OqPoWah.com

Kako barve obrvi danes in kaj?

Pravilno in natančno okrašene obrvi so sestavni del vsake ličila. Ampak pogosto, da bi jim dali potrebno obliko in čudovit videz, je treba uporabiti barvo. O tem, kako barva obrvi danes in kaj se uporablja za to, bomo govorili v tem članku.

kako barvati obrviDo danes lahko svojo naravno barvo spremenite ali popravite na tri načine: s slikanjem s posebno barvo, s svinčnikom ustrezne barve ali s tatoo. Podrobneje bomo govorili o prvih dveh metodah preprosto zato, ker so cenejša in enostavna doma.

Obarvanje s svinčnikom

Zdaj pa pojdimo na to, kako obarvajte obrvi s svinčnikom. Uporaba te metode je možna samo v primerih, ko jih potrebujete za vmesne svetlobe ali temnejše.

Da bi dosegli izražanja obrvi je treba začeti z barvo njihove kože iz linije rasti na nosu in nemoten prehod na kotičkih oči. Premiki morajo biti mehki in gnezditi. Če narišete neprekinjeno linijo, dobite gledališki učinek. Take obrvi bodo videti nenaravno. je treba uporabiti svinčniki dveh barv za najboljše rezultate: se uporablja za najširši del obrvi, in druga (najtemnejše) - iz svoje sredine.slikati obrvi doma

Kako obarvajo strokovnjaki obrvi? Praviloma začnejo delovati le po nanosu prahu na obraz. V tem primeru je veliko lažje narediti vse pravilno in takoj lahko oceni kakovost. Ta nasvet je treba upoštevati. Barvanje obrvi svinčnik ustreza tistim dekletom, ki imajo po naravi bolj debelejše in izrazitejše obrvi. Ta postopek bo treba opraviti skoraj vsak dan. Če iz nekega razloga ne morete ali ne želite storiti tega vsak dan, bi morali razmišljati barvanje obrvi.
Obarvanje s posebno barvo

Treba je dati prednost specializiranim sredstvom. Ne uporabljajte tistih, ki so namenjeni za lase. Torej, kako slikati obrvi z barvo?

Sam proces je zelo podoben barvanju konvencionalnih las. Steklena posoda meša barvo in razvijalec, nato nastala zmes nanese na obrvi s posebno krtačo ali bombažnim tamponom in levo v določenem času proizvajalca. Odvisno od izbrane blagovne znamke je lahko čas izpostavljenosti objektu drugačen. Potem se obrvi skrbno očistijo iz barve z bombažno blazinico, sperejo z vodo in po potrebi odstranijo ostanke na koži s posebnimi sredstvi. Ni potrebno obiskati strokovnjaka, ker si lahko sami barve obrvi doma. Glavna stvar je slediti vsem priporočilom proizvajalca in skrbno izvajati vse manipulacije.

kakšna barva za obarvanje obrviKako izbrati pravo senco

Vendar pa preprosto barve obrvi ni dovolj, še vedno morate izbrati pravo barvo. Browni se najbolje uporabljajo s svinčniki in temno rjave barve ali črno cvetje. Lastniki lahkih las so bolj primerni za sive in svetlo rjave odtenke. Barva obrvi ne sme biti temnejša ali lažja od barve las za več kot trije toni. V nasprotnem primeru tvegate, da niste samo videti nenaravno, ampak celo smešno. Seveda, vsaka ženska odloča, kakšno barvo bo obarvala obrvi. Vendar pa bi morali razmišljati stokrat o izbiri prave sence.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný