OqPoWah.com

Kako lepo obrvi doma: vodnik za akcijo

Nesmiselno je, da so obrvi pomembna dekoracija ženskega obraza. Z njihovo pomočjo lahko naredite izraz bolj izrazit. Toda to je mogoče doseči ne le z uporabo tehnik ličenja. Razmislite, kako lepo obrvi doma.

kako lepo narediti obrvi domaPincete - brez težav

Pripravite obrvi za preoblikovanje. Da bi to naredili, namažite krpo, navlaženo v vroči vodi na svojem območju. In zdaj vzemite pincete v opranih rokah in začnite odstranjevati presežne dlake v smeri rasti las. To je prvi korak na poti k rešitvi vprašanja: "Kako lepo je narediti obrvi doma?" Dlake se lahko odstranijo iz spodnjega in zgornjega pasu obrvi, če sploh. Tako bo osnutek postal bolj jasen. Kako izbrati dolžino obrvi? kako narediti lepe obrvi domaS kril nosu pripnite svinčnik ali ravnilo na zunanji in notranji kotiček vaših oči. Torej določite meje prihodnje ustvarjalnosti, ki bodo med obema vrsticama. Toda najprej določite obliko vašega obraza, odvisno od njenih obrvi, lahko naravnost ali nevsiljivo navzgor. Če je treba razširiti obraz, potem je bolje narediti obrvi naravnost in če je treba potegniti obraz, nato izberite drugo možnost. Zožiti zgornji del obraza bo pomagal obrvi, blizu mostu nosu. Oblika v obliki loka se šteje za univerzalno, ker v tem primeru razmerja obraza Ne izkrivljajte. Nekaterim ženskam se lahko zaradi njene bolečine odvzame ta postopek prilagajanja. Kaj naj rečem? Z ostrimi gibi z dlako in premaknite akupresuro na mestu odstranitve z enakimi pinceto ali prstom, s časom prag bolečine Postopek poteka precej lažje.

kako lepo narediti obrvi, fotografijoOblika: kaj je norma ali Kako lepo narediti obrvi doma
Zapomni si to debelo in široke obrvi pojdite samo na mlade ženske z elegantnimi lasmi. Če imate zaobljen obraz, te verige verjetno ne bodo ustrezale vam. Z razširjenim obrazom je zaobljen oblika obrvi. Ženinam po 40-ih letih starosti priporočamo tanke, ukrivljene obrvi. Čeprav preveč tanke obrvi star obraz.

Uporabite barvo brez strahu ali Kako lepo narediti obrvi doma

Ne smemo pozabiti, da radikalno črno za obrvi ne ustreza vsem. Zato je bolje uporabiti mešanico črne in rjave barve barve obrvi v različnih razsežnostih. Pomislite na to, kako lepo je narediti obrvi, si oglejte revije, si oglejte obseg tragedije. Ampak, če niste ljubitelj eksperimentiranja z barvami, to poklicu zaupajte strokovnjaku. Obstaja tudi lažji način obarjanja obrvi, ki vam omogoča, da se ne uganite, kako narediti lepe obrvi doma. Za to lahko uporabite kozmetične svinčnike, maskara in sence primernih barv. Istočasno se ne dotikajte kože obraza in nanesite niansiranje proti rasti dlačic. Če imate redke obrvi, samo posamezne dlake obrišite s svinčnikom.

Upam, da so vam zgornji nasveti pomagali odgovoriti na vprašanje, kako lepo je narediti obrvi doma. Pomembna je tudi skrb za obrvi. Očistite jih s krtačo, navlaženo z ricinusovim oljem, in uporabite samo kakovostno kozmetiko.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný