OqPoWah.com

Pravilni obrazec je da! Broken obrvi - ne!

2011

Oseba je gostujoča izkaznica osebe in še posebej ženska. Morala bi biti dobro urejena in urejena. Čeprav taka oseba nima posebne lepote, je vtis prijeten in nepozaben. Pomembna točka je izbira oblike obrvi. Govorimo o tem podrobneje.

Najprej je treba zapomniti, da mora biti črta obrvi v obliki in velikosti oči, obraza in ust. Poleg tega mora ženski obraz imeti dve ločeni liniji in ne razgrnjene obrvi, zato je vse nepotrebno izbrisano. Kozmetologi razdelijo obrv na tri komponente:
- glava (začetek obrvi na mostu nosu),
- srednji del,
- rep.

Odvisno od lokacije zadnjega dela glede na glavo se razlikujejo naslednje vrste obrvi.

Naraščajoče - rep se nahaja nad glavo. Take obrvi so še posebej primerne za kvadrat obliko obraza. Odražajo živahni in mladi značaj lastnika.

Arke Primeren za vsakogar vrsta obraza, se dejansko šteje za idealno. Takšne obrvi ne potrebujejo spremembe v obliki, ampak zahtevajo le rahlo korekcijo, da se odstranijo "izgubljene" dlake.

Padec - dolg rep, katerega konec je pod glavo. Takšne obrvi postanejo obraz starejši, strožji in bolj oblacni.

Vodoravno - Kink je tako šibek, da je lok skoraj neviden, zaradi česar sta glava in rep skoraj na isti ravni. Gusti obrvi te vrste ustvarjajo vtis prekomerne resnosti.

Vse ženske se ne morejo pohvaliti z idealno obrvjo obrvi. V večini primerov obrvi zahtevajo popravek. Vrste obrvi so izbrane glede na obliko obraza, po kateri s posebnimi pinceto in barvo obrvi (če je potrebno) dosežete najbolj optimalen rezultat.
Tudi če imate debele in razgibane obrvi, ne pozabite, da se zgornja črta obrvi ne dotika iz dveh razlogov:
1) naravna višina obrvi se zmanjša, zaradi česar je obraz bolj smešen kot lep,
2) pri opekanju zgornjih dlak se aktivirajo folikli, ki spodbujajo pospešeno rast in bolj živahno barvanje las.
Oba razloga postaneta še večja ovira za dosego idealnega rezultata.

Pogledate na vrste obrvi in ​​si ne morete predstavljati, kateri je pravi za vas? Bodite svobodni, da vzamete svinčnik s svetlo barvo in narišite črto obrvi, ki bi ustrezala vaši obliki obraza. Po tem uporabite pinceto drzno.

Če debele obrvi ustvarjajo dovolj velikih prostorov za domišljijo, skupaj z velikim prednjim delom, uporabite aplikator za obrvi. Prilagodljiva plošča z vzorec obrvi na sredini, oblečite obrvi, obrišite obris s svinčnikom in nato začnite krpanje.

Obvezna korekcija zahteva zlite obrvi. Treba jih je razdeliti in šele nato začeti osnovno prilagajanje obrazca. Odstranjevanje dlak se izvaja z ostrimi gibi, koža pa mora biti raztegnjena med kazalcem in palcem. Obesiljene obrvi se lahko zmeraj razdeli z lasersko ali elektro-epilacijsko metodo.

Vrste obrvi vam omogočajo prilagajanje obraza:
- če ima obraz obliko srca, potem zaobljene linije obrvi zmehčajo koničasto brado,
- podolgovat obraz pridobi bolj zaobljene oblike, ko daje obrvi široke, nežne obrvi,
- bolj subtilne in netrikotne obrvi bodo pritegnile pozornost s kotne oblike kvadratne oblike,
- oster kontrast bo na okrogelem obrazu videti trikotne obrvi.

Tudi z odličnimi obrvmi pravilen make-up bo zahtevala uporabo krtače za obrvi in ​​konturni svinčnik. Slednji pripomore k poudarjanju okroglosti zgornje točke ali, nasprotno, za trikotno obliko postane bolj akutna.

Za izbiro največ pravilna oblika obrvi se obrnite na strokovnjaka, nato pa jo redno ohrabrite, da si izgubite nepotrebne dlake.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný