OqPoWah.com

Tattoo obrvi. Koliko lepota stane?

Ni vsakdo lahko pohvali z idealno obrv. Znano je, da so obrvi človeka rahlo asimetrične. Če vam ni všeč oblika, debelina ali barva obrvi, jo lahko enostavno popravite s trajnim ličenjem.

Vrste tetoviranja

Danes obstajata dve vrsti tehnik popravek obrvi: tetovaže in mehko perje.

Tehnologija laserskega tetoviranja je, da na liniji obrvi potegnejo kapi, ki bodo posnemali naravne dlake. Po postopku so obrvi videti pravilno oblikovane in gostejše, hkrati pa jih je težko ločiti od naravnih, tudi v neposredni bližini.tattoo obrvi koliko je

Mehko perje ali šovotirovanie se izvaja s pomočjo črte, ki ustvarja učinek, kot če bi rahlo zatemnili.

Stroški tetoviranja

Mnogi verjamejo, da morate plačati dober denar tetoviranje obrvi. Koliko to uživa? Cena tetoviranja je odvisna od številnih dejavnikov: od materialov, salona in spretnosti mojstra. V povprečju, tetoviranje stane približno 6 tisoč rubljev.

Kaj pa anestezija?

Trajna ličila je precej boleča procedura. Če torej brez anestezije naredite tetovažo, boste morali počakati malo. Če ste panični, da se bojite neprijetnih občutkov, boste potrebovali anestezijo. Veliko mojstrov trajnega ličila svetujemo, da uporabite anestetični gel pred tetoviranjem obrvi. Koliko stane ta anestezija? Anestezija bo stala 1000 rubljev in več.
Skrbi po tetoviranju

Takoj po tetoviranju bodo obrvi za nekaj dni videti zelo svetle. Potem bo njihova barva rahlo zbledela in postala kot naravna barva. Postopek zdravljenja praviloma traja 5-6 dni.tattoo obrvi doma

Treba je opozoriti, da tatoo obrvi traja približno 2-3 let. Priporočljivo je, da kožo očistite na domu raztopina klorheksidina. Po pranju pomožite obrvi z mazilom "Solcoseryl". Za popolno varnost je treba te postopke ponoviti tri tedne na dan.

Stalna korekcija ličila

Če vas iz kakršnega koli razloga še vedno ne marajo vaše nove obrvi, jih lahko popravite. Postopek se priporoča, da se vzame iz istega glavnega mesta, s katerim ste opravili trajno obleko obrvi prvotno.

Če želite spremeniti barvo, potem je lažje. V tem primeru bo poveljnik sposoben popraviti delo, ne da bi odstranil tatoo. Če je primer v obliki obrvi, se uporabljajo posebne tehnike. Če želite popraviti obliko, včasih morate popolnoma odstraniti tatoo obrvi. Koliko je prilagoditev? Odvisno od kompleksnosti dela, cena za popravke je lahko od 2500 rubljev.naredi tetovaže obrvi

Odstranjevanje tetoviranja

Na žalost so situacije, ko so ženske popolnoma nesreče z rezultatom. Z lasersko lahko odstranite neuspešno tatoo obrvi. Koliko se znebiti trajnega ličila? Običajno stane enaka cena kot njegova uporaba. Torej vnaprej, razmislite o tem, ali tatoo obrvi ali ne.

Ne vodite postopka, ki ga vodi minljiva želja. Prinesite vsako spremembo videza obrvi, je dovoljena le, če to počnejo napačno obliko ali imajo druge resne pomanjkljivosti, ki pokvari vaš videz. Želimo si, da bi bili vedno lepi in ne podlegli najsodobnejšim modnim trendom!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný