OqPoWah.com

Kako pravilno obarvati obrvi s svinčnikom in sencami

Oblikovanje obrvi - ena od sestavin ličila. Lepe, dobro urejene in obarvane obrvi naredijo sliko popolne. Za registracijo najpogosteje uporabljate svinčnik. Če želite narediti s make-upom, je to ena celota, morate imeti znanje o tem, kako pravilno barvati. Svinčnik obrvi se prav tako pripravi, da popravi njihovo dolžino. Če ni dovolj, potem nekaj kapi in vse je na svojem mestu. kako obarvati obrve s svinčnikomIdealna obrvi imajo svoje dele: podlago, hrbet, ki se konča z najvišjo točko in repom. Preden nadaljujete s projektiranjem, ga je treba česati. To bo zahtevalo čopič za obrvi. Lase osnove in hrbta se česajo in rep je v smeri templja. Nato so obrvi poravnani vzdolž linije njihove rasti. Da bi lahko celo dolžino dlaka obrvi uporabljali, lahko uporabite škarje ali trimer. Izpolnite ta element obraza z barvo, ne le s pomočjo, ampak tudi s sencami.

Kako pravilno očistiti obrvi s svinčnikom?

Barva je izbrana glede na barvo las: svetlo rjava za blonde, rjava za piškote, črna za brunete. Preden odgovorite na vprašanje, kako slikati obrvi svinčnik, odloči, kako močna bo njihova barva. Konec koncev, lahko narišete ne le na dlaka, ampak tudi na koži. Tisti, ki želijo imeti svetle kontrastne obrvi, lahko uporabijo mehko svinčnik, ki bo linije bolj jasen. kako slikati čelo s svinčnikomTrdni svinčnik bo napolnimo obrvi z naravno barvo in jim pomagal pri oblikovanju. Svinčnik ne sme biti zelo oster, vendar ne neumen. Ne pritiskajte močno na njega, hodite po majhnih potezah, od spodaj navzgor do najvišje točke, in konec linije obrvi na repu. Izračunajte njegovo dolžino je zelo preprosta. Dovolj je povezati tri točke: od točke na krilu nosu do zunanje točke kota očesa, nato pa do črte obrvi. Če se vaša obrv konča pred vizualno točko, jo morate prinesti s svinčnikom.

Morate vedeti ne samo, kako pravilno obarvati obrvi s svinčnikom, temveč tudi, da brez predhodnega popravka s pinceto ali kateregakoli drugega primernega načina modeliranje ne bo brezhibno. Predstavljajte si, da zaraščene dlake štrlijo pod ali nad natančno določeno obrvjo? Ko obrvi dobijo obliko in barvo, jo je treba ponovno spet s čopičem. Če želite popraviti čisto črto, lahko uporabite posebej oblikovan gel.
Pri drugem načinu registracije so vključene sence, ki so izbrane za barvo obrvi, in kosti, na katerih so dlake na enak način kot svinčnik. Kako pravilno obarjati obrvi svinčnik in sence, smo ugotovili, ostane samo dokončati ličila.
kako očistiti oči z eyeliner fotografijoS pravilno oblikovanimi obrvmi se oči, ki jih prinaša puščica, popolnoma ujemajo. Za lažje dodajanje te lupine. Slika je pripravljena. Vendar, če uporabljate eyeliner, jo morate skrbno uporabiti na liniji rasti trepalnic.

Kako pravilno barvati oči podloga (fotografija tik nad)

Če ste se prvič odločili, da poskusite na tak način, da zavrtite oči, izberite zdravilo s čopičem, saj je za delo z mehko potrebno strokovnost. Nariši čudovito črto za rast trepalnic, jo podaljšajte od zunanjega kota očesa do časovne regije do želene dolžine.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný