamke Hispano-Suiza. Zamisel o ustanovitvi lastne družbe je prišel leta 1912 Pako. Na žalost ni bilo mogoče samostojno razviti projekta in uresničiti svojega dirkača. Toda našel je pot in se dogovoril z avtomobilsko družbo iz Belgije pod imenom Imperial. V skladu s sporazumom, Imperial izdelal avto pri oblikovanju in proizvodnji pod imenom Abadal in jih posredoval v Španijo. Tu so jih realizirali znani dirkač. Uspeh te blagovne znamke je trajal, dokler se Imperial ni prekinil s sodelovanjem z Pacom v korist dela z General Motorsom. V zvezi s to odločitvijo se je povpraševanje potrošnikov po tem avtomobilu zmanjšalo in ga je bilo do konca leta 1930 popolnoma ustaviti.

Hispano-Suiza

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1904. Ta avtomobilska tovarna špansko-švicarskega izvora se je prvotno ukvarjala s proizvodnjo premijskih avtomobilov. V prvi in ​​drugi svetovni vojni so avtomobili te znamke uživali zelo nizko povpraševanje, saj so imeli zelo visoke stroške. Edini, ki so si ga lahko privoščili, so bili kraljevi sodelavci. Med obstojem te blagovne znamke je bilo proizvedenih več kot 30 modelov. Najuspešnejše obdobje za družbo je 1918-1936. V letu 2010 je družba predstavila nov avtomobil v vrednosti sedemsto tisoč evrov.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný