OqPoWah.com

Beautiful obrvi - je nenehno delo na njih

Ženske same preživljajo veliko časa skrbi za svoj videz, obrvi niso nobena izjema od tega pravila. Ne zahteva dokaza, da lahko čudovite obrvi popolnoma spremenijo obraz, zaradi česar je mlajši in privlačnejši.Lepe obrvi

Na obrvi, na enak način kot na laseh, obstaja način, ki se na tak ali drugačen način spreminja. To je odvisno od dejstva, da je ženskam dovoljeno skoraj vse oblike, debeline in dolžine. Ampak lepe moške obrvi predstavljajo široko, enakomerno linijo, ki ni izpostavljena vplivu mode. Velikost in oblika za vse se določata enako - z uporabo pogojnih ravnih črt skozi zunanji in notranji koti oči.

Da bi obrvi zavodili, morate vedeti, kje začeti, kaj storiti in kdaj ustaviti. Praviloma je potrebno odstraniti nekaj odvečnega, ali pa malo pobarvati nekaj ali pa rahlo pomiriti. To je odvisno od vrste obrvi.
Lepe moške obrvi

To je težko določiti preveč debele in širokih obrvi. Če želite to narediti, je dovolj, da jih popravite do želene oblike s pomočjo pincete ali pincete ali obiščete kozmetični salon. Dlake je treba oskrbeti v smeri njihove rasti. Da imate lepe obrvi, v procesu prilagajanja obliko obraza morate pozorno spremljati. Ženske z podolgovatim obrazom bi morale gladko črtati, zato jih bodo na zgornji rob. Če imate okrogel obraz, potem je treba obrvi dvigniti. Pri hudih vekih je treba povečati razdaljo med očesom in obrvjo, pri tem pa je treba le to zgladiti.
Če po prilagoditvi preveč debelejših obrvi niste zadovoljni s svojo obliko, morate počakati, da dlake narastejo na novo, nato pa jih naredite lepo. Če niste prepričani o uspehu, je bolje, da se obrnete na kozmetični salon, tako da vam bo kozmetičar naredil res čudovite obrvi, ki bodo poudarjali naravna lepota obraz.

Za redke obrve so strokovnjaki izumili majhne trike, s katerimi jih lahko naredite bolj izrazite. Če so dlake precej redke, lahko pogrešate s posebnim svinčnikom. Hitro nanesemo na kratko in brez tlaka, nato pa jih rahlo zmeljemo s čopičem za obrvi ali navadnim bombažnim tamponom. S kratkimi obrvmi so naslikane na zunanji strani nad zunanjim kotom očesa.Lepa tattoo obrvi

Če ne želite trajno barvati, lahko izvedete kemično slikanje. Ali pa lahko naredite trajno ličenje (tatoo). Lepo tattoo obrvi posnema prave dlake in drži obrvi veliko dlje kot običajno barvo. Trajna ličila so potrebna tudi, če so v območju obrvi rahle pomanjkljivosti.

Poredne dlake povzročajo tudi veliko težav, prav tako redko ali debelo. Če dneve dneve izgledajo neutrudno čez dan, morate nežno obrezati dlake s škarjami za manikuro, nato pa vse skupaj popraviti z gelom, ki se uporablja za posebno krtačo. Čudovite obrvi vas ves dan ves dan veselijo. Enkrat na teden, da bi okrepili rast dlačic, jih morate razvajati z negovalnimi maski.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný