OqPoWah.com

Obrvi `hiša` in druge oblike obrvi

Obrvi majhna hišaVse ženske skrbijo za svoj videz: vlažijo in negujejo kožo obraza, uporabljajo dekorativno kozmetiko in celo odstranijo nepotrebne dlake iz njihovih obrazov. Ampak daleč od vsega vedo, da obrvi, kot tudi oseba, potrebujejo obvezno nego. V tem članku bomo govorili o tem, s kakšnim obrazom se obrvi približajo "hiši" in kateri drugi obliki je primerna. Prav tako se lahko naučite pravilno obrnite obrvi, barve in ohraniti njihovo lepoto.

Da bi zagotovili, da so vaše obrvi vedno svilnjene in ne padejo ven, jih morate pred kremo očistiti s krtačo z ricinusovim oljem, ki ga nanesejo, in jih masirajte.

Če se močno ne izstopa, je obrvi lahko nekaj senc, lažjih od tvojih trepalnic. Naslikajte jih s svinčnikom, pritegnite majhne črtice, ki spominja na dlake na obrvi, nato pa v senci. Popravite obliko obrvi, lahko osebi izrazite izraznost in popolnoma spremenite videz. Obraz bo postal mlajši, če bo oblak obrvi obokan, zožen do konca in obrvi »hiša« bo vaš videz bolj odprt. Želite povečati svoje oči - spremeniti oblike obrvi. Če želite to narediti, jih barvajte s svinčnikom, tako da postanejo široki in izrazni.

Popravek oblike obrviTakšne oblike obrvi so:

- zdrobljen;

- obrvi "hiša";

- naraščajoče;

- obokan;

- neposredno.

Če imate kvadratni obraz, potem bo obraz vašega obraza "hiša".
Če imate okrogel obraz, potem boste imeli zlomljeno obliko. Lahko vizualno zmanjša širino obraza.

Če je vaš obraz trikoten, bo vzvišena oblika videti najboljša. Naraščajoče obrvi bodo na spodnji del obraza dodale glasnost in zožile široko čelo.

Na ovalni obraz izgleda kot oblika oblike.

Podolgovat obraz prilega ravno obliko.

Naredite obliko obrviPopravek oblike obrvi

Za popravek boste potrebovali pincete in ogledalo. Izvedite obliko idealna obrvi zelo preprosto. Za to je potrebno najti tri točke. Prvi začetek obrvi obrvi je prva točka. To je mogoče najti, če naramete črto od krila nosu skozi notranji kot očesa. Najvišja točka obrvi obrvi je naš drugi tok. To je mogoče najti z risanjem ravne črte iz krila nosu skozi učenca. Tretja točka je konec obrvi. To lahko najdete tako, da narišete črto s krila nosu skozi zunanji kot očesa.

Pred tem, kako obleči obrvi, Podmazujte jih z alkoholom in namažite vlažilno kremo. Začnite izvleči dlake z dna obrvi. Najpomembnejša stvar je, da se oblečete največ dve vrstici, tudi če imate zelo debele obrvi. Na zgornjem robu dlačic niso oskubljene. Dlake, ki presegajo zgornje točke, so oskubljene samo s pinceto in v nobenem primeru niso obrezane z rezilom.

Če imate radi širino in dolžino obrvi, vam jih ni treba skrajšati. Iz dna lahko izvlečete le še dlake.

Po zgornjih nasvetih ne pozabite na svojo osebnost!

Upam, da je po branju tega članka postalo jasno, katera oblika obrvi je prava za vas. Želim si, da bi vedno ostali lepi in samozavestni!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný