OqPoWah.com

Kako se obrvi obrvi doma?

Če želite izvedeti, kako si obrvi obrvi doma, ne pozabite, da morate najprej izbrati pravo orodje za ta postopek. Najbolje je, da kupite pincete. Make pametno izbiro vam bo pomagal več trikov.

Konice pincete se morajo dobro pritrditi, ko jih pritisnete. Prepričajte se, da niso preveč ostri, tako da lahko izvlečete dlake in jih ne zlomite. Če želite doseči ideal oblike obrvi, prinesite pincete s poševnimi robovi. Omogoča vam, da zlahka izvlečete dlake, ena za drugo. Za hiter zaključek postopka prilagajanja kupite orodje s širokim oprijemom.

Če vas zanima, kako si obrvi obrvi doma, najprej morate poiskati idealno obliko, ki jo lahko vodite v postopku. Vzemite ravnilo ali svinčnik, pritrdite na krilo nosu in tudi v notranji kot očesa. Križišče usmerite z obrvmi. Pred njo lahko lase zlahka obleče. Ta točka pomeni idealen začetek obrvi.

Nadaljujte, pri tem pa uporabite svinčnik ali ravnilo na krilo nosu in na robu iris tvoje oči. Upoštevajte presečišče, to bo točka upogiba.

Sedaj skoraj popolnoma veste, kako obrvi obrvi doma. Še naprej je treba opraviti zadnje dejanje za popravljanje linije. Pritrdite ravnilo na krilo nosu in na daleč roba očesa. Presečišče je konec obrvi.

Te korake lahko preskočite tudi tako, da nadaljujete z osnovnim postopkom. Ta korak ni za vas, če mislite, da klasična oblika obrvi ne ustreza vašemu obrazu.
Mnogi prav tako želijo informacije o tem, kako neuporabno nabirati obrvi, še posebej, če se postopek izvede prvič. Zelo je preprosto. Dovolj je, da izločimo kožo obraza in jo namočimo z vlažilno kremo eno uro pred korekcijskim postopkom. Prepričajte se, da je popolnoma absorbiran, sicer bo dovolj težko, da bi zbrali obrvi. Ko odstranjujete lase rahlo raztegnite kožo, bo to tudi pripomoglo k zmanjšanju bolečin. Običajno neprijetna občutja gredo šele na začetku. V prihodnosti ne boste čutili ničesar, če boste, seveda, redno izvajali ta postopek.

Preden prilagodite, pincete dobro razkužite. Ta ukrep je potreben, da ne okuži okužb in mikroorganizmov. Popravite obrvi pinceta po smeri rasti las. Torej boste še bolj zmanjšali bolečino, postopek bo lažje, dlake pa se bodo iztegnile, ne pa zlomljene. Po potrebi lahko na zgornjem robu naredite popravke. Vendar pa v tem primeru odstranite dlake na najnižjo možno raven, sicer lahko obraz daste neurejen videz.

Kako doma obrišete obrvi, ki so preveč gosti? Prav tako je zelo preprosta. Dovolj je, da kosite dlake in jih z majhnimi škarjami izrežete. Poskusite to čim bolj previdno, da ne boste pustili plešastega mesta. Prilagodite lahko tudi posamezne dolge dlake.

Poskusite, da obrvi ne bodo preveč ozke. Ta obrazec daje osebi neprijeten izraz, v tem trenutku ni pomemben in ga je težko popraviti z neuspešnim rezultatom.

Zdaj veste, kako pravilno izvleči obrvi. Še naprej je treba opraviti končne ukrepe. Da bi zmanjšali draženje kože pod obrvmi, nanesite na njega losjon, ki ne vsebuje alkohola. Prav tako lahko pritrdite bombažno blazinico s šibko infuzijo kamilice na rdečo površino. Zapomni si to popravek obrvi več ur ne priporočamo za pranje, v nasprotnem primeru obstaja možnost, da sproži vnetje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný