OqPoWah.com

Pismo vojski prijatelja: dajte majhen dopust

Ne bomo razpravljali o tem, ali je obvezna vojaška služba potrebna. Še vedno obstaja kot dan. Naši bratje, ljubljene in prijatelji nas zapustijo nekaj časa in se vrnejo z drugimi ljudmi. Tudi najbolj neodvisni in močni fantje v vojski so težki. Podpora za ljubljene je pomembna za vsakega mladega vojaka in vsako pismo v vojski je praznik. Kako napisati pismo v vojni prijateljici?

V vojski za zdaj elektronska pošta v večini primerov ne deluje, zato bo treba poslati pismo običajnemu. Če hočete čas pismo na določen datum v življenju prijatelja, upoštevajte čas, da pismo doseže rok. Kmalu se boste naučili iz izkušenj, koliko vaše pismo gre v vojsko. Prijatelj bo zelo vesel, da se ga spomnite. Tudi majhno pismo je skrbno shranjeno in ponovno prebrati, ker je vaš prijatelj nostalgičen in blizu ljudem.

Ste izgubili in ne morete misliti o čem pisati? Ne skrbite, ni pismo prijatelju s korespondenco, osebno poznate to osebo in imate veliko skupnih spominov. To je spomin na ljudi, ki so bili skupaj dragoceni. Še posebej, če se spomnite dobrih dogodkov. Življenje v vojski ni lahkoten dan in če lahko pomagaš osebi zapomniti dobre stvari, mu bo pomagal, da bi se motil in se počutil bolje. Bilo je primerov, ko so dobri in globoki pismi rešili življenje mladih vojakov, ki so žalovali. Vendar bodite previdni, ne napišite ničesar preveč osebnega, ker lahko pismo prijatelju vojske preberete tujca. Zato bodite previdni, uporabite namige, če niste prepričani, ali pišete o tem ali temu.

Še vedno je dobro pisati o samem prijatelju, o tem, kaj vas naredi prijateljem. Napišite, da ga resnično pogrešate in njegove posebne lastnosti. Povejte nam o vaših novicah, tudi majhnih in nerazumljivih. Delite novice o običajnih prijateljih, morda se je nekdo poročil, nekdo najde novo službo, nekdo čaka na otroka. Seveda ni vredno pisati o slabem vedenju dekleta v vojski, naj bo ton pisma pozitiven.
V pismu vpišite šale in anekdote, naj bo pismo veselo in informativno. Prav tako je dobro, da v svoje pismo v vojsko vključite svoje misli o življenju, zato je to pismo posebej osebno. Če ste oba vernika, mu lahko pišete o Bogu, o tem, kaj ste storili v bližnji cerkvi in ​​o zadnji nedeljski pridigi. Tudi če vaš prijatelj ni zelo religiozen, se bo v vojski verjetno približal Bogu, kar se dogaja z mnogimi. Tako bo nekaj besed o Bogu zelo blizu vsakomur, razen eksplicitnih ateistov.

Prav tako je dobro ustvariti za prijatelja pozitivno podobo prihodnosti. Razmislite, kaj lahko naredite skupaj, ko pride domov. Morda ste že dolgo želeli loviti skupaj ali načrtujete podjetje, v katerem mislite, da ga boste vzeli kot partnerja, ker ne poznate nikogar bolje od njega? Piši prijatelju o tem, bo to olajšalo nositi vojne stiske. Sporočite mu, da ima veliko zanimivih in svetlih dogodkov, ki jih boste skupaj doživeli.

Če je to tvoje prvo pismo vojski najboljši prijatelj, ne naredite nepotrebno dolgo. Postavite vprašanja o zdravju in razpoloženju, prosite, naj vam pošljejo smešne vojne šale "na prvi strani". Ne sprašujte o upravljanju in pogojih storitve, da ne bi razkrili prijatelja. In ne pričakujte odgovora zelo hitro, vojska nima vedno možnosti, da se takoj odzove.

Napiši pisma fantom v vojski - in tvoja zveza se bo močno povečala in postala resnično preverjena. Oseba bo prišla iz vojske precej drugačna, vendar bo vaš odnos z njim postal veliko boljši, ker boš tisti, ki v težki situaciji ni pozabil. In medtem ko je v vojski - pomislite, kako ga narediti srečno in navijati. Pošljite prijatelja dopust s preprosto ovojnico s pismom. Za vojaka ni boljšega darila.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný