OqPoWah.com

Kako pripraviti obrvi s svinčnikom

Oblika obrvi igra pomembno vlogo pri ustvarjanju idealne slike, ki jo skoraj vsaka ženska išče. Mnoge ženske same odločijo, kakšna bo oblika obrvi, vendar ne vse, mislim, da je s tem narobe, lahko enostavno vizualno dodate sami nekaj let, da izraz obraza je žalostna ali strogo. Zato je bolje, če se naučimo, kako pravilno obrišemo obrvi in ​​šele potem storimo. Ta članek vam bo pomagal pri tem.

kako pripraviti obrvi

Zakaj veliko deklet še vedno raje oblikuje obliko obrvi? Vse zato, ker vsi ne zaupajo novim sodobnim metodam, kot so trajna ličila in raje izdelujejo ličila dnevno. Ker je to izbira, kako pravilno narediti obrvi, če za to ne izberemo pravega orodja?

Kateri so orodja za ustvarjanje lepa oblika obrvi? Seveda, svinčnik. Ampak, poleg tega, obliko obrvi je mogoče popraviti s pomočjo sence, maskara, vztrajne barve. Vendar je svinčnik, ki je najpreprostejše in najbolj priljubljeno orodje, ki ga mnogi ženske odobrijo in raje. Kaj naj bi bil svinčnik?

Izberite popoln svinčnik:

1. Svinčnik ni treba kupiti, ampak poseben, samo za obrvi. To pomeni, da tiste, ki se priporočajo za oči, ne bodo delovale, ker so preveč mehke.

2. Stopnjo mehkosti svinčnika lahko izberete glede na vaš okus. Nekdo bi raje uporabil trdi svinec in nekdo - mehkejši.
sable obrvi

3. Pred uporabo je treba svinčnik ostri. Obstajajo tudi mehanske svinčnike: ne potrebujejo ostrenja, vendar se končajo hitreje od običajnih. Če je svinčnik mehak in ga je nemogoče izostriti, ga najprej držite v hladilniku. Njegova podlaga bo utrdila in ne bo več problemov.

4. No, če je na koncu svinčnika čopič za česanje obrvi.

Vendar pa vse dame ne vedo, kako pravilno oblikovati obrvi s takšnim idealnim svinčnikom in izničiti vse njegove prednosti.

Kako lepo je pripraviti obrvi s svinčnikom?

  1. Pred nanosom ličila bi morali natančno pogledati - ali potrebujete popravek oblike obrvi? Najbolj idealne, "sable" obrvi - širok na dnu, rahlo dvignjen na sredini ali postopoma zoži do nasvetov.
  2. Prvo pravilo: vam ni treba risati črt, ampak ločite dlake. Samo ta make-up bo videti naravno. Če potrebujete obrvi, da se več ali barve vrzeli v dlake, je treba dati svinčnik tanek shtrishki smeri rasti dlak.
  3. Ko oblike ni treba prilagajati in dodati je le svetlost, je treba obrvi česati s pomočjo posebne krtače navzdol, obarvane korenine in vrniti dlake na mesto.
  4. Da bi ličila čim naravnejša, lahko uporabite pripravi obrvine en, temveč dva svinčnika, ki bodo imeli različne odtenke, vendar enake barve. Z lahkim odtenkom kratki potezi potegnejo od dna obrvi do konice. Temna senca - za majhne kapi na spodnji strani obrvi.
  5. Po nanosu ličila je treba česati.

Če so obrvi lepo in pravilno niansirani, dajejo osebi izraznost. Zato je znanje, kako pripraviti obrvi s svinčnikom, zelo pomembno za vsako žensko, ki želi biti vedno lepa.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný