OqPoWah.com

Nemški avtomobili: seznam in fotografije

Nemška tehnologija je bila vedno znana po svoji zanesljivosti in najvišji kakovosti, tudi avtomobilom. Stroji, proizvedeni v Nemčiji, služijo dlje časa in delujejo stabilno. Kako so ustvarjalci teh ali tistih znanih nemških blagovnih znamk uspeli? Kaj nam lahko poveste o svojih izdelkih? Razmislite o najbolj znanih blagovnih znamkah.

Seznam najboljših

Najprej se je treba spoznati s slavnim nemškim podjetjem Volkswagen. Omeniti velja luksuz Maybach in Mercedes. Za dolgo časa uživajte v uspehu BMW in Audi. Nič manj priljubljena je blagovna znamka Opel. Zgodovina vsake od teh podjetij zasluži pozornost.

Avtomobili nemških znamk

"Volkswagen"

Oglas avtomobilov nemških blagovnih znamk, na prvem mestu je, da to imenujemo, eden od najbolj znanih in priljubljenih. Zgodovina koncerna se začne leta 1934, ko je Ferdinand Porsche, oblikovalec in inženir, ustanovil tovarno v Wolfsburgu. S svojo pomočjo je nameraval ustvariti "ljudski avto" - tako je dobesedno prevedeno ime Volkswagen, zdaj pa lahko z zaupanjem povemo, da je z nalogo Ferdinand uspelo. Med drugo svetovno vojno je bila tovarna uničena, vendar je že leta 1945 britanska vlada naročila dvajset tisoč avtomobilov in delo se je začelo znova. Dvajset-sedem let kasneje je model "Beetle" zlomil rekorde "Forda" in postal najbolje prodajan na svetu. Do danes je to najbolj znani nemški auto blagovne znamke Volkswagen, čeprav so tudi drugi rastlinski razvoj - "Transporter" ali Golf - tudi priljubljeni in znani.
Nemški avtomobili, blagovne znamke, seznam

"Porsche"

Manj jih je vedelo, da je ta znamka avtomobil, ki ga je ustvaril nemško. Kljub temu je za svojo ustanovitev isti inženir in oblikovalec, kot v primeru Volkswagen - Ferdinand Porsche. Leta 1931 je odprl podjetje za izdelavo agregatov za avtomobilska podjetja, ne da bi obotavljal množično proizvodnjo. Kljub temu je kmalu uspel ustvariti edinstven dirkalnik tipa 22, katerega razvoj je postal osnova legendarnega Porscheja. Do leta 1939 za dirko Berlin-Rim je bil razvit tip 64. Zdaj je ohranjena samo ena kopija tega avtomobila, ki je v muzeju podjetja v Stuttgartu. Od leta 1948 se je začela nova stran v zgodovini Porscheja. Model 356 je bil razvit, ki je osvojil ljubitelje hitre vožnje. Nekatere variante tega avtomobila je še vedno mogoče najti na cesti. In to ni presenetljivo: verjamemo, da so avtomobili Porsche najbolj zanesljivi. Leta 1963 je bil uveden legendarni model 911, ki je bil zadnji korak do svetovnega priznanja. C blagovne znamke Obstaja tudi zanimivo dejstvo: ključ za vžig je na levi strani. To je posledica dejstva, da je taka namestitev omogočila vozniku, da začne avtomobil, preden sedi na stolu, kar je bilo izjemno pomembno za tekmovanja, za katera je bil prvotno zasnovan Porsche.

"Maybach"

Medtem ko omenjamo luksuzne avtomobile nemških blagovnih znamk, tega ne moremo imenovati. Razvijalec in ustanovitelj je bil nemški inženir Wilhelm Maybach, ki ima tudi odnos do videza Mercedesa. Ustvaril je nekaj ikoničnih modelov DMG, ki so zagotovili uspeh blagovne znamke. Leta 1907 je Maybach zapustil podjetje zaradi konflikta z Daimlerjem, ki je vodil proizvodnjo in začel delati na lastnem podjetju - Maybachu. Pred prvo svetovno vojno se je ukvarjal z letalskimi motorji in nato prešel na avtomobile in lokomotive. Leta 1926 je bil ustanovljen prvi Maybach, ki je kupce kupil s tehnično dovršenostjo in razkošnostjo. Nekaj ​​avtomobilov nemških blagovnih znamk je bilo nato opravljeno ob upoštevanju vseh želja stranke. Leta 1930 je bil model Zeppelin, najbolj znan v dobi, prodan za čudovito denar. V novem tisočletju so Maybach 57 in Maybach 62, ki je tovarniško vrnil prejšnji uspeh in postal pravi kazalniki stanja za svoje lastnike.
Nemški avto, znamka

"Mercedes"

Če nekoga vprašate, kakšne znamke nemških avtomobilov pozna, je prvi odgovor verjetno ime tega. Zgodovina legendarnega Mercedesa se začne leta 1900, ko je Emil Jellinek predlagal vodji DMG, naj imenuje nov model avtomobila v čast svoje hčerke s tem imenom. Od leta 1902 je Mercedes postal ločen blagovna znamka.Prvi avto dirkal in prinesel slavo proizvodnje številnim zmagam. Model je ostal nespremenjen do prve svetovne vojne. Leta 1909 se je pojavil in slavni logotip s tremi zvezdnimi zvezdicami. Simbolizira proizvodnjo motorjev za letala in čolne, to je delo z napravami na tleh, v zraku in na vodi. Po drugi svetovni vojni je tovarna začela proizvajati majhne limuzine, v petdesetih letih pa so proizvajali tudi limuzine. Od leta 1954 se je obseg dopolnil s športnimi udarci. Ugled luksuza se je vrnil v blagovno znamko in njen uspeh je od takrat naprej ostal nespremenjen.
Nemški avtomobili, žigi, fotografije

"BMW"

Omeniti avtomobile nemških blagovnih znamk, je treba ime in BMW - eno najstarejših podjetij. Poleg avtomobilov proizvaja tudi motorna kolesa in se že ukvarja z letalstvom. To namiguje logotip, ki prikazuje propeler proti nebu. Ustanovitelji so bili Karl Rapp in Gustav Otto. Oblikovalci so v prvi svetovni vojni proizvajali zrakoplove, ki so bili zelo zahtevni. Leta 1917 so se prešli na motocikle, nato razvili celoten montažni cikel, do leta 1928 pa se je začela proizvodnja majhnih avtomobilov. Model Dixi je bil prvi ustvarjanje "BMW", ekonomična cena pa ji je zagotovila odlično prodajo v Nemčiji. Pred drugo svetovno vojno je tovarna uspela začeti proizvodnjo športnih avtomobilov. V istem obdobju se je pojavil koncept avtomobila za voznika, ki ga zdaj razvijajo razvijalci. Po drugi svetovni vojni se je BMW ukvarjal z nenehnimi nadgradnjami in tehnološkimi izboljšavami, zato je vsako desetletje povezano z uspešnim in priljubljenim modelom, danes pa je tovarna ena izmed najbolj znanih in iskanih ne le v Nemčiji, ampak po vsem svetu.
Katere so nemške znamke avtomobilov?

"Opel"

Še naprej preučujemo nemške avtomobile. Blagovne znamke, katerih seznam vam omogoča, da se seznanite z nemško strojno industrijo, predstavlja takšna blagovna znamka kot Opel. Zgodovina imena je zelo zanimiva. Na bregovih Rhine so mesta, imenovana Oppel, in prebivalci teh krajev se imenujejo opera. Eden izmed mož se je odločil poslati svojega sina, da je študiral, odraščal in postal proizvajalec. Začel je izdelovati klobuke in njegov sin je odšel v Francijo in videl šivalni stroj, ki je v Nemčiji omogočil izdelavo strojev za izdelavo klobukov. Leta 1884 je začel z novo idejo in začel zbrati kolesa. Leta 1897 je podjetje obvladalo proizvodnjo avtomobilov. Prvi model se je začel ročno in ni bil uspešen. V vojni je družba proizvedla tovornjake za vojsko, od 1923 do 1924 pa je bila posodobljena tovarna: pojavil se je prvi transportni transporter v državi. Svetloba se je pojavila v dveh sedežih in začela se je pot do uspeha. Po drugi svetovni vojni je Opel proizvajal dirkalne avtomobile. Priljubljenost blagovne znamke je postala stabilna in se desetletja ni zmanjšala. V devetdesetih letih so bili uvedeni dirkalni avtomobili, danes pa paleta vključuje številne modele in omogoča blagovno znamko na prvih položajih na seznamih najboljših in najbolj znanih.
Auto nemška proizvodnja

"Audi"

Nemogoče je pozabiti to ime z nabiranjem nemških avtomobilov. Znamke, katerih seznam zasluži pozornost, vključujejo Audi. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1910, inženir Horch. Ime podjetja je prevod lastnega imena v latinščino. Logotip štirih prstov simbolizira združitev štirih družb - DKW, Audi, Wanderer in Horch - v eno samo skrb. Kot drugi proizvajalci je Audi najprej proizvedel dirkalne nemške avtomobile. Žigi, fotografije katerih je mogoče videti v gradivih o tekmovanjih, vključeni tudi v Mercedes in BMW, ni presenetljivo, da je to resnična pot do uspeha. V povojnih letih je družba izdelala proračunske modele, vendar je v osemdesetih letih dosegla pravi razcvet in še vedno ne izgubi tal.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný