OqPoWah.com

Kaj če bi se zaljubil? Povečajte možnosti za uspeh

Upravljanje vaših občutkov je težko, vendar za mnoge deklice in je popolnoma nemogoče. To povzroča globoke občutke. "Kaj, če se zaljubim?" - to vprašanje se nenehno izpolnjuje psihologi svetujejo na internetu. Pogosto v zaljubljenem stanju, naredimo veliko nerazumnih in potem obžalujemo. Vendar pa je večina deklet še vedno vesela, da se počutijo tako občutek, da se zaljubijo.

Kaj če bi se zaljubil?

Prvič, to je odličen razlog za večjo pozornost vašemu videzu. Seveda ne bi smeli iti v skrajneže in začeti gladovno stavko. Vendar pa je večja pozornost k fitnesu in kozmetičnim postopkom koristna v vseh situacijah. Če nimate denarja za fitnes klub, lahko enostavno začnete teči po ulici in vaj iz revije Shape. Ljubezen je dobra motivacija za zbiranje poguma v pesti in pojdi k zobozdravniku. In končno pustite, da greste v solarij. Potreba, da si ogledamo sto odstotkov, nas potiska, da opravljamo podvige zaradi lepote. Rezultati vam bodo pomagali, da se boste počutili bolj samozavestni. Ampak moraš biti previden: v svoji svetovalni praksi je bil primer: deklica je imela poškodbo jajčnikov, ko je poskušala narediti brezhiben tisk. Seveda se je trudila za njega in se je sčasoma morala zdraviti in ni bila odvisna od njega.

Drugič, postanete zanimivi za ljubljenega. To pomeni, da morate iskati kontaktne točke z njo, skupne interese. Morda boste morali z njo vzeti nekaj povsem novega. Nogomet ali dirke ali, morda, nov razvoj v računalniški industriji. Ni tako dolgočasno, v svetu športa poleg dolgočasnega računa obstajajo tudi svetle osebnosti športnikov. In kompetence v zadevah računalnikov bodo služile odličnim službam na delovnem mestu in bodo dale verodostojnost sodelavkam. Poleg tega se je pretvarjati, da je nevedni bedak pred fantom lažji, če veš nekaj. In potem, ko začne razložiti, lahko hitro "stopiš na tečaj." In človek se bo počutil zelo inteligenten in koristen. Moški ljubijo tiste, ki jim omogočajo, da se počutijo bolje.
Tretjič, se morate naučiti, kako ustvariti pravo čustveno ozadje pri komuniciranju s fantom. Moral bi biti udoben z vami. Brez neprijetnih vprašanj in kritik, biti taktičen. Fant pričakuje od deklice komunikacijske spretnosti in izpolnite pavze. Seveda obstajajo fantje, ki vedo, kako komunicirati bolje kot dekleta, vendar imajo navadno veliko deklet in ne bodo vsi pristali, da se neprestano tekmujejo za pravico, da postanejo "dama srca" tega vetrovnega viteza. Ta vrsta fantov ustreza podjetju in zbranim dekletom, ki ne bodo uredili prizorov ljubosumja.

Vprašanje "Kaj naj storim, če se zaljubim" ima včasih bolj žalostno formulacijo. Takšna formulacija, iz katere je trpela žalost. "Kaj pa, če se bom zaljubil v nesmiselno?" V tem primeru se morate zavedati, da se lahko kakršen koli odnos izboljša in postane bolj intimen. Edina izjema je situacija, ko ima ljubimec viharen roman z drugim. Vendar pa strast hitro prehiteva in morda boste spet imeli možnosti za uspeh. Moraš postati prijatelj te osebe, potem pa lahko greš na druge vloge, to je stvar časa.

In če se zaljubil v prijatelja? Kaj naj storim? Nežno se lahko vprašate, ali ljubezen uniči prijateljstvo. In potem mu priznaj v svojih občutkih. Prijatelj vas ne bo užalil in če ga ne zanima kot dekle, bo poskušal podpreti in pomagati preživeti ta občutek. Povejte prijatelju, da se vaš odnos ne bo spremenil, če ga ne želi, vendar bi se radi približali in se razmerje spremenili na novo raven. Čeprav se to ne zgodi, bo še vedno posebna oseba za vas. Morda ne bo takoj odzval, vendar bo ta misel sedel v svoji podzavesti in nekega dne bo preprosto rekel, da te želi videti kot svojo punco. Še posebej, če ste izboljšali svoj videz, povečali usposobljenost in delali na psihologiji komuniciranja.

Kaj če bi se zaljubil? Poslušajte sebe in začnite delati zase za boljšo prihodnost. In potem se bo vse izteklo, morda ne s to osebo, ampak z drugo. Naložbe same po sebi vedno prinašajo dobiček, čeprav ne vedno takoj.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný