OqPoWah.com

Barva obrvi doma

"Obrvi črne, sable ..." - tako se začne opisni portret ruske lepote. Sčasoma se veliko spreminja, vključno s kanoni ženske lepote, vendar z gotovostjo lahko rečemo, da so bile svetle, jasno zaporedne obrvi in ​​ostajale standard privlačnosti. Na žalost, vse narave ne prihajajo z enako velikodušnostjo. Toda dame so vedno našle izhod. Sodobni gospe ni treba "poudarjati" črne obrvi. V ta namen so kozmetični svinčniki. No, če ne želite vsakodnevno barvati obraza, lahko rešite ta problem. Barva obrvi ali tetoviranje vam bo pomagalo.

Mimogrede, ta vam omogoča, da spremenite ne samo barvo, ampak tudi obliko. Gospodar preprosto črpa manjkajoče dlake in vaše obrvi bodo popolne. Rezultat bo ohranjen vsaj leto dni.

V salonih popravljanje in barvanje obrvi stane od 200 do 300 rubljev. Dogovorite se, da se takšen mesečni znesek iz družinskega proračuna ne more privoščiti. Zato veliko gospe raje sami naredijo ta postopek. Poleg tega je popravek obrvi doma precej dostopen in ne zahteva posebne opreme. Potrebujete samo pincete in ogledalo z učinkom povečave. In seveda, dobra osvetlitev.

Zdaj malo o tem, kako se injicirajte obrvi pravilen obrazec. Oglejte si fotografije sodobnih modelov. Večina jih ima naravno širokih obrvi. Ta obrazec izgleda čutno in seksi, vendar daje izraz obraza otroško dotika. V očeh moških ta kombinacija izgleda preprosto omamna. Če vam je narava obdarila čudovite obrvi, je vaša naloga le odstraniti dlake, ki se pojavljajo. Upoštevajte, da se popravek vedno izvaja samo na spodnji vrstici.

Idealni lok je upoštevan oblike obrvi, gre skoraj za vse. Modni, ravni in široki so primerni samo za brezhibno ovalni obraz.
Pomemben indikator lepote obrvi je razdalja med njimi. Menijo, da ne sme biti manjši od dveh prstov.

Obrnitev obrvi - postopek je boleč, zato je bolje, da kožo najprej izpustite, še posebej, če prvič opravljate popravek. Odstranite rdečico, ko postopek pomaga obrišiti kožo s kockami ledu.
Barvanje obrvi in ​​trepalnic

Sredstva za ličenje so dobra in v mnogih pogledih navadna, vendar so v življenju situacije, ko kozmetika ni povsem ustrezna, in da je brezhibno videti med tem, kar bi bilo zaželeno. Tukaj je, da barvanje obrvi in ​​trepalnic prihaja s pomočjo vztrajnih sredstev, kot so tisti, ki jih uporabljamo za lase, samo brez amonijaka.
Začnimo s tem, kako izbrati pravo barvo. Stylists verjamejo, da bi se obrvi na lažji strani trepalnic in iste temnejše dlake.

Ker obarvanje obrvi in ​​trepalnic za ruske ženske že dolgo ni bila radovedna, so potrošniki že razvili posebno oceno izdelkov. Najbolj priljubljena podjetja so Londa in Rocoror. Differ pomeni samo po ceni in trdnosti. Za začetnike je bolje, da izberejo domačo barvo, Rokolor, hitreje sperejo, vendar trikrat cenejša. Torej, če rezultat ni impresiven, vsaj ne bo bolelo zaradi denarja, ki ga zavrže.

Mnoge ženske v modi, ki dajejo pravo barvo obrvi, uporabljajo isto barvo kot za lase. To je zelo priročno in barva je ravno tista, ki je potrebna.
Mimogrede, obrvi se lahko naredijo ne samo temnejši, ampak tudi lažji. Da bi to naredili, razstolkite hidropyre tableto zmešajte z Pena za britje in nekaj kapljic amoniaka. Pazljivo nanesite na dlake nekaj dni zapored, dokler ne dobite želenega odtenka.

Kaj morate zdaj obarvati obrvi? Najprej, seveda, barve. Potem je primerna skleda za redčenje, vatirane palčke za nanašanje in mlečno kozmetiko za odstranitev presežkov.
Čas izpostavljenosti zastopnika je vedno označen na etiketi, zato ga ne smemo preseči.

Po barvanju na koži so sledi, ki jih tonik najbolje odstrani.
Zelo težko je barvanje trepalnic samih, v tem primeru je bolje vzeti pomoč druge osebe.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný