OqPoWah.com

Popravi obrvi: kako narediti lepo?

2011

Vsaka vrsta obraza ustreza določeni obliki obrvi. Na primer, za ovalno ploskev so bolj primerne obrvasto obrvi, za kvadratno ene dolge, za podolgovate - ravne, za okroglo obliko - dvignjene navzgor in zaokrožene na koncih. Višina in dolžina obrvi sta tudi pomemben element popravka. Popravljanje obrvi je občutljiva zadeva. Najprej morate določiti začetek in konec obrvi.

Začetek in konec obrvi morajo biti nameščeni na strogo določenih mestih, za določitev katerih morate duševno črtati ravno črto od krila nosu do vogala očesa - notranjega. Kot možnost lahko preprosto pritrdite svinčnik vzdolž te črte, kar pomeni, da bo na začetku te črte prišlo do začetka obrvi. In najvišja točka naj bo na korekcijskem črtu na črti, ki bo skozi zgornji ustnik (v sredini) skozi učenec očesa. Naša glavna dekoracija se bo končala, ko se črta od nosu do skrajnega kotička očesa dotakne obrvi.

Korekcija obrvi se izvaja s pinceto z zaobljenimi konicami, odstranjene dlake pa z majhno krtačo. Potrebovali boste tudi bombažne tampone. Pred popravljanjem obrvi tampone navlažijo z vročo vodo in se nanesejo na obrvi. Za anestezijo lahko tampone navlažijo z zdravilom z benzoksoinom in podobno uporabljajo za obrvi. Po korekciji se na kožo nanesejo tamponi, navlaženi z losjonom. Za odstranitev rdečine priporočamo uporabo tamponov, navlaženih s hladno vodo po postopku.

Popravljanje obrvi se opravi s čistimi rokami, pincete so podrgano z alkoholom, obrvi pa so zamazani s smetano. Pluck obrvi veliko žensk, vendar vsi ne dosežejo želenega rezultata, zato preden vzamete pinceto, morate natančno preučiti priporočila.

Naravno v našem času spet v modi, vendar ne morete zagnati obrvi tako ali tako. Vendar je treba pri popravljanju ohraniti naravno rastno linijo las, zgornja linija pa se sploh ne sme dotakniti, ker visoka linija obrv omogoča, da obraz postane bolj izrazit. In še enkrat: obstaja "standardna" oblika, ki se lahko prilega kateri koli ženi - nos je rahlo širši in črta se postopoma zoži do zunanjega roba.
Najprej s posebnim svinčnikom narišite obris obrvi in ​​šele nato začnite nežno izvleči dlake v smeri rasti in se premakniti na zunanjo stran obrvi. Kožo med korekcijo je treba nekoliko potegniti.

Po popravku obrvi dobijo želeno barvo. Če želite to narediti, lahko uporabite korekcijski svinčnik, sence ali maskara, vendar je bolje narediti trajno ličenje, še posebej, če so lahki in redki. Moški se morajo ukvarjati tudi s korekcijo obrvi, še posebej, če obstaja tak problem, kot so kondenzirani lasje na mostu nosu. Če je človek tudi blizu ali globoko zasajene oči, potem pogled na obrazu postane mračen in mračen.

Korekcija moške obleke se razlikuje od ženske ne samo v obliki in načinu korekcije, ampak tudi pri izbiri barve. Glavna stvar pri moškem popravku je naravnost. Barva obrvi naj se natančno ujema z barvo las ali se zelo razlikuje. To lahko dosežemo s kemičnim madežem. Velikost obrvi pri moških je določena na enak način kot pri ženskah. Klasična oblika za moške bo ravna, široka črta in to je popolnoma neodvisno od fleksibilnega načina.

Iskanje pravilne konture ni enostavno - popravljanje obrvi zahteva resno in premišljeno delo strokovnjaka. Najboljša stvar s to težko nalogo bo, da se spoprime s kozmetikom, ki ga boste obiskali po nekaj mesecih po potrebi. In potem lahko sami naredite majhen popravek.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný