OqPoWah.com

Idealne obrvi z gelom za obrvi ali styling v salonu

2011

Bom poskusil odgovoriti na vprašanje, kako narediti obrvi popolne?

Pri izbiri je vredno razmisliti oblike obrvi da ima vsak od nas različne nosnice in nosove v velikosti, obrvi pa morajo biti natančno nadaljevanje črte, ki prihaja iz kril nosu. Tako se na tej vrstici začnejo obrvi, in kje se konča, konec obrvi, t.j. zunaj te črte lahko povlečete skoraj vse dlake.

Potem morate iz linije nositi narisati črto, tako da prečka daleč zunanji rob vašega učenca. Kjer se preseli z obrvom, mora biti njena najvišja točka, tj. tukaj je, da je njena krivina. Moral bi se ujemati z naravno obliko obrvi. V tem primeru krivina ni v središču linije obrvi, vendar je precej oddaljena od nje. To je tisto, zaradi česar je rez vaših oči podolgovat, in vaš videz ne preseneča, temveč spolni izraz.

Na zadnji stopnji bi morali črtati črto od nosne linije do križišča z zunanjim kotičkom vašega očesa. To je točka, ki označuje kraj, kjer bi se morala obrva končati.

Kljub temu, da tehnologija, kako to storiti obrvi so idealni pošteno, preprosto, bolje je zaupati njegovo izvajanje strokovnjakom.

Če želite poudariti idealno obliko obrvi in ​​skriti obstoječe pomanjkljivosti, sploh ni enostavno. Rešite to težavo, ki vam omogoča, da izberete pravo dekorativno kozmetiko. Najpogostejša zdravila so sence, svinčnik, gel za obrvi.
Poseben gel za obrvi omogoča, da obrvi postanejo gladke in enakomerne. Ob uporabi čopiča in obrvi na njej so obrvi lepo česani, medtem ko gel za obrv je pritrdil vse dlake v pravo smer. Gel za obrv pogosto vsebuje vitamine in hranilna olja, ki prispevajo k zaščiti in rasti las. Običajno izbira gela ni omejena v odtenkih. Zato je povsem mogoče izbrati zanimiv odtenek za vaš tip, od svetlo sive do temno rjave barve. Uporaba takšne palete barv ni težko oblikovati obrvi v skladu s celotnim obsegom vašega ličila.

Svinčnik za obrve je treba kupiti posebej, saj mora biti trd in trd. To vam bo omogočilo, da narišete dlake, tako da jih boste lahko vizualno ločili od naravne linije obrvi. Barva svinčnika se mora ujemati z naravnim odtenkom lase, ker to ne bo opazilo meja. Ne uporabljajte svinčnikov za eyeliner, ker imajo mehko teksturo, kar ni sprejemljivo za obrvi.

Včasih, za masko pobarvane obrvi, uporabite sence, ki ustrezajo barvi vaših naravnih las. Univerzalni tonovi vključujejo temno rjave in sive odtenke. Obarvane obrvi je treba kombinirati z naravno senco las in kože in se lahko razlikujejo od njih lahko le 1-2 ton.

Za barvanje za daljše obdobje uporabite posebne barve. Obrisane obrvi na ta način ne zahtevajo pogostega popravka, ker ne rastejo tako hitro kot drugi. Pomembno je vedeti, da ne morete uporabljati obarvanje obrvi barva za barvanje las. Preden naredite takšno madežo, je treba opraviti preizkus občutljivosti, da ne bi povzročili alergične reakcije na uporabljeno barvno sestavo.

Če se odločite za spremembo barve obrvi, se prepričajte, da uporabljate profesionalne barve, ki jih odobrijo oftalmologi, in strogo upoštevajte navodila. Pri izbiri barve preverite datum poteka, ker neposredno vpliva na vaše zdravje in lepoto!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný